- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Bende aptamil kullaniyorum canim gaz olaylari artik degisken bazen var bazen yok. 1 kutu baska mama kullanabilirsin gaz olayi degismezse icine sinene devam et.Kızlar bebeğine mama verenler hangi mamayı kullanıyorsunuz ben aptamil kullanıyorum bebeğim cok gazlı bazı mamalar bebeğe gaz yapıyormuş diye duydum acaba aptamil mi bu kadar gaz yapıyor değiştirsem mi diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum sıcak tut sırtını ayaklarını havlu falan koy başkada ne yapılırki bilemedm valla bide ilerlerse gribin diğer kıza gecmesn maske falan tak bebekleri emzrirken.Kizlar ben 3 gundur gribim maalesef kucuk oglana da gecti onunda burnu huylaniyi galiba surekli kucagimda omuzuma koluma surtuyo burnunu. Akiyo da napabilirim atlatmasi icin. Bu arada simdilik atesi yok
Sagol canim.Kendimi kotu hissettigim andan itibaren anladim hasta olucami agzimi burnumu hep kapattim kapatiyorum canim ama gecti bi sekilde. Simdi asi zamani atesi cikar diye aldigim agri kesiciden verdim kucagimda uyuyor insallah ilerlemez hastaligiGeçmiş olsun canım hiç bilmiyorum sıcak tut sırtını ayaklarını havlu falan koy başkada ne yapılırki bilemedm valla bide ilerlerse gribin diğer kıza gecmesn maske falan tak bebekleri emzrirken.
Ben daha çok tek alt tek üst çıtlıtlı tarzı şeyler aldım canım babannesi ile anannesi almış hastane çıkışlarını bçrkaç takımda ben kendim prematüre aldım çünkü onların aldığı 3 aylık büyük gelecej aslında çok değil de 2 tane aldığım için herşeyden ona fazla görünüyoKaç takım aldın, fazla da abartma5 6 takım yeterli. Ben yaz oldugu için üst kıyafetleri hiç giydirmedim. En çok çıtçıtlı zıbınlar lazım oluyor. Boy boy onlardan alabilirsiniz. Sıfır kol, uzun kol, kısa kol gibi :)
Bende sleepy kullaniyorum canim gayet memnunum pisik vs. Durumu olmadi ama pisik kremini asla ihmal de etmiyorum
Maşallah canım sağlıkla büyüt inşallah darısı bizlere olsın sağ salim alalıö kucaklarımızaKızlar merhaba. Ben pazartesi günü doğum yaptım. 2. Kez sezeryan oldum. Herşey yolunda çok şükür. :)
Bilmiyorum ki canım genelde mama kilo aldırır diyorlar ama benim bebişim kilo alımı da yavaş belki aptamil yaramıyor olabilir diye düşündüm bana da Hipp mamayı önerdiler ama bende önce bi doktora sorup ona göre değiştiririm diye düşünüyorumBebekten bebeğe değişir canım bence doktoruna danış bunu ben keçi sütü maması aldım mesela golden goat vermiyorum ama evde dursun evde olmadığım da kvm veriyor Aptamil iyi gelmemiş olabilir şeker var içinde bildgm kadaryla yengem yigenlerimi onunla büyüttü ama sorun yasamadi belki senin kuzuya iyi gelmemiştir.
Kontrole gidince bi doktor a sorayım ona göre değiştiririm diye düşünüyorum canımBende aptamil kullaniyorum canim gaz olaylari artik degisken bazen var bazen yok. 1 kutu baska mama kullanabilirsin gaz olayi degismezse icine sinene devam et.
Alıştigi ürün değişince hemen etkiliyor bebeği canım kabizda zor olur inşallah geçer hemen fitil rahatlatr kuzuyuKizlar normalde kizima kusmasi yuzunden bebelac thickener kullaniyoduk gecende eczaci esime bebelac ar vermis kizi kabiz yapti suan yapamiyo yavrum tas gibi yag da surdum ise yaramadi suyu cikti cocugun. doktoru aradim fitil soyledi simdi onu denicem. Zeytinyagi siparisi vermistim mamasina koymak icin kabiz olucagini anladim daha gelemeden kabiz oldu bile
Aynen, saglıkla doğsunlar da güle güle eskitsinlerBen daha çok tek alt tek üst çıtlıtlı tarzı şeyler aldım canım babannesi ile anannesi almış hastane çıkışlarını bçrkaç takımda ben kendim prematüre aldım çünkü onların aldığı 3 aylık büyük gelecej aslında çok değil de 2 tane aldığım için herşeyden ona fazla görünüyo
Mamasına zeytinyagı ekle. Doyurmadan poponuna da sür. Emzirirken de meme başına sür. İnşallah geçer kabızlığı.Kizlar normalde kizima kusmasi yuzunden bebelac thickener kullaniyoduk gecende eczaci esime bebelac ar vermis kizi kabiz yapti suan yapamiyo yavrum tas gibi yag da surdum ise yaramadi suyu cikti cocugun. doktoru aradim fitil soyledi simdi onu denicem. Zeytinyagi siparisi vermistim mamasina koymak icin kabiz olucagini anladim daha gelemeden kabiz oldu bile
Yavrum aglamaktan yoruldu yarim saat kadar uyudu ama fitil nerdeyse koydugum gibi geri cikti. Ikindi bende yardim ettim biraz rahatladi acaba bi fitil daha koysam mi geri kalan rahat cikarmiAlıştigi ürün değişince hemen etkiliyor bebeği canım kabizda zor olur inşallah geçer hemen fitil rahatlatr kuzuyu
Insallah canim siparis verdigim dogal zeytin yagi daha gelmedi gitti. marketten aldirdim zeytinyagi 1 cay kasigi mamalarina koydum. Insallah hemen atlatir yavrum. Catladi kanadi cis yaptikca yanardaMamasına zeytinyagı ekle. Doyurmadan poponuna da sür. Emzirirken de meme başına sür. İnşallah geçer kabızlığı.
Ne kadar doluysa artık kuzum doktoru ara söyle canım ikinci bı fitil olurmu bilmem şimdiYavrum aglamaktan yoruldu yarim saat kadar uyudu ama fitil nerdeyse koydugum gibi geri cikti. Ikindi bende yardim ettim biraz rahatladi acaba bi fitil daha koysam mi geri kalan rahat cikarmi
Ikinci bi fitili koymustum canim zaten tamamen erimiyomus sonradan okudum. biraz daha yapmisti rahatladi kuzum ama bi dahaki kakasinda kesin aglicaktir cunki cok agladi cok cani yandiNe kadar doluysa artık kuzum doktoru ara söyle canım ikinci bı fitil olurmu bilmem şimdi
O verdiğin mamayı kestin demi verme biraz belki kusmaz dahaIkinci bi fitili koymustum canim zaten tamamen erimiyomus sonradan okudum. biraz daha yapmisti rahatladi kuzum ama bi dahaki kakasinda kesin aglicaktir cunki cok agladi cok cani yandi
Yok canim normalde bebelac thickener kullaniyoduk hic kabiz yapmamisti o bitti 2 gun falan sonra al dedim. esim eczaneye siparis vermis bebelac ar getirmisler. Esim almak istememis eczaci ayni abi falan diye tutusturmus eline. Yani bebelac ar yapti kabiz zaten 3 gun kullandik kalani attim cope. Daha thickener da aldirmicam koyulastirici falan kullanmicam. Az az sık sık beslemeye calisicamO verdiğin mamayı kestin demi verme biraz belki kusmaz daha