- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Iyiyim canim cok sukur de agrilarim var sanki adet sancisi gibi hafif hafif abuk subuk ruya gordum bu yuzden. Uykumda bile hissettim agrilariOrkide_sever sen nasılsın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim canim cok sukur de agrilarim var sanki adet sancisi gibi hafif hafif abuk subuk ruya gordum bu yuzden. Uykumda bile hissettim agrilariOrkide_sever sen nasılsın canım
Evet burdan canım. Bu ay yöresel yemekler oldu. Geçen ay kurabiye olmuştu. Her ay farklı kategoride oluyor. 9 aydır katılıyorum. Sadece pro üye olabildim. Sizde katılınO ne kiz? Burdan bi yarisma mi?
Bende görüyorum öyle malesef. Dün yapışık dördüz dogurdugumu görmüştümIyiyim canim cok sukur de agrilarim var sanki adet sancisi gibi hafif hafif abuk subuk ruya gordum bu yuzden. Uykumda bile hissettim agrilari
Kendi karnimi doyurdam sukrediyorum bide yarisma icin biseyler mi yapicam kalkip. Yapiyosun resmini mi atiyosun napiyosunEvet burdan canım. Bu ay yöresel yemekler oldu. Geçen ay kurabiye olmuştu. Her ay farklı kategoride oluyor. 9 aydır katılıyorum. Sadece pro üye olabildim. Sizde katılın
tovbe tovbe. Yok cok sukur kabus gormedim hic daha dogrusu uyumakla uyuyamamak arasindayim ben hep. Bi rahat edemiyorum yatakta saga sola donerken uyaniyorum agri giriyo yoksa. Hem gerinmeye falan ugrasirken yakaliyorum kendimi dogru duzgun bi uykum yok simdiden napicam bilmiyorumBende görüyorum öyle malesef. Dün yapışık dördüz dogurdugumu görmüştüm
Aynen bende oyleyim sanki bisey icin heran tetikte gibiyim. Gunduz 2 saat kadar uyuyup uykumu tamamlamaya calisiyorum ama boluk porcuk olmuyo. Soyle rahatca abuk subuk yatsam yumusacik yatakta uykusuz surunmus gibi pat diye hic uyanmadan yatsammmmHayırlı cumalar tatlı hamisler. Ya bende rüya görmüyorum ama söyle derin bir uykuya Hasretim sanki gözüm kapalı zihnim acik
Tarifi yaparken her aşamasını fotoğraflıyorsun, sunumu hazırlıyorsun. Ekliyorsun :)Kendi karnimi doyurdam sukrediyorum bide yarisma icin biseyler mi yapicam kalkip. Yapiyosun resmini mi atiyosun napiyosun
Valla bende hepsi var, yorgan üzerimde geziyor. Sabaha kadar bir sağa bir sola. Bebeler gece uykusuzluguna alıştırma yapıyorlartovbe tovbe. Yok cok sukur kabus gormedim hic daha dogrusu uyumakla uyuyamamak arasindayim ben hep. Bi rahat edemiyorum yatakta saga sola donerken uyaniyorum agri giriyo yoksa. Hem gerinmeye falan ugrasirken yakaliyorum kendimi dogru duzgun bi uykum yok simdiden napicam bilmiyorum
Valla bende hepsi var, yorgan üzerimde geziyor. Sabaha kadar bir sağa bir sola. Bebeler gece uykusuzluguna alıştırma yapıyorlar
Valla helal olsun kucuk cocuk hamislik bi de bu yarismalarTarifi yaparken her aşamasını fotoğraflıyorsun, sunumu hazırlıyorsun. Ekliyorsun :)
Valla bende hepsi var, yorgan üzerimde geziyor. Sabaha kadar bir sağa bir sola. Bebeler gece uykusuzluguna alıştırma yapıyorlar
Canim benim 12 de zaten fitilim var bekliyorum sabahta 7 ceyrekte uyaniyorum ama butun gece zaten wc icin sanci icin ezan sesi derken cok uyaniyorum. uyudugumda uyku gibi degil artik sanki biseyler dusunuyorum cit ciksa duyuyorum. Normalde de uykusu hafif biriyim anama cekmisim de bu da fazla gelmeye basladi yaaAman allah korusun annenin gbeliğindeki uyku düzeni bebeği de etkiliyormuş. O yüzden hanımlar gece en geç11-12 gibi uyuyun derim
Aynen canım bende düşünüyorum bunuGünaydın kızlar bende yılbaşında evde olmak istemiyorum bu yüzden yer bakıyorum söyle arabayla 1-2 saatlik yer araştırıyorum daha eşime söylemedim tabi
Aynen canım bende düşünüyorum bunu
Yılbaşı gecesi taksime gitmek istiyorum galata kulesinin oralara felan
sırf oralarda resim çekilmek için
İlerde yavruma
bak yılbaşı gecesiydi o gece Burda sana hamileydim demek için :) :) :)
Ama çok kalabalık olur diye eşim ne der bilemiyorum
Desenize benimkiler anne karnindayken uyutmuyorsa doğumdan sonra sabahlariz artık :)Tarifi yaparken her aşamasını fotoğraflıyorsun, sunumu hazırlıyorsun. Ekliyorsun :)
Canim hamis hamis uzak dur oralardan. Allah korusun iceni edeni olay mi cikar ne olur. Gitme kalabalik yerlereAynen canım bende düşünüyorum bunu
Yılbaşı gecesi taksime gitmek istiyorum galata kulesinin oralara felan
sırf oralarda resim çekilmek için
İlerde yavruma
bak yılbaşı gecesiydi o gece Burda sana hamileydim demek için :) :) :)
Ama çok kalabalık olur diye eşim ne der bilemiyorum
Ne biliyim her sene tvde görüyorum canım insanlar gidiyor eğleniyor foto atiyorAy canimm benim yılbasında taksime gidilmez. Ben daha çok ağva şile düşündüm istda yılbaşını dışarıda kutlamayı hiç sevmiyorum ya iş dışı yada ev mecburen
Aynen haklısın canımCanim hamis hamis uzak dur oralardan. Allah korusun iceni edeni olay mi cikar ne olur. Gitme kalabalik yerlere
Ben yatıyorum ama gece uykum kaçıyorAman allah korusun annenin gbeliğindeki uyku düzeni bebeği de etkiliyormuş. O yüzden hanımlar gece en geç11-12 gibi uyuyun derim
Malesef hamilelik ilerledikce daha da uykusuz geçiyorValla helal olsun kucuk cocuk hamislik bi de bu yarismalar
Hadi 1 ayi gec 8 ay erkenden ne alistirmasi el insaffff uyumak istiyorum deliksiz kipirdamadan yatsammm
senin birde ikiz Allah yardımcınız olsunDesenize benimkiler anne karnindayken uyutmuyorsa doğumdan sonra sabahlariz artık :)
Ikiz oluncaaa sorunlarida iki tane olacak. 5 dk uyu diye yalvardigimi hatirliyorum ben oglumdaDesenize benimkiler anne karnindayken uyutmuyorsa doğumdan sonra sabahlariz artık :)