2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Valla öyle hissetmen normal kol kası yaparsn artk sen bı anda 4 uz 5 iz olanlar var bide Allah'ım buyuyolarda gel sor nasıl? anaların hakkı bundan odenmiyor işte emzirirken bile kollarm ağrıyor benim ağırlaştı iyice dediğin gibi.

Endometriozis belasi bugün doktoruma gittim doğumdan sonra ilk defa kontrole ancak fırsat buldum kızlar rahime yumurtalıklara baktı iyi dedi rahim duvarı hala ince 3 ay daha adet gormezsin ama ondan sonra görünce dkh kullanacksn kist tekrar oluşmasın diye dedi bı hastasının 9 aylık bebeği varken kist tekrar etmiş doğal olark hap başlaynca emzirmek olmuyor 12. Ayda yavaş yavaş kesmeye başla sütten dedi oysa ben en az 1,5 yaşına kadar emzirmek istiyordum sütüm var şükür doya doya çocuğumu da emzirtmiyor bu hastalık bari yaşına kadar emzireyim biberon almıyor dedim tmm dedi 3 ayda bı kontrol le takip edecz artık inşallah tekrarlamaz da emzririm yaza kadar kızlar.

Insallah tekrarlamaz canim

Kiz birakmadim icinde resmini cektim aldim geri dedigin gibi daha sabit duramiyolar ama bu heves varken fazla uzun surmez oturmasi emeklemesi
ben 8 aylıkken falan koymuştum oglumu. 5 6 ay da erken
İnşaallah bir daha tekrar etmez canım

Koyulastirici mama kullanan arkadaslar bebeginizde bagimlilik yapti mi? Bugun bitmisti normal hazirladim mamayi 2 kasik mamayi yarim saatte zor icirdim kiza. Aksam aldik hazirladim 3 kasik mamayi nefessiz icti. Daha once de boyle olmustu. Acaba keciboynuzu tozunun tadi hosuna mi gidiyo

Aaa çok şaşırdım. Bende de endometriosiz var canım, hatta doktor sezeryanda kontrol etti lanet şeyler duruyormuş hala yumurtalık ta, hamilelikte geçmemiş. Ama doktor bana buna yönelik bişey demedi. Hatta ben hiç korunmamayı düşünüyorum, 2.bebeği istiyorum ama bi mucize olur da doğal yoldan olursa

Ben kistlerin varken korunmadm doğal yoldan olur diye 7 ayda 5 cmlik bi kostik daha oldu çok hızlı büyüyor benimkiler korunmasında takipli yap bunu 3 ayda bı git boyutuna baktr mutlaka eğer büyüyorsa mutlaka hap kullanman gerek doktor almismi peki kistlerini?

Kızlar sizin miniklerde aşırı derece ensede emmesede o elini komple ağzına sokup emiyormu delicesine yastığını yorganini ne varsa ağzına alıp emmeye çalışıyor

Kızlar sizin miniklerde aşırı derece ensede emmesede o elini komple ağzına sokup emiyormu delicesine yastığını yorganini ne varsa ağzına alıp emmeye çalışıyor
Benim kiz oyle canim. Oglan elini emiyo kiz etrafa saldiriyo. yuzunu yan cevirip ne yakalarsa emiyo emzikte tutmadilar tutmuyolar

Benim 5 sene de 2-3 cm büyüdü. Çok fazla sıkıntı da yapmıyor. Sadece hamile kalmamı engelledi işte. Doğal yoldan hamile kalmam çok düşük ihtimal ama nasip deyip akışına bırakıcak artık. 5 kere tüp bebek denedim yoruldum iğne, ilaç, tedavi, masraf vs. Doktorum yumurtalık rezervlerine zarar vermesin diye almadı, yapışıklık vs de yapmamış çok şükür.

Seninki daha uysal demek canım benimki baya 8 cmdi tedaviden 1 sene önce alındı.

Hayirli olsun canimm bizde dun yaptirdik sunnetini dun baya agladi agrisi olunca kremini surduk sustu. Bu gun masallah hic aglamadi. plastik bisi taktilar o duruyor hala ucunca bezini falan bagliyorum sorun olmaz dediler yarin cikarilcakmis o takili olan sey ondan sonra pansuman yapmaya baslicakmisiz sizinkinden farkli herhalde.

Sagol canım. Sizese hayırlı olsun. Allah mürüvvetini de göstersin. :)

Bizimde pipinin ucuna taktılar. Pansuman dan sonra çıkardılar. Evde sabah akşam krem sürdük. Kağıt bardak kesip koyduk, bezini öyle bagladım. Şimdi iyileşti. Paçayı kurtardı
Darısı size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…