Iyi gecti biraz acıdı o kadar ama kasik agrım daha bitmedi batmalar oluyo sagli solluBenim 5 . Günüydü bugün pek bir belirti hissetmiyorum , bakalım hayırlısı. Sen nasılsın nasıl geçti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi gecti biraz acıdı o kadar ama kasik agrım daha bitmedi batmalar oluyo sagli solluBenim 5 . Günüydü bugün pek bir belirti hissetmiyorum , bakalım hayırlısı. Sen nasılsın nasıl geçti?
Neden batma oluyor acaba, ben sol tarafımda çok nadiren ince bi ağrı hissediyrm sadece.Iyi gecti biraz acıdı o kadar ama kasik agrım daha bitmedi batmalar oluyo sagli sollu
Valla bilemiyorum insallah hayirlidir bu agrilaar benimde aradabi giriyo off diyom tam az durup gidiyoNeden batma oluyor acaba, ben sol tarafımda çok nadiren ince bi ağrı hissediyrm sadece.
Kaçincı aşilamanız kızlar sormak istedim birde bu aşilama işlemi sonrası kendiliğinden hamile kalan var mı acabaValla bilemiyorum insallah hayirlidir bu agrilaar benimde aradabi giriyo off diyom tam az durup gidiyo
Benim ilk asilama oldu .Kaçincı aşilamanız kızlar sormak istedim birde bu aşilama işlemi sonrası kendiliğinden hamile kalan var mı acaba
Benimde ilk aşilama başarısız oldu.Benim ilk asilama oldu .
Kaç gün sonra belli oldu başarısız olduğu? Devlette mi yaptırdınız?Benimde ilk aşilama başarısız oldu.
Yok özelde yaptırdım aşilamanın 15 günü adet oldumKaç gün sonra belli oldu başarısız olduğu? Devlette mi yaptırdınız?
Hayırlısı olsun, bir daha yaptıracak misiniz? Yoksa tüp bebeğe mi geçeceksinizYok özelde yaptırdım aşilamanın 15 günü adet oldum
Düşünüyorum ama birkere düşük oldu zaten bundan once normal yoldan hamile kalabiliyorum o yuzden akişina bırak ve kafamdan atmak istıyorum çünkü stres çok kotu etkiliyoHayırlısı olsun, bir daha yaptıracak misiniz? Yoksa tüp bebeğe mi geçeceksiniz
Evet gerçekten öyle, Allah isterse olur, nasibimizde varsa, tabi bizim de elimizde geldiğince tedavimize bakmamız lazım. Inşallah bize de nasip eder rabbim çocuk sahibi olmayı. Tedavi süreci de çok yıpratıcı gerçektenDüşünüyorum ama birkere düşük oldu zaten bundan once normal yoldan hamile kalabiliyorum o yuzden akişina bırak ve kafamdan atmak istıyorum çünkü stres çok kotu etkiliyo
Gerçekden oyle Allahım nezaman isterse ozaman olacak o yüzden tüp bebekde olsa sonucunda kısmetımızde varsa tutunup bizimle olucak ben boyle düşünüyorum. Herşeyın bi zamanı vardır elbet önemli olan sağli bir şekilde ilerlemek ve kafadan atıp rahat olmak çünkü ben düşük yaptığimda öğrenmişdim hamile olduğumu ama düştü ne yazıkkı ve o ay hiç kafama takmamişdım benim vucudum stresi kaldırmıyoEvet gerçekten öyle, Allah isterse olur, nasibimizde varsa, tabi bizim de elimizde geldiğince tedavimize bakmamız lazım. Inşallah bize de nasip eder rabbim çocuk sahibi olmayı. Tedavi süreci de çok yıpratıcı gerçekten
Benimde ilk inşallahKaçincı aşilamanız kızlar sormak istedim birde bu aşilama işlemi sonrası kendiliğinden hamile kalan var mı acaba
İnşallahBenimde ilk inşallah
İnşallahEvet gerçekten öyle, Allah isterse olur, nasibimizde varsa, tabi bizim de elimizde geldiğince tedavimize bakmamız lazım. Inşallah bize de nasip eder rabbim çocuk sahibi olmayı. Tedavi süreci de çok yıpratıcı gerçekten
Canım sende çikolata kisti mi var merak ettiğim birşey var da yardımcı olur musun?Evet gerçekten öyle, Allah isterse olur, nasibimizde varsa, tabi bizim de elimizde geldiğince tedavimize bakmamız lazım. Inşallah bize de nasip eder rabbim çocuk sahibi olmayı. Tedavi süreci de çok yıpratıcı gerçekten
Ben de çikolata kisti yoktu, duvar kalınlaşması vardı, yasmin kullandım iki ay, azaldı kalınlık, sonra asilama yapıldıCanım sende çikolata kisti mi var merak ettiğim birşey var da yardımcı olur musun?
Yaa 14. 15. Gün-de ancak belli oluyor değil mi . Napalim ya hayırlısı olsun belli olmaz bakalım. Test yaptınız mı?Bugün tam 14. Günüüüüm ve adet ağrılarım başladı umutsuzum