- 2 Ocak 2018
- 498
- 1.247
inşallah çıkmaz canım. benim arkadaşların problem çıkmadan yaptırmış anlayamadım, burdaki testlerin de yetmesi lazım diye düşünmüştüm. meğer problem çıkınca gönderiliyormuş genelde. bilgi için teşekkürlerBenimki geçen sefer kendiliğinden perinatologa yönlendirmişti buseferde ben sormadan randevumu aldı . Geçen gebeliğimde 20. Haftadaki ayrıntılı için gittiğim bir hoca var şişlide çok memnunum bana eğer böyle giderse 30a kalmaz doğurursun dedi ve 26haftaljk doğurdum o hocaya güveniyorum.
Diğer dediğin testler eğer ikili tarama testin riskli çıkarsa bir firma geliyor kanını alıp yurtdışına gösteriyor yani yaptırmak mecburi değil riskli çıkıp yaptıranda var yaptırmayanda. geçen sene 1600 civarıydı bu sene 2000den fazla diye duydum inşallah gerek kalmaz.
Canım benim doktorumda önermiyor çünkü ultrason ısı yayıyormuş ve bebek için çok riskliymiş. Hemen 1-2 sn gösteriyor tmm diyor.
daha 6 haftalık daha cok kucuk endişelenme benim karından dinledi ama 7 haftalık olmuştu nerdeyseKızlar merhaba bugün keseyi görmeye gittim kese gözüktğ ve minicik kalbi atıyor ama alttan muayene yaptı 12. Haftaya kadar böyle dedi kafamı çok kurcaladı bu durum
bu arada cok rahatsız oluyorsan alttan muayeneyi istemiyorum da diyebilirsin
herhangi bir problem veya risk görmedikleri sürece isteğini kabul ediyorlar