2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Bencede canım az besle sk besle Benim kızın kusmaları hala devam ediyor mesela az ve sk beslememe rağmen bu ay sonu giidcz doktora tüm batın ultrason yapılacak şimdiye kadar azalması lazmdi çocuğu emzirmeye korkuyorm günde 2 3 üst değiştiriyorm

Dogduklarinda alirsan daha iyi olur canim. Cok az buyuk aliyorum epey giyiyor obur turlu olmama ihtimali var

Hic soyledigim mamadan denedin mi canim. O benim kiza iyi geliyodu. Simdi 2 kasik mamayi zorla iciriyorum

Hic soyledigim mamadan denedin mi canim. O benim kiza iyi geliyodu. Simdi 2 kasik mamayi zorla iciriyorum
Yok denemedim de deneyemem zaten sen onu manasına katıp veriyodun sanırm bende süre katıp vereyim desem veremem çünkü benimki biberonu tutmuyor asla ne yaptysam tutmadı bı sürü süt çöpe gitti öyle kaşıkla verdim öylede asla tatmin olmadı meme istiyor bitek.

Iyi akşamlar kızlar
Oğlum ayın 22sinde 3 aylık olucak ama
Cok fazla gülücük vermiyor
Yani şöyle sabahları uyaninca bi sessiz güluyor 2,3 kere yani sesli kahkaha atmiyor
Sonra bidaha gün icersinde neler neler yapıyorum tepki vermiyor
3 aylık oldu artık gülmesi gerekmiyo mu?

Benim kız da 3 aylık şuan 1 aydr sesli gülüyor ondan öncede sessiz gülüyordu bazen uykusundan gülerek uyandığı oluyor hatta ben gülünce zaten direk gülüyor uzaktan sesimi duysa onada gülüyor kimi çocuk da gülmüyor mesela.

Insallah canim siparis verdigim dogal zeytin yagi daha gelmedi gitti. marketten aldirdim zeytinyagi 1 cay kasigi mamalarina koydum. Insallah hemen atlatir yavrum. Catladi kanadi cis yaptikca yanarda
ahh yavrum yaa kıyamam. Çok acıyordur tabi. Ne fitili veriyorsun?
Basur olacak yavru. Çatlak da fena. Allah korusun. Bol bol yağla poposunu. Kulak çubuğu ile yapardım ben oglumda. Zeytinyagi sürerdim kulak çubuğuna. Fayda ederdi. Karnına masaj yap saat yönüne dogru. Ayaklarını ileri geri hareket ettir. Olmazsa doktora gidin.
Benim oglan gülüyor, ses de çıkarıyor ama her bebek bir olmaz. Hemen kötü düşünme.

Senle göz kontağı kuruyor mu?
Çıngırak falan sallayınca tepki veriyor mu?
Sen konuşurken dinliyor mu?
Oyuncağı hareket edince takip ediyor mu?
Yada seni takip ediyor mu?

Saydıklarinin hepsini yapiyo beni tanidiginada eminim onunla konusurken sesler çıkartıyor gözüme bakıyor
Gundüz uyandigindada sesli diyil ama gülüyor bana

Sonra gun icersinde gülme felan yok bidaha

Saydıklarinin hepsini yapiyo beni tanidiginada eminim onunla konusurken sesler çıkartıyor gözüme bakıyor
Gundüz uyandigindada sesli diyil ama gülüyor bana

Sonra gun icersinde gülme felan yok bidaha
Tamam sorun yok ozaman. Benim ki de sabahları daha fazla gülüyor. Babası da konuşsun. Sadece sen konuşma. :)
Anne oldugumuz için herşeye evham yapıyoruz. Bunlar normal. Senin bebe ciddi takılıyor demek ki :))
Zamanla dahada kavrayacak herşeyi. Bir tık daha ilgi göster :)
Daha kahkahalar atacak annesi, az sabır

Canım bizim kız 3250 gram 51 cm doğdu sleepy 1 numara hafif büyük bile oldu. Şuan 23 günlük 3600 civarı oldu hala aynı beze devam ediyoruz.

Bazen günde 3-4 kere kıyafet değiştiriyoruz. Mama akıyor, kaka bulaşıyor vs

Anladım canım bende sleepy aldıö şiödilik deneyecek kadar öemnun kalırsam devamını alırım
Ben de sleepyden memnunum hatta bi akrabam şokun bezini getirmiş bebeland arada onu da bağlıyorum o da güzel. Bak arada bağlamak için ondan da alabilirsin fiyatı daha uygun. Bizim kızın alt açarken temiz beze çiş kaka yapmak gibi bir huyu var da acaip bez gidiyor bazen bi alt değiştirmeden 3-4 bezi hallediyor sağolsun, hemde açarken çişini kakasını kirli beze yapsın diye beklememe rağmen

Bebelac kullanıyoruz biz de doktor önermişti memnunuz, hatta değiştirmeye cesaret edemedik

Anne sutunden sonra suyla hazirlanip verilebiliyomus ustunde yaziyor ama biberon tutmayana zor canim. Allah kolaylik versin insallah biraz daha buyudugunde duzelir. Doktor bana 6 ile 8 ay arasi midesiyle yemek borusunda ki kapakcik guclenir kusmasi duzelir dedi

Canım emzirme destek sistemini duydun mu hiç beslenme sondası diye bişey var uzun ince bir boru bi ucunu mamaya-süte koyuyorsun diğer ucu memenle birlikte bebeğin ağzına memeyi çekerken pipet gibi onu da çekiyor ben mamayı o şekilde veriyorum, beni emmeye zor alıştı bırakmasın diye biberon vermedim

Canim gulmeyen bebek gulmuyo. Kardesimin kizi 1 yasina geldi hala kolay kolay gulmez yapisi oyle olabilir

Benim kizda bi ara cok yapiyodu onu ben bez degistiriyodum sagolsun her temiz beze kakasini yapmadan durmuyodu. Bi daha degistiriyodum 1 paket bezin yarisindan cogunu 2 gunde hallediyodu

Ayy cok mantikli benim kiz memeye duskun ama sut o kadar az ki tadimlik resmen doyumluk cikmiyor artik. Biberonu da begenmiyo hanfendi hele son olaydan sonra hepten zorla agzina skarak iciriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…