- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Hoş geldinO zaman biz de surda bi duralim kizimla :)
Etsiz oldugu surece hicbiseycik olmaz kuzum :)Ayni ayni kaynimdada var gibi oldi bnde ayniyim. Kizlar bisi dicem ya canim cigkofte cekti yedim 4 tanebisi yiyemiyorm zatn icimi guzel bastrdi limonlu
OlabilirFazla bahartli biraz aci falan ondn onermiyorlar sanirm bide disardn die olabilir canim yoksa dedign gibi cig et yok:)
Hosbuldukk :) ben de cikolata kisti magduruyum sonra da tuplerim tikandi sonra icleri sivi doldu derken baktim antepte bana cocugun olmaz dediler. Allah buyukMaşallah canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Hoş geldin
Allah büyük canım. Tedavini nerde gördün. Bende anten novafertilde yaptırdım :)Hosbuldukk :) ben de cikolata kisti magduruyum sonra da tuplerim tikandi sonra icleri sivi doldu derken baktim antepte bana cocugun olmaz dediler. Allah buyuk
Ayy orda beni aglattilar cikinca esim dedi uzulme evlatlik aliriz. Ben mecbur Ankaraya emin ellere gittim prof. Iskender başer diye bir doktor. Allah razi olsun cok ilgilendi. Sen antepte mi yasiyosun pekiAllah büyük canım. Tedavini nerde gördün. Bende anten novafertilde yaptırdım :)
Zaten benimde pek sıcak baktığım söylenemez :) ben urfadayım. Burda tüp bebek yapan yer olmayınca Antep e gittik. Herşeyin hayırlısı.Ayy orda beni aglattilar cikinca esim dedi uzulme evlatlik aliriz. Ben mecbur Ankaraya emin ellere gittim prof. Iskender başer diye bir doktor. Allah razi olsun cok ilgilendi. Sen antepte mi yasiyosun peki
Gunaydinnn. Cigkoftenin etlisi yasak canim etli satan da zaten cok az yer var. Gecenlerde bende yedim zaten severim 2 durum geri kalani da sardim yesillige gomdum valla.Ayni ayni kaynimdada var gibi oldi bnde ayniyim. Kizlar bisi dicem ya canim cigkofte cekti yedim 4 tanebisi yiyemiyorm zatn icimi guzel bastrdi limonlu
Herkes acı ekşi yiyormuş canım istedi vallaGunaydinnn. Cigkoftenin etlisi yasak canim etli satan da zaten cok az yer var. Gecenlerde bende yedim zaten severim 2 durum geri kalani da sardim yesillige gomdum valla.
Gunaydin. oglumda da boyleydim esimde sen bunlari yemeye basladiysan erkek olacak o zaman diyoHerkes acı ekşi yiyormuş canım istedi valla
Evet bende oğlum da hep acı yiyordum. Şalgam suyu turşu çiğ köfte bunda karışık gidiyor, anlamadımGunaydin. oglumda da boyleydim esimde sen bunlari yemeye basladiysan erkek olacak o zaman diyo
Ben daha tatli falan asermedim bakalim oglumda son aylarda istemisti canim her aksam cocuk gibi bi gofretim vardiEvet bende oğlum da hep acı yiyordum. Şalgam suyu turşu çiğ köfte bunda karışık gidiyor, anlamadım
Ben yiyorum valla, eşime aldırdım adını söylemiyeyımBen daha tatli falan asermedim bakalim oglumda son aylarda istemisti canim her aksam cocuk gibi bi gofretim vardi
Canim hic tatli cekmiyo. Cekecek halde kalmadi oglum okuldan atesli geldi tum gece onu bekledim esim birazdan gelicek hastaneye gidicez bogazi bembeyaz olmus megerBen yiyorum valla, eşime aldırdım adını söylemiyeyım
Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin inşallah. Biran önce atlatırCanim hic tatli cekmiyo. Cekecek halde kalmadi oglum okuldan atesli geldi tum gece onu bekledim esim birazdan gelicek hastaneye gidicez bogazi bembeyaz olmus meger
Amin canim atesi 37.5 surekli ama baksan ellesen atesi yok gibi. Hareketli yine soydum ic camasirlariyla. bez de koydum basina yatirdim geri.Çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin inşallah. Biran önce atlatır
Canım kalp atişi duyulduktan sonra bissürü kan testi istiyo doktorKızlar günaydın ne kadar erkencisiniz ya maşallah gerçi bugün bende öyleyim çiğ köftenin etsizide yasaktır kızlar çünkü en çok bakteri üreten şey ve çiğ köfteci garnitüründeki mikrop tuvalette yokmuş okumuş gıdacıyım bana güvenin bende bayılıyorum yemeye ama malesef benide en çok ciğer zorluyo ciğersiz hayat düşünemiyodum ama düşüncekmişim demekki
Bu arada bende hep acı tuzlu şalgam falan istiyorum tatlıyla hiç işim yok bakalım cinsiyet ne olcak
Birde kızlar siz ilk kontrolden sonra herhangi bir test yaptırdınız mı veya bir ilaç vitamine başladınız mı benimki hiç bişe vermedi ya of ben doktor mu değiştirsem ama çok iyide doktora gidiyorum prof adam kafamda deli sorular
@beyazyaka ve @Nurtnc tavsiyelerinize uycam kızlar söylemeyi deniycem bakalım ne olcak 14 gün sonra randevüm