- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Amin canim sen neden o kadar gec gidiyosunİnsallah sende bebeklerini saglıkla görürsün. Ben 10. Haftadan sonra gideceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim sen neden o kadar gec gidiyosunİnsallah sende bebeklerini saglıkla görürsün. Ben 10. Haftadan sonra gideceğim
Doktor randevuyu o zamana verdi :)Amin canim sen neden o kadar gec gidiyosun
Kalbi atiyor ins saglklida buyur aynen sogru diyon canim bi gidelm bakalm ne dicek:)Zaten ikiside aynı günde gitmiyor. Doktoruna gidince o seni saglıklı bilgilendirir :) kalpleri atıyorsa, saglıkla gelişiyorlarsa sıkıntı yoktur
Sagol kuzum inss saglikli olur❤ bence seninde ikiz gibi:) tek cocugum benim cocugum kardesi tatsin isyedm hep esim de tek cocuk Allah nasip eder de ins aliriz kucagimiza ayni anda kardesligi ogrensinlerAnacummm gozum aydinnnn saglikla kavus yavrularina ne guzel yaa. Masallah masallah
Amin canim. biz 4 kiz kardesiz iyikide oyle olmusuz kardes ne demek cok iyi biliyorum o yuzden kimse kardessiz tek kalmamali bence. Nasipse sali gibi tek mi iki mi gorucem bende. Bugunu de atlattik sayilir cok sukur.Sagol kuzum inss saglikli olur❤ bence seninde ikiz gibi:) tek cocugum benim cocugum kardesi tatsin isyedm hep esim de tek cocuk Allah nasip eder de ins aliriz kucagimiza ayni anda kardesligi ogrensinler
Eeee kalan yumurtalari takip etmicek mi doktor neden gec verdi ki?Doktor randevuyu o zamana verdi :)
Oh neguzel canim:) kesnlkle oyle tek kalmamali. Dusn benm cocuklsrimn teyze dayi amca hala hic olmick. Iste kuznlere dicekler artik:) sali buyuk gun saglikli guzel haberler bize❤Amin canim. biz 4 kiz kardesiz iyikide oyle olmusuz kardes ne demek cok iyi biliyorum o yuzden kimse kardessiz tek kalmamali bence. Nasipse sali gibi tek mi iki mi gorucem bende. Bugunu de atlattik sayilir cok sukur.
Bir sorun olursa, karın ağrısı şişlik vs. Gel dedi. Tecrübelerime göre onlar kendiliğinden kaybolur, sıkıntı olmaz dedi. Benim hastalarımda da oluyor dedi. Bu şekilde :) aksi bişey olursa gel dediEeee kalan yumurtalari takip etmicek mi doktor neden gec verdi ki?
İnsallahKalbi atiyor ins saglklida buyur aynen sogru diyon canim bi gidelm bakalm ne dicek:)
Amin canim guzel haber almayi bende istiyorum. Benimkinin de dayisi yok. kucuk teyzesi gecende bana kiziyo o cocugun ustune nasil gul koklarsiniz baska cocuk nasil yaparsiniz diye Allahin delisi bayramda kendisi dogurdu kendi cocugunu benimki kadar sevmiyo. Versem sahiplenicek yarisini ben dogurdum diyip duruyoOh neguzel canim:) kesnlkle oyle tek kalmamali. Dusn benm cocuklsrimn teyze dayi amca hala hic olmick. Iste kuznlere dicekler artik:) sali buyuk gun saglikli guzel haberler bize❤
Insallah kendiliginden kaybolur canim ugrastirmasinlar seni iki caninla.Bir sorun olursa, karın ağrısı şişlik vs. Gel dedi. Tecrübelerime göre onlar kendiliğinden kaybolur, sıkıntı olmaz dedi. Benim hastalarımda da oluyor dedi. Bu şekilde :) aksi bişey olursa gel dedi
İnşallah canımInsallah kendiliginden kaybolur canim ugrastirmasinlar seni iki caninla.
Ayy canım çok geçmiş olsunİlk kusmamı bayram şenliğinde havai fişek gibi ağızdan burundan fışkırtarak yaşadım. Dışarda yemek yemiştik midem bulanmaya başladı en sonunda 5-6 kere fişek gibi fışkıtttım i şallah zehirlenmemişimdir
Hehe o nasi laf:) oyle ama teyzeler ayri olur bnde teyzeme cok bagliym anne yarisi gercktn:)Amin canim guzel haber almayi bende istiyorum. Benimkinin de dayisi yok. kucuk teyzesi gecende bana kiziyo o cocugun ustune nasil gul koklarsiniz baska cocuk nasil yaparsiniz diye Allahin delisi bayramda kendisi dogurdu kendi cocugunu benimki kadar sevmiyo. Versem sahiplenicek yarisini ben dogurdum diyip duruyo
Eder canim harika bulus:) baslarda bi kavanoz yesil zeytini yemstm nerdeyse:))İnşallah canım
Kızlar mide bulantısına az zeytin ile ekmek yiyin. Fayda ediyor
Bende az önce midem bulanır gibi oluyordu, 4 5 zeytin İle ekmek yedim geçtiEder canim harika bulus:) baslarda bi kavanoz yesil zeytini yemstm nerdeyse:))
Ondan icin karsmstr agir gelmstir cnaim cok gecms olsun. Yagli agir seler de yedysn tetijler. Zehirlendysnde herseyi ciksrmissin ki zatn devam edrse kusman git ama hastaneyeİlk kusmamı bayram şenliğinde havai fişek gibi ağızdan burundan fışkırtarak yaşadım. Dışarda yemek yemiştik midem bulanmaya başladı en sonunda 5-6 kere fişek gibi fışkıtttım i şallah zehirlenmemişimdir
Allah korusun Zehirlenmeye ishal ateş de eşlik eder varmı öyle bir durumİlk kusmamı bayram şenliğinde havai fişek gibi ağızdan burundan fışkırtarak yaşadım. Dışarda yemek yemiştik midem bulanmaya başladı en sonunda 5-6 kere fişek gibi fışkıtttım i şallah zehirlenmemişimdir
Canım ikizlerde hafta farkı olabiliyor drum normal demiştiKalbi atiyor ins saglklida buyur aynen sogru diyon canim bi gidelm bakalm ne dicek:)
Zeytinden de bulanan bir midem varİnşallah canım
Kızlar mide bulantısına az zeytin ile ekmek yiyin. Fayda ediyor