2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar meningokok aşıları için doktorunuz bilgi verdimi ?
Bizim doktor bahsetti canim. Galiba cesitleri olan bi hastalikmis. En sık gorulenlerinin 2 dozunu saglik bakanligi asi takvimine eklemis ama 1 tanesi ucretliymis. Ortalama 2bin tl gibi biseymis. 1 yasindan sonra yaptirabilirsiniz, Yaptirip yaptirmamak sizin karariniz dedi ama doktorumyza gore cokta gerekli bisey degil milyonda bir gibi gorunen bi hastalikmis. Buyuk oglumda bilmiyodum soyleyen olmadi yaptirmadim bunlarda da yaptirmicam gibi.

Amin canım. Allah razı olsun 💞🤗

Nasılsınız?
Sağolasın canım❤️ Allah’a emanet duruyorlar bakalım şimdilik hamdolsun 😊
29+3 olduk. Dr 32.yi bulmamız cok ıyı olur diyor ama nasıp bakalım, bu kadar geldiğime bile çok seviniyorum 22.haftadan beri hep olumsuz konuşuldu . Siz nasılsınız güzel atlattınız sünneti maşallah🧿🧿

Sağolasın canım❤ Allah’a emanet duruyorlar bakalım şimdilik hamdolsun 😊
29+3 olduk. Dr 32.yi bulmamız cok ıyı olur diyor ama nasıp bakalım, bu kadar geldiğime bile çok seviniyorum 22.haftadan beri hep olumsuz konuşuldu . Siz nasılsınız güzel atlattınız sünneti maşallah🧿🧿
Maşallah kuzulara:nazar::nazar:. Ha geldi ha gelecekler derken 30. Haftayı buldular, 32 yi de bulurlar Allahın izni ile :) hayırlısı ile dogsunlar.

Bizde iyiyiz, bugun 4. Gün oldu. Huysuzluk yapmadı Allaha şükür. :)

Maşallah kuzulara:nazar::nazar:. Ha geldi ha gelecekler derken 30. Haftayı buldular, 32 yi de bulurlar Allahın izni ile :) hayırlısı ile dogsunlar.

Bizde iyiyiz, bugun 4. Gün oldu. Huysuzluk yapmadı Allaha şükür. :)
Masallah canım 4 gün geçmiş bile🧿🧿 aynen canım aynen benimkiler yaramaz çıktı şaka yapıyorlar sanırım geldik gelicez vazgeçtik diye😊😊

sizinde ikiz galiba allah kurtarsin cnm ikiz anneligi cok guzel ve sabir isidir
Amin canım Allah razı olsun ❤️ Sizinde mi ikiz. Rabbim hepimize sağ saglim kucağımıza almak nasıp etsin inşllh.
Sorma hamileliğimin basından beri kanamaydı, bulantıydı, rahim ağzı kısalığı , serklaj, erken Doğum derken cok perişan oldum yine de bugüne getiren Rabbime hamdolsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar merhaba som zamanlarda adet sancısı gibi sancılarım oluyordu kontrolde nst çekildi sancı çıktı nidilat başladık inşallah vaktiyle doğar Oğlanlar tedirgin oldum şiödi yemek ve wc harici kalkmıcam artık
İlaçlar inşallah süreci dahada uzatır dayanırsın canım. Maden suyu ve normal su tüket bol bol. Dediğin gibi yemek ve wc harici çok gezinme.

Kızlar merhaba som zamanlarda adet sancısı gibi sancılarım oluyordu kontrolde nst çekildi sancı çıktı nidilat başladık inşallah vaktiyle doğar Oğlanlar tedirgin oldum şiödi yemek ve wc harici kalkmıcam artık
Canım çok kalkma gezinme nidiatı saati saatine iç. Benim bebişler bile 7 haftadır dayanıp bekliyorlar dikişin ucunda, sen 36 ları bile geçersin eminim ben hiç korkma stres yapma

Sünnetimizin 5.günü :)
İyileşmeye devam ediyoruz.
Sünnet yaptrıcak arkadaşlar.
Korkmayın, telaş etmeyin. Bebek fazla huysuzluk yapmıyor şükür. Sünnet ettirmeye giderken duşunu aldırın. Yanınızda 1 boy büyük zıbın, kagıt bardak bulundurun. Kagıt bardakları yarısından kesin. Pipisine bir nevi koruyucu kalkan oluyor :))
Doktor bize 4 gün duş aldırmayın dedi ama kimisi de tam tersi yıkayın diyor. Kısacası doktora göre değişiyor.

Sünnet olacagı için ilk önce Pipisini igne ile uyuşturuyorlar, haliyle biraz aglıyor yavrucak. Sonra 10 15 dk emzirdim, o arada uyuştu. :)
Uyusaydı iyi olacaktı ama, sedyeye koyunca geri uyandı benim kuzu 😂
Neyse telefondan bebek şarkıları videoları açıp onları izlettim. O arada sünnet işlemi 10 dk ya bitti :)
Evde agrı kesici ile günü geçirdik. Diger gün pansuman için gittik. Gece uyudu, yaramazlık yapmadı.
48 saati atlatınca, artık korkmayın..
4. Gün duş aldırdık. Pipisini geri çektik ki yapışıklık olmasın. Hergün bu işlemi yapmaya devam ediyorum :)

Soracak sorularınız olursa cevaplarım.

Orkide_sever Orkide_sever
laiyka laiyka 😍

Sünnetimizin 5.günü :)
İyileşmeye devam ediyoruz.
Sünnet yaptrıcak arkadaşlar.
Korkmayın, telaş etmeyin. Bebek fazla huysuzluk yapmıyor şükür. Sünnet ettirmeye giderken duşunu aldırın. Yanınızda 1 boy büyük zıbın, kagıt bardak bulundurun. Kagıt bardakları yarısından kesin. Pipisine bir nevi koruyucu kalkan oluyor :))
Doktor bize 4 gün duş aldırmayın dedi ama kimisi de tam tersi yıkayın diyor. Kısacası doktora göre değişiyor.

Sünnet olacagı için ilk önce Pipisini igne ile uyuşturuyorlar, haliyle biraz aglıyor yavrucak. Sonra 10 15 dk emzirdim, o arada uyuştu. :)
Uyusaydı iyi olacaktı ama, sedyeye koyunca geri uyandı benim kuzu 😂
Neyse telefondan bebek şarkıları videoları açıp onları izlettim. O arada sünnet işlemi 10 dk ya bitti :)
Evde agrı kesici ile günü geçirdik. Diger gün pansuman için gittik. Gece uyudu, yaramazlık yapmadı.
48 saati atlatınca, artık korkmayın..
4. Gün duş aldırdık. Pipisini geri çektik ki yapışıklık olmasın. Hergün bu işlemi yapmaya devam ediyorum :)

Soracak sorularınız olursa cevaplarım.

Orkide_sever Orkide_sever
laiyka laiyka 😍
Bilgiler için teşekkürler :) benim de oğlum olacak ve erken sünnet ettirmek istiyoruz. Bu bilgiler iyi oldu. Maşallah sizin paşaya da abi oldu artık :KK66:

X