Valla öyle hissetmen normal kol kası yaparsn artk sen bı anda 4 uz 5 iz olanlar var bide Allah'ımAmin canim Allah razi olsun 1 tanenin 1 derdi varken bende 3 tane oldular. Ikisini ayni anda kucagimda tasiyabiliyodum ama artik imkansiz hale geldiler. Ne duruyolar nede kollarim agirliklarini kaldirabiliyokendimi guluk gibi hissediyorum etrafim civciv dolu
Insallah tekrarlamaz canimEndometriozis belasibugün doktoruma gittim doğumdan sonra ilk defa kontrole ancak fırsat buldum kızlar rahime yumurtalıklara baktı iyi dedi rahim duvarı hala ince 3 ay daha adet gormezsin ama ondan sonra görünce dkh kullanacksn kist tekrar oluşmasın diye dedi bı hastasının 9 aylık bebeği varken kist tekrar etmiş doğal olark hap başlaynca emzirmek olmuyor 12. Ayda yavaş yavaş kesmeye başla sütten dedi oysa ben en az 1,5 yaşına kadar emzirmek istiyordum sütüm var şükür doya doya çocuğumu da emzirtmiyor bu hastalık bari yaşına kadar emzireyim biberon almıyor dedim tmm dedi 3 ayda bı kontrol le takip edecz artık inşallah tekrarlamaz da emzririm yaza kadar kızlar.
ben 8 aylıkken falan koymuştum oglumu. 5 6 ay da erkenKiz birakmadim icinde resmini cektim aldim geri dedigin gibi daha sabit duramiyolar ama bu heves varken fazla uzun surmez oturmasi emeklemesi
İnşaallah bir daha tekrar etmez canımEndometriozis belasibugün doktoruma gittim doğumdan sonra ilk defa kontrole ancak fırsat buldum kızlar rahime yumurtalıklara baktı iyi dedi rahim duvarı hala ince 3 ay daha adet gormezsin ama ondan sonra görünce dkh kullanacksn kist tekrar oluşmasın diye dedi bı hastasının 9 aylık bebeği varken kist tekrar etmiş doğal olark hap başlaynca emzirmek olmuyor 12. Ayda yavaş yavaş kesmeye başla sütten dedi oysa ben en az 1,5 yaşına kadar emzirmek istiyordum sütüm var şükür doya doya çocuğumu da emzirtmiyor bu hastalık bari yaşına kadar emzireyim biberon almıyor dedim tmm dedi 3 ayda bı kontrol le takip edecz artık inşallah tekrarlamaz da emzririm yaza kadar kızlar.
5 aylikken oturmaya baslamisti 9 aylikken buyuk oglan yurumustuben 8 aylıkken falan koymuştum oglumu. 5 6 ay da erken
İnşaallah bir daha tekrar etmez canım
Maşallah, baya hızlılar5 aylikken oturmaya baslamisti 9 aylikken buyuk oglan yurumustubunlarin geninde var herseye erkenden merak etme
Aaa çok şaşırdım. Bende de endometriosiz var canım, hatta doktor sezeryanda kontrol etti lanet şeyler duruyormuş hala yumurtalık ta, hamilelikte geçmemiş. Ama doktor bana buna yönelik bişey demedi. Hatta ben hiç korunmamayı düşünüyorum, 2.bebeği istiyorum ama bi mucize olur da doğal yoldan olursaEndometriozis belasibugün doktoruma gittim doğumdan sonra ilk defa kontrole ancak fırsat buldum kızlar rahime yumurtalıklara baktı iyi dedi rahim duvarı hala ince 3 ay daha adet gormezsin ama ondan sonra görünce dkh kullanacksn kist tekrar oluşmasın diye dedi bı hastasının 9 aylık bebeği varken kist tekrar etmiş doğal olark hap başlaynca emzirmek olmuyor 12. Ayda yavaş yavaş kesmeye başla sütten dedi oysa ben en az 1,5 yaşına kadar emzirmek istiyordum sütüm var şükür doya doya çocuğumu da emzirtmiyor bu hastalık bari yaşına kadar emzireyim biberon almıyor dedim tmm dedi 3 ayda bı kontrol le takip edecz artık inşallah tekrarlamaz da emzririm yaza kadar kızlar.
Ben kistlerin varken korunmadm doğal yoldan olur diye 7 ayda 5 cmlik bi kostik daha oldu çok hızlı büyüyor benimkiler korunmasında takipli yap bunu 3 ayda bı git boyutuna baktr mutlaka eğer büyüyorsa mutlaka hap kullanman gerek doktor almismi peki kistlerini?Aaa çok şaşırdım. Bende de endometriosiz var canım, hatta doktor sezeryanda kontrol etti lanet şeyler duruyormuş hala yumurtalık ta, hamilelikte geçmemiş. Ama doktor bana buna yönelik bişey demedi. Hatta ben hiç korunmamayı düşünüyorum, 2.bebeği istiyorum ama bi mucize olur da doğal yoldan olursa
Benim kiz oyle canim. Oglan elini emiyo kiz etrafa saldiriyo. yuzunu yan cevirip ne yakalarsa emiyo emzikte tutmadilar tutmuyolarKızlar sizin miniklerde aşırı derece ensede emmesede o elini komple ağzına sokup emiyormu delicesine yastığını yorganini ne varsa ağzına alıp emmeye çalışıyor
Benim 5 sene de 2-3 cm büyüdü. Çok fazla sıkıntı da yapmıyor. Sadece hamile kalmamı engelledi işte. Doğal yoldan hamile kalmam çok düşük ihtimal ama nasip deyip akışına bırakıcak artık. 5 kere tüp bebek denedim yoruldum iğne, ilaç, tedavi, masraf vs. Doktorum yumurtalık rezervlerine zarar vermesin diye almadı, yapışıklık vs de yapmamış çok şükür.Ben kistlerin varken korunmadm doğal yoldan olur diye 7 ayda 5 cmlik bi kostik daha oldu çok hızlı büyüyor benimkiler korunmasında takipli yap bunu 3 ayda bı git boyutuna baktr mutlaka eğer büyüyorsa mutlaka hap kullanman gerek doktor almismi peki kistlerini?
Benimki de sürekli açmış gibi aranma modunda. Eşim gazını çıkartırken adamın boynuna bile yapışmaya kalkıyorKızlar sizin miniklerde aşırı derece ensede emmesede o elini komple ağzına sokup emiyormu delicesine yastığını yorganini ne varsa ağzına alıp emmeye çalışıyor
Aynı valla bide kendini kaykila kaykila yanastriyor yatagin dibine yastığı emiyor beni emse bile napacgm sastm emzik veriyorm hala israrla almıyor geçicidir inşallah.Benim kiz oyle canim. Oglan elini emiyo kiz etrafa saldiriyo. yuzunu yan cevirip ne yakalarsa emiyo emzikte tutmadilar tutmuyolar
Benimki de sürekli açmış gibi aranma modunda. Eşim gazını çıkartırken adamın boynuna bile yapışmaya kalkıyor
Seninki daha uysal demek canım benimki baya 8 cmdi tedaviden 1 sene önce alındı.Benim 5 sene de 2-3 cm büyüdü. Çok fazla sıkıntı da yapmıyor. Sadece hamile kalmamı engelledi işte. Doğal yoldan hamile kalmam çok düşük ihtimal ama nasip deyip akışına bırakıcak artık. 5 kere tüp bebek denedim yoruldum iğne, ilaç, tedavi, masraf vs. Doktorum yumurtalık rezervlerine zarar vermesin diye almadı, yapışıklık vs de yapmamış çok şükür.
Geçmiş olsun canımSeninki daha uysal demek canım benimki baya 8 cmdi tedaviden 1 sene önce alındı.
Akli erene kadar gecmez bence canim. Cunki daha neler neler yakalayip agzina goturucekAynı valla bide kendini kaykila kaykila yanastriyor yatagin dibine yastığı emiyor beni emse bile napacgm sastm emzik veriyorm hala israrla almıyor geçicidir inşallah.
Hayirli olsun canimm bizde dun yaptirdik sunnetiniSünnetimizin 5.günü :)
İyileşmeye devam ediyoruz.
Sünnet yaptrıcak arkadaşlar.
Korkmayın, telaş etmeyin. Bebek fazla huysuzluk yapmıyor şükür. Sünnet ettirmeye giderken duşunu aldırın. Yanınızda 1 boy büyük zıbın, kagıt bardak bulundurun. Kagıt bardakları yarısından kesin. Pipisine bir nevi koruyucu kalkan oluyor :))
Doktor bize 4 gün duş aldırmayın dedi ama kimisi de tam tersi yıkayın diyor. Kısacası doktora göre değişiyor.
Sünnet olacagı için ilk önce Pipisini igne ile uyuşturuyorlar, haliyle biraz aglıyor yavrucak. Sonra 10 15 dk emzirdim, o arada uyuştu. :)
Uyusaydı iyi olacaktı ama, sedyeye koyunca geri uyandı benim kuzu
Neyse telefondan bebek şarkıları videoları açıp onları izlettim. O arada sünnet işlemi 10 dk ya bitti :)
Evde agrı kesici ile günü geçirdik. Diger gün pansuman için gittik. Gece uyudu, yaramazlık yapmadı.
48 saati atlatınca, artık korkmayın..
4. Gün duş aldırdık. Pipisini geri çektik ki yapışıklık olmasın. Hergün bu işlemi yapmaya devam ediyorum :)
Soracak sorularınız olursa cevaplarım.
Orkide_sever
@laiyka
Sagol canım. Sizese hayırlı olsun. Allah mürüvvetini de göstersin. :)Hayirli olsun canimm bizde dun yaptirdik sunnetinidun baya agladi agrisi olunca kremini surduk sustu. Bu gun masallah hic aglamadi. plastik bisi taktilar o duruyor hala ucunca bezini falan bagliyorum sorun olmaz dediler yarin cikarilcakmis o takili olan sey ondan sonra pansuman yapmaya baslicakmisiz sizinkinden farkli herhalde.