2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Bende aptamil kullaniyorum canim gaz olaylari artik degisken bazen var bazen yok. 1 kutu baska mama kullanabilirsin gaz olayi degismezse icine sinene devam et.

Kizlar ben 3 gundur gribim maalesef kucuk oglana da gecti onunda burnu huylaniyi galiba surekli kucagimda omuzuma koluma surtuyo burnunu. Akiyo da napabilirim atlatmasi icin. Bu arada simdilik atesi yok

Kizlar ben 3 gundur gribim maalesef kucuk oglana da gecti onunda burnu huylaniyi galiba surekli kucagimda omuzuma koluma surtuyo burnunu. Akiyo da napabilirim atlatmasi icin. Bu arada simdilik atesi yok
Geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum sıcak tut sırtını ayaklarını havlu falan koy başkada ne yapılırki bilemedm valla bide ilerlerse gribin diğer kıza gecmesn maske falan tak bebekleri emzrirken.

Geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum sıcak tut sırtını ayaklarını havlu falan koy başkada ne yapılırki bilemedm valla bide ilerlerse gribin diğer kıza gecmesn maske falan tak bebekleri emzrirken.
Sagol canim.Kendimi kotu hissettigim andan itibaren anladim hasta olucami agzimi burnumu hep kapattim kapatiyorum canim ama gecti bi sekilde. Simdi asi zamani atesi cikar diye aldigim agri kesiciden verdim kucagimda uyuyor insallah ilerlemez hastaligi

Ben daha çok tek alt tek üst çıtlıtlı tarzı şeyler aldım canım babannesi ile anannesi almış hastane çıkışlarını bçrkaç takımda ben kendim prematüre aldım çünkü onların aldığı 3 aylık büyük gelecej aslında çok değil de 2 tane aldığım için herşeyden ona fazla görünüyo

Bilmiyorum ki canım genelde mama kilo aldırır diyorlar ama benim bebişim kilo alımı da yavaş belki aptamil yaramıyor olabilir diye düşündüm bana da Hipp mamayı önerdiler ama bende önce bi doktora sorup ona göre değiştiririm diye düşünüyorum

Kizlar normalde kizima kusmasi yuzunden bebelac thickener kullaniyoduk gecende eczaci esime bebelac ar vermis kizi kabiz yapti suan yapamiyo yavrum tas gibi yag da surdum ise yaramadi suyu cikti cocugun. doktoru aradim fitil soyledi simdi onu denicem. Zeytinyagi siparisi vermistim mamasina koymak icin kabiz olucagini anladim daha gelemeden kabiz oldu bile

Alıştigi ürün değişince hemen etkiliyor bebeği canım kabizda zor olur inşallah geçer hemen fitil rahatlatr kuzuyu

Aynen, saglıkla doğsunlar da güle güle eskitsinler

Mamasına zeytinyagı ekle. Doyurmadan poponuna da sür. Emzirirken de meme başına sür. İnşallah geçer kabızlığı.

Alıştigi ürün değişince hemen etkiliyor bebeği canım kabizda zor olur inşallah geçer hemen fitil rahatlatr kuzuyu
Yavrum aglamaktan yoruldu yarim saat kadar uyudu ama fitil nerdeyse koydugum gibi geri cikti. Ikindi bende yardim ettim biraz rahatladi acaba bi fitil daha koysam mi geri kalan rahat cikarmi

Mamasına zeytinyagı ekle. Doyurmadan poponuna da sür. Emzirirken de meme başına sür. İnşallah geçer kabızlığı.
Insallah canim siparis verdigim dogal zeytin yagi daha gelmedi gitti. marketten aldirdim zeytinyagi 1 cay kasigi mamalarina koydum. Insallah hemen atlatir yavrum. Catladi kanadi cis yaptikca yanarda

O verdiğin mamayı kestin demi verme biraz belki kusmaz daha
Yok canim normalde bebelac thickener kullaniyoduk hic kabiz yapmamisti o bitti 2 gun falan sonra al dedim. esim eczaneye siparis vermis bebelac ar getirmisler. Esim almak istememis eczaci ayni abi falan diye tutusturmus eline. Yani bebelac ar yapti kabiz zaten 3 gun kullandik kalani attim cope. Daha thickener da aldirmicam koyulastirici falan kullanmicam. Az az sık sık beslemeye calisicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…