2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Benimki geçen sefer kendiliğinden perinatologa yönlendirmişti buseferde ben sormadan randevumu aldı . Geçen gebeliğimde 20. Haftadaki ayrıntılı için gittiğim bir hoca var şişlide çok memnunum bana eğer böyle giderse 30a kalmaz doğurursun dedi ve 26haftaljk doğurdum o hocaya güveniyorum.
Diğer dediğin testler eğer ikili tarama testin riskli çıkarsa bir firma geliyor kanını alıp yurtdışına gösteriyor yani yaptırmak mecburi değil riskli çıkıp yaptıranda var yaptırmayanda. geçen sene 1600 civarıydı bu sene 2000den fazla diye duydum inşallah gerek kalmaz.


Canım benim doktorumda önermiyor çünkü ultrason ısı yayıyormuş ve bebek için çok riskliymiş. Hemen 1-2 sn gösteriyor tmm diyor.
inşallah çıkmaz canım. benim arkadaşların problem çıkmadan yaptırmış anlayamadım, burdaki testlerin de yetmesi lazım diye düşünmüştüm. meğer problem çıkınca gönderiliyormuş genelde. bilgi için teşekkürler :KK200:

Kızlar merhaba bugün keseyi görmeye gittim kese gözüktğ ve minicik kalbi atıyor ama alttan muayene yaptı 12. Haftaya kadar böyle dedi kafamı çok kurcaladı bu durum
daha 6 haftalık daha cok kucuk endişelenme benim karından dinledi ama 7 haftalık olmuştu nerdeyse
bu arada cok rahatsız oluyorsan alttan muayeneyi istemiyorum da diyebilirsin
herhangi bir problem veya risk görmedikleri sürece isteğini kabul ediyorlar
 
Yok kız ben bu aralar ona bile gidemiom. İnternetten indirip izliyorum.Bu hafta 2 tane film izledim. Sevginin gücü- Sarıkamış çocukları.Benim eş vardiyalı çalışıyor. Tv de izlenecek dizide yok. Evde canımda sıkılıyor akşamları.Bende açıp film izliyorum. Film tekliflerine açığım tavsiye ettiğiniz varsa yazın valla :oops:
 
Kızlar merhaba bugün keseyi görmeye gittim kese gözüktğ ve minicik kalbi atıyor ama alttan muayene yaptı 12. Haftaya kadar böyle dedi kafamı çok kurcaladı bu durum
Canım benim doktorum da oyle yapiyor ama ben 2 kereden sonra üstten bakmasini rica ettim öyle devam ediyoruz sende için rahat etmeyecekse endişelendigini belirtrsen bence istediğini yerine getirir.
 
Evet burdan canım. Bu ay yöresel yemekler oldu. Geçen ay kurabiye olmuştu. Her ay farklı kategoride oluyor. 9 aydır katılıyorum. Sadece pro üye olabildim. Sizde katılın :KK45:
Bilmiyordm canim:) yiyemedgm gibi yapamiyorm da bu ara zatn calsiyirm kaynvalide destek bana duzelsem de sesimi cikarmasam mi acaba:)))
 
Ne biliyim her sene tvde görüyorum canım insanlar gidiyor eğleniyor foto atiyor
her yere
benimde istediğim gidiyim oralarda yüruyum resim çekiliyim ama iyi bi fikir degil sanırım inanilmaz kalabalık olur

En iyisi yılbaşından 2.3gün önce gidip oralara öyle resim çekilmek
zaten oralar şimdiden ışıl ışıldır hazırdır yılbaşına
Dogdugmdan beri istda yasiyorm ozellikle oralari hic trcih etmem afedersn b. Cikwriyor insanlar. Haberlk hep bazi yerler sora. Hersey olur bnce riske atma:) pis yerleri var her tur insan var. Yilbasi oncesi guzel oluyor ist bnce gez foto cekil en iyisi:) ❤
 
Yaa çağan ırmağın yeni filmine gitmek istiyoeum ama çok duygusalmış ağlarsak film boyu acaba bebeğimize zarar verirmiyizki?
Asiri duygu yognlugu stres yasamassn heralde zarar verck durum sanmiorm ama normal insandn cok aglarsn hormnlardn dolayi canim:) ben sinemada cok acikli sevmiyorm ya o seste da cok etkileniyorm da cok eglenceli tercihim:))
 
X