- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
Dr nuzun adini verebilirmisiniz??Öyle bir şey yok onu kim dedi size :) benim gittiğim doktor ile görüşürseniz eğer İstanbuldaysanız gitme fırsatınız olursa anlatıyor zaten tüm detayları ama o söylenen şey çok saçma
Dr nuzun adini verebilirmisiniz??
Geçiciyi her doktor yapıyor. Kalıcı da doktor bulmak zor.Yaptirmayi dusunenler icin Esra cabuk comerti oneririm.Arkadasim gecici yaptirdi kanamasi da oldu yani birlikte gittik doktora.
Ne kadara yaptırdı bilgin var mı?Yaptirmayi dusunenler icin Esra cabuk comerti oneririm.Arkadasim gecici yaptirdi kanamasi da oldu yani birlikte gittik doktora.
Hymenoplasti yaptırmak isteyen bir arkadaşımı kendi doktoruma götürmüştüm ( ben de kendisine daha önce Labioplasti yaptırıp çok memnun kaldığım için) . Doç Dr Ozan Doğan adı. Nişantaşı’nda ama fiyatları diğer doktorlara göre daha uygun yardımcı oluyor hem de çok ilgili. İsteğinize göre kalıcı ya da geçici yapılabiliyor, arkadaşım kalıcı yaptırdı bir sorun yaşamadı. İnternette çok bilgi kirliliği var en güzeli güvenilir bir doktor bulup tüm detayları ona sormak.
Evet kime guvenecegimizi sasirdikyalancıyı çingeneler ellesin mi ?
Bilgi kirliliği varmış ! Kirlilik senin gibi doktorlara çalışan asistanlar, sosyal medya ekipleri...
Doktorun adı neydi?Sen her duyduğuna inanma canım boşver işi bilen profesyonel insanlara danış yani doktorlara :) ben ilk muayene için 200 TL ödedim sonrasında 3 işlem yaptırdım aynı anda bu 3 işlem için de 3.800 TL ödedim sonraki muayeneler için ücret almıyor.
Doktorun adı neydi?
Bana gelmene gerek yok dedi ama ne olur ne olmaz başka doktora da göstereceğim de virüs var çıkamıyoruzŞu düğün öncesi kontrole çağıran doktorlara güvenmeyin geçiçi yapıyor son muayenede tabiki o zaman kanama gerçekleşir kızlar iyi araştırın öyle karar verin derim
Allah hepimizin yardımcısı olsun rezil olmadan kurtulalım sıkıntımizdan
Siz kalicimi yaptirdinizBana gelmene gerek yok dedi ama ne olur ne olmaz başka doktora da göstereceğim de virüs var çıkamıyoruz