2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Sünnetimizin 5.günü :)
İyileşmeye devam ediyoruz.
Sünnet yaptrıcak arkadaşlar.
Korkmayın, telaş etmeyin. Bebek fazla huysuzluk yapmıyor şükür. Sünnet ettirmeye giderken duşunu aldırın. Yanınızda 1 boy büyük zıbın, kagıt bardak bulundurun. Kagıt bardakları yarısından kesin. Pipisine bir nevi koruyucu kalkan oluyor :))
Doktor bize 4 gün duş aldırmayın dedi ama kimisi de tam tersi yıkayın diyor. Kısacası doktora göre değişiyor.

Sünnet olacagı için ilk önce Pipisini igne ile uyuşturuyorlar, haliyle biraz aglıyor yavrucak. Sonra 10 15 dk emzirdim, o arada uyuştu. :)
Uyusaydı iyi olacaktı ama, sedyeye koyunca geri uyandı benim kuzu 😂
Neyse telefondan bebek şarkıları videoları açıp onları izlettim. O arada sünnet işlemi 10 dk ya bitti :)
Evde agrı kesici ile günü geçirdik. Diger gün pansuman için gittik. Gece uyudu, yaramazlık yapmadı.
48 saati atlatınca, artık korkmayın..
4. Gün duş aldırdık. Pipisini geri çektik ki yapışıklık olmasın. Hergün bu işlemi yapmaya devam ediyorum :)

Soracak sorularınız olursa cevaplarım.

Orkide_sever Orkide_sever
laiyka laiyka 😍
Geçmiş olsun canım atlattığınıza sevindim ben sünneti 6 yaş sonrası düşünüyorum bi aksilik olmazsa.

Selam bende tup bebek tedavisi etdirdim bir yakinim bana dediki Bakude doktor var bende gitdim esimle ve guzel doktoruma tesekkur ederim simdi benim kizim var

Kızlar ya benım bebeğim ıkınmaktan bi hal oldu sürekli ıkınıyor kendini sıkıyor bacaklarını karnına cekıyor doktor gaz sancısı dedi damla kullanıyorum fayda etmiyor ama bebeğim gazını da çıkarıyor neden oluyor anlamıyorum birde cok kusuyor ve kusmugu balgamlı geliyor çoğu zaman üşütmüş müdür acaba yoksa normal mi bu balgamlı kusmak

Kızlar ya benım bebeğim ıkınmaktan bi hal oldu sürekli ıkınıyor kendini sıkıyor bacaklarını karnına cekıyor doktor gaz sancısı dedi damla kullanıyorum fayda etmiyor ama bebeğim gazını da çıkarıyor neden oluyor anlamıyorum birde cok kusuyor ve kusmugu balgamlı geliyor çoğu zaman üşütmüş müdür acaba yoksa normal mi bu balgamlı kusmak
Gaz olayı 3. Ayda azalıyor canım o zamana kadar ancak ilaçla biraz gaz çıkarmasını kolaylastirabilirsn ya da kimyon çayını dene istersen burda kızlar denediler onu hep kusma bizde hala var çok emdiginde kusuyor genelde balgamli kusma olmadı hiç ama neden olur bilmiyorum.

Amin canım Allah razı olsun ❤ Sizinde mi ikiz. Rabbim hepimize sağ saglim kucağımıza almak nasıp etsin inşllh.
Sorma hamileliğimin basından beri kanamaydı, bulantıydı, rahim ağzı kısalığı , serklaj, erken Doğum derken cok perişan oldum yine de bugüne getiren Rabbime hamdolsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
evet benimde ikizlerim oldu 2.5 yasindalar suan cok iyi anliyorum sizi insallah sag salim kucaginiza aldinizmi unutacaksiniz herseyi o zaman daha ayri bir maraton basliyor bolbol yatin dinlenjn simdi rabbim saglikla kucaginiza aldirsin insallahh yavrularinizi

evet benimde ikizlerim oldu 2.5 yasindalar suan cok iyi anliyorum sizi insallah sag salim kucaginiza aldinizmi unutacaksiniz herseyi o zaman daha ayri bir maraton basliyor bolbol yatin dinlenjn simdi rabbim saglikla kucaginiza aldirsin insallahh yavrularinizi
Allah bağişlasın canım masallah 🧿🧿
Aminn amin bende görürüm inşllh o günleri 😍😍

İlaçlar inşallah süreci dahada uzatır dayanırsın canım. Maden suyu ve normal su tüket bol bol. Dediğin gibi yemek ve wc harici çok gezinme.
Öyle yapıyorum canım ayrıca endol de eklendi tedaviye şimdilik nst normale döndü ara ara devam eden adet sancıları dışında iyiyim sen nasılsın oğlanlar nasıllar herşey yolunda mı canım

Öyle yapıyorum canım ayrıca endol de eklendi tedaviye şimdilik nst normale döndü ara ara devam eden adet sancıları dışında iyiyim sen nasılsın oğlanlar nasıllar herşey yolunda mı canım
Canım endol ü 3 gün bilemedin 5 gün kullan yalnız biraz riskli ilaç. Ben biraz fazla kullandım ama bilinçli olarak. Suyu azaltıyor.
29 gün oldu küvezde yiz hala büyümeye çalışıyorlar çok yavaş alıyorlar hatta bazen hafta başı gram ı iyi başlıyor hafta sonuna düşüp diğer hafta eski gram a dönüyor. Şükürler olsun başka sıkıntı yok şuan bekliyoruz canım

julican julican canım nasılsın, kuzucukların büyüyordur iyiler dimi az kaldı inşllh çıkmalarına💕💕
Canım 29. Gün bugün evet bacaklarından özellikle etlenmeye başladı kemikleri görünüyordu ilk günler şimdi daha iyiler benim gözümde. Bi bu kadar daha kalırız muhtemelen. 1600 biri 1450 biri oldu yavaş alıyorlar biraz işte sabredeceğiz Yeterki Allah başka dert sıkıntı vermesin

Canım çok kalkma gezinme nidiatı saati saatine iç. Benim bebişler bile 7 haftadır dayanıp bekliyorlar dikişin ucunda, sen 36 ları bile geçersin eminim ben hiç korkma stres yapma

İnşallah canım benim inşallah endol kullanmışmıydın sende bana makattan al dedi doktorum sabah akşam

Canım endol ü 3 gün bilemedin 5 gün kullan yalnız biraz riskli ilaç. Ben biraz fazla kullandım ama bilinçli olarak. Suyu azaltıyor.
29 gün oldu küvezde yiz hala büyümeye çalışıyorlar çok yavaş alıyorlar hatta bazen hafta başı gram ı iyi başlıyor hafta sonuna düşüp diğer hafta eski gram a dönüyor. Şükürler olsun başka sıkıntı yok şuan bekliyoruz canım

Evet canım ya öyleymiş 5 gün kullanıp ara veririm olmadı sonra ağrılarım olursa tekrar kullanırım korkuyorum bide su azalması olmasın

Merhaba kızlar. Benim yaklaşık 1 haftadır sancılarım var ve iki günde bir serum veriyor doktorum. Bugün yine aynı şeyleri yaşadık. Pazartesi günü hazırlıklı gel yine ağrı sancı olursa artık alalım dedi. Tabi hafta sonu kendi gelmek istemezse :)
Saglıkla kucağına alırsın inşallah. Günlerin yaklaşıyor :)

C A N O C A N O masallah pasaya canim insallah bizde boyle kolay atlatiriz.
kizlar sizinde bebekleriniz ayakta durmaya merakli mi? 1 haftadir canimi okudular. Kucakta durmuyolar illa basicaklarmis ayakta durucaklarmis. Birini tutsam digeri yirtiniyo. Onu kaldirsam digeri bagiriyo. Suan oglan kucagimda mesaj yazicam diye omuzuma yasladim ustume tirmaniyo

X