Yaşım 36 erkek sebepli ve cok sukur ilk denemem :)Yaşın, tüp bebek sebebin, kaçıncı deneme oldugu :) ilk sayfada liste var ona ekleyeceğim
Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)Yaşım 36 erkek sebepli ve cok sukur ilk denemem :)
Amin cumlemize nasip etsin insallah:) Pregostan fitil ve oksapar iğne 13. Haftaya kadar kullanılacak demir eksikligi ciki onun iÇinde ferrum diye bi ilac folik asit olarak diofol. Gaziantep novafertilde transfer oldum ve memnunumRabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)sana hangi ilaçları verdiler? Memnun kaldın mı?
Bende aynı yerde tedavi gördüm. Bana da progestan fitil, 12. Haftaya kadar, clexane igne 5 ay devam, ferrum ve folbiol kullanıyorum bende. Senin iğne 13. Haftaya kadar mı dedilerAmin cumlemize nasip etsin insallah:) Pregostan fitil ve oksapar iğne 13. Haftaya kadar kullanılacak demir eksikligi ciki onun iÇinde ferrum diye bi ilac folik asit olarak diofol. Gaziantep novafertilde transfer oldum ve memnunum
Evet. Ben Hatay dan gittim novafertile. Test günümde aradılar sonuç için beta hcg 833 çıktı. İğne ve fitil 13. Haftaya kadar devam estrofem bırak dediler.Dünden burdaki doktoruma gittim 2 kese gördü ve cok sukur hersey iyi 15 gun sonra gel kalp atislarini duyarım dedi. Doktorum da Prof bu aradaBende aynı yerde tedavi gördüm. Bana da progestan fitil, 12. Haftaya kadar, clexane igne 5 ay devam, ferrum ve folbiol kullanıyorum bende. Senin iğne 13. Haftaya kadar mı dediler
Hatayda devam ediyorsun degil mi? Bana niye 5 ay iğne dediler, anlamadımEvet. Ben Hatay dan gittim novafertile. Test günümde aradılar sonuç için beta hcg 833 çıktı. İğne ve fitil 13. Haftaya kadar devam estrofem bırak dediler.Dünden burdaki doktoruma gittim 2 kese gördü ve cok sukur hersey iyi 15 gun sonra gel kalp atislarini duyarım dedi. Doktorum da Prof bu arada
Herkesin tedavisi farklıdır. Sonuçta transferden önce bi sürü kan tahlili yaptık. Büyük ihtimal ona göre tedavi şekli belirleniyordur .Hatayda devam ediyorsun degil mi? Bana niye 5 ay iğne dediler, anlamadım
Masallah canim gozun aydin❤ senin adina cok sevindm. Iki kese ayri super haber Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.Evet. Ben Hatay dan gittim novafertile. Test günümde aradılar sonuç için beta hcg 833 çıktı. İğne ve fitil 13. Haftaya kadar devam estrofem bırak dediler.Dünden burdaki doktoruma gittim 2 kese gördü ve cok sukur hersey iyi 15 gun sonra gel kalp atislarini duyarım dedi. Doktorum da Prof bu arada
Allah razı olsun kuzumm hamd olsun kötü bişe demedi bu boyutta bebek görende yok ama transfer olalı bi ay olduya telaş yapıyom ister istemez bide bu takvim son adetime göre gösteriyo burda 8 haftadasın diyo doktorda 6 bitti 7.haftadasın diyo bişe anlamadım hayrlısı artık inşallah dua ediyom bol bolçok teşekkurler
geçimiş olsun tekrar bir an önce normal rutine kavusursun inşallah
ikiz ya bunlar bariz tebrik ederim
büyüme oranı iyi bence endişelenme şüphe olsa doktorun şimdiye 50 defa demişti merak etme felaket telalı gibiler
inşallah olumlu sonuclanır bu tedavin
çok sevindimdaha nice iyi kontrollere olsun
bana 11+2'de gel dedi ben de mi 10'da damlasamyanlış anlamışım gelmişken bi bak derim
inşallah sevindim iyi olduğuna
Aynen canım olabilir :)Herkesin tedavisi farklıdır. Sonuçta transferden önce bi sürü kan tahlili yaptık. Büyük ihtimal ona göre tedavi şekli belirleniyordur .
Amin canım. Cumlemiz bebklerimizi saglıkla kucağımiza alırız inşallah. Ve en büyük duam Allahım isteyen herkese nasip etsin anneligi inşallahMasallah canim gozun aydin❤ senin adina cok sevindm. Iki kese ayri super haber Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Gunaydinnnnn. NasilsinnizzzGünaydın hayırlı cumalar
İyiyim canım, yemek yarışmasına katılıyorumGunaydinnnnn. Nasilsinnizzz
Hayirli cumalar kizlar❤ gunumuz guzel olsn son is gunundeyim bitmesini beklihorum:) istnbulda deprem hissedlms baya iyi ki uyuyordum panik olurdum baya:s allah cumlemizi tekrarindan kotulerinden korusunGünaydın hayırlı cumalar
Yalavoda olmuş, istanbuldan da hissedilmiş. Amin canım, deprem kötü bir afetHayirli cumalar kizlar❤ gunumuz guzel olsn son is gunundeyim bitmesini beklihorum:) istnbulda deprem hissedlms baya iyi ki uyuyordum panik olurdum baya:s allah cumlemizi tekrarindan kotulerinden korusun
İnsallah gönlüne göre bir yer bulursun :)Günaydın kızlar bende yılbaşında evde olmak istemiyorum bu yüzden yer bakıyorum söyle arabayla 1-2 saatlik yer araştırıyorum daha eşime söylemedim tabi
O ne kiz? Burdan bi yarisma mi?İyiyim canım, yemek yarışmasına katılıyorumher ay oradayım. Yeni kategoriyi bekliyorum. Tarif kapmam lazım