- 15 Eylül 2012
- 8.261
- 6.776
Aah ah o bulantılar çok fena gerçekten tamda bu haftada başlıyor ben ilaç almak zorunda kaldım cAnımBen bugun ilk defa hamile olduğumu hissettim. O nasıl bir bulantıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aah ah o bulantılar çok fena gerçekten tamda bu haftada başlıyor ben ilaç almak zorunda kaldım cAnımBen bugun ilk defa hamile olduğumu hissettim. O nasıl bir bulantıdır
3 hafta oldu böyleyim doktor dişini sık 1 hafta kaldı diyor ama bakalım inşallah dediği gibi olurBende aynıyım canım dün iki kez bulantı ilacı içtim doktorum ilk 5 ay açlık grevi bile yapsam bebeğe zararı yok demişti İnşâAllah bişey olmaz
İnşâAllah canım ben hiç dişimi sıkamadım valla baygınlık geçiriyordum hooopp acile serum ilaç vs. Artı kanama yaşadım artık çok zorlandım diye mi bilmiyorum o yüzden ilaçsız günüm yok maalesef Rabbime emanet3 hafta oldu böyleyim doktor dişini sık 1 hafta kaldı diyor ama bakalım inşallah dediği gibi olur
Tezat bi ilski iste canim acikncada da cok bulaniyo kisir donguye girdik resmen :sNapıcaz böyle hiç bilmiyorum sabah 1 küçük parça ekmeğin içine peynir koyup yedim öğürmekten mafoldum uyumuşym sonra daaha yeni kalkıp 1 yumurta yiyebildim akşama kdr daha hiçbişi yiyemem
Aklima gelmiyor degil tatlim esim bayram eder artik:)Senin ikizler ikisi de erkek olmasın
Selam canim bunlari duymak rahatlatiyo beni sagolasn. Aklimiz bebeklerde hep. Diyet yapiyo gibiyim resmen. Gecn haftadn beri twrtilmadm verms bile olabilirmBende aynıyım canım dün iki kez bulantı ilacı içtim doktorum ilk 5 ay açlık grevi bile yapsam bebeğe zararı yok demişti İnşâAllah bişey olmaz
Ben 11. Haftamdayım 6 kilo verdim bile :) 62 kilodan 56ya düşmüşümSelam canim bunlari duymak rahatlatiyo beni sagolasn. Aklimiz bebeklerde hep. Diyet yapiyo gibiyim resmen. Gecn haftadn beri twrtilmadm verms bile olabilirm
Aa bak çiğköfte ile ile ilgili bunu bilmiyordm bı ara çok istedm yedim dışarda çok az sonra evde yaptik kendimiz yedik valla ciğer de cok severm yedim onda ne varki canım daha yemeyim bari
Cok sagol canimcim bida kendimi durdurcam bnde:) tatli sende yemiyon demek grupta tstli yiyen yok sanirim hepimz cok benzeriz ya:)) detayli kan tahlili yaptilar bide idrar kultur multur bisilerdi 2 kutu vermstm degerlerimi begendigi icn ek bisi vermedi bitek folik asit kullaniyorm 3 aydn sorami ne demir ilaci verirm dedi vitamnde blki ekler. Kan igneleri oldgm gunler vardi Gebelk dusndgm icn oncesnde degerlerimi yukseltmstm ben bisure ilac takviseyi duzgn beslenme yaptm sukur en iyi halmle hamile kaldim:)
Ay bidaha yemeyim bari yaCanım a vitamini çok olduğu için bebeğe ilk 3 ay Ağır geliyomuş kesinlikle yasak ciğer
Canım geçmiş olsun kolaylıkla atlatır inşallahAz once 38.5 olmus canim ilac verdim yatirdim 37.5dan asagi inmiyo. Bogazi bembeyaz olmus kesin antibiyotik vericekler. 3 gun oncede okulda asi oldu o mu tetikledi anlamadim
Bende de durum aynı ilk aylar bebekler için problem değil benyiyip içtiğimizKızlarr slm ben mide bulantısı yüzünden doğru düzgün beslenemiyorum peynir leblebi süt bunlarla idare ediyorum bebeğe zararı varmı besinsiz kalmanın 5-6 saat aç kalıyorum
Afiyet olsun canım karnın doyunca mutlu olmuşsundurSelam canim herkesn cani tuzlu eksi pesnde sanirim:) tatli hayatimdan coktn cikti benim 1 ay oldu:) enazindn cigkofte yitebildm birz karnm doydu aksam:)))
Inanmiyorum ya baya da vermissin:s ben 56 ile kalmistm bakalim nolck:)Ben 11. Haftamdayım 6 kilo verdim bile :) 62 kilodan 56ya düşmüşüm
Bakalim ne cikcak herseyimz ayni herkes bulanti cekiyo tatli yemiyo:)Evet hepimiz ayşe çıkarcaz heralde gerçi ben acı tuzlu istiyorum hep genelikte düşüyo tansiyon ya brnim biraz düşmüş ondan sanırım
Sorma canım ya öyle valla vardır Rabbimin bi bildiği kuzular için herşeye razı oluyoruz onların da bizim de canı sağolsun gelip geçici dönemler Allah'ın izniyleInanmiyorum ya baya da vermissin:s ben 56 ile kalmistm bakalim nolck:)
Yok canim yaa sabah surup vermistim 6 saat etkili atesi dusmustu o esnada olcuyodum esim aradi nasil dedi. dusmus dedim ararsin cikarsa dedi simdi aradim yine cikmis atesi. geliyo cikicaz. Antibiyotik kullandirmak istemiyorum ama el mahkum kaldik galiba.Orkide_sever oğlun nasıl canım? Gittiniz mi hastaneye
kanın da enfeksiyon çıkabilir. Çok geçmiş olsunYok canim yaa sabah surup vermistim 6 saat etkili atesi dusmustu o esnada olcuyodum esim aradi nasil dedi. dusmus dedim ararsin cikarsa dedi simdi aradim yine cikmis atesi. geliyo cikicaz. Antibiyotik kullandirmak istemiyorum ama el mahkum kaldik galiba.
Benimde çiğköfte çoooook cnm çekiyor hiçbişi yiyemiyorum ama onu resmen aşeriyorum :)Anam ozaman erkek mi oluyo:) benim icimde bi urfali var gibi cigkogte asermek nedir:) gecn gunde isyerine tantuni soledk guvenilir bi yerden okadr iyi geldi ki kiz degl heralde:))))
Sagol canim Allah razi olsun. Kan falan almadilar canim. Bogazlari enfeksiyon kapmis sag kulaginda da kizariklik varmis. Ilac yazdi paketledi. Biliyom buranin sistemini kolay kolay yatirmazlar kan almazlarkanın da enfeksiyon çıkabilir. Çok geçmiş olsun
Bizim oglan hasta olursa kan alıyorlar, damar yolundan serum, ilac veriyorlar. Crp yuksek çıkıyor çoğu zaman. Belki seninki üst solunum yolunu üşütmüştür. Ateşi şimdi nasıl?Sagol canim Allah razi olsun. Kan falan almadilar canim. Bogazlari enfeksiyon kapmis sag kulaginda da kizariklik varmis. Ilac yazdi paketledi. Biliyom buranin sistemini kolay kolay yatirmazlar kan almazlar