Ayni yaa oglanda isi ogrendi aglamaya baslayinca gozunden yas geliyo mecbur kucaga aliyorum iyice alistilar kucaga.Evet canım gelmezmi geliyor
Maşallah büyümüş :) zaman hızlı geçiyor. Biz iyiyiz, hep ilgi alaka istiyor. Başından 2 dakika ayrılamıyorum. Bebek arabasıyla evde geziyorumKizlar selam. Benim yumurcak diş cikartiyor cok yaramaz. Bu yüzden giremedim. Nasilsiniz.
Gözün aydın canım benim. İnşallah sağlıkla kucagına alırsınKızlarrrr benim bebişim de çarşamba geliyor inşallah. 37+2 olacağız doktor 3200 gram dedi, ciğer geliştirici çoktan yapılmıştı. İnşallah sağlıkla gelirspinal +epidural olacak inşallah o da kolay olur
Benimki baya baya yatağa koyunca ighkkk tsss gibi sesler çıkarıp ellerini kollarını bacaklarını gerdiriyor elinden gelse kucağa al beni diye konuşacakAyni yaa oglanda isi ogrendi aglamaya baslayinca gozunden yas geliyo mecbur kucaga aliyorum iyice alistilar kucaga.
Evet canim ikizzzzSenin ikizdi dimi canim. Dogmus masallah. İki bebekle nasil hayat. Hem merak etmisimdir. İkisini nasil uyutup nasil emdirip nasil yikiyorsun. Sonunda soracak birini buldum :)
Masallah rabbim saglikla kucagina aldirsin canim hersey guzel gecer umarimKızlarrrr benim bebişim de çarşamba geliyor inşallah. 37+2 olacağız doktor 3200 gram dedi, ciğer geliştirici çoktan yapılmıştı. İnşallah sağlıkla gelirspinal +epidural olacak inşallah o da kolay olur
Çok sağol canımMasallah rabbim saglikla kucagina aldirsin canim hersey guzel gecer umarim
Yine gidecek yerin var sukretBenimki baya baya yatağa koyunca ighkkk tsss gibi sesler çıkarıp ellerini kollarını bacaklarını gerdiriyor elinden gelse kucağa al beni diye konuşacako kadar belli ediyor yani her ne kadar alismasn desekte olmuyor kitaptaki bilgileri gelip yazanlar uygulasn madem kaynanaya bıraktm doktora geldim şimdi mecbur alacak kucağına ilk defa bıraktm çünkü ağlayacak anneme gidiyorm o kucaktn indirmiyor iki tarafın yanında olan tek torunu ve en küçük hepsi büyüdü uzaktalar almayn diyemiyorm ki napaym amaaann Alişsn
Ayyy kıyamam yaa ikiz anası olmak çok zor özellikle ilk 2-3 sene. Ama sonra rahat edeceksin inşallahYine gidecek yerin var sukretben napam artik ikisini ayni anda tasiyamiyorum da kipir kipir durmuyolar. Birini al az pohpohla onu birak digerini al az pohpohla derken bi bakiyorum 3 saat oturdugum yerde mabadim uyusmus sekilde kalmisim
Mecbur bebekle gidiyosun canim cunki onunda ilk kontrolu oluyor saglikocagina da gidip topuk kani aldiriyorsunKızlar sezeryandan hafta sonra doktora kontrole gidiliyor ya bebekle mi gittiniz? Yoksa daha çok küçük evden çıkmaması mı lazım. Aksi gibi doktorum uzak git gel rahat 4 saati bulur
Insallah canim suan ki en buyuk korkum senelerdir hamile kalamadigim halde bir mucize eseri hamile kalmakAyyy kıyamam yaa ikiz anası olmak çok zor özellikle ilk 2-3 sene. Ama sonra rahat edeceksin inşallah
Benim doktor özel, yani çocuk doktoru yok orda ama doğum yaptığım hastanede belki kontrole çağırırlar aynı gün hallolur artık. Sağlık ocağı doğumdan 3 gün sonra gel dediMecbur bebekle gidiyosun canim cunki onunda ilk kontrolu oluyor saglikocagina da gidip topuk kani aldiriyorsun
Ayyy evet yaaa isteriz olmaz, istemeyiz oluverirInsallah canim suan ki en buyuk korkum senelerdir hamile kalamadigim halde bir mucize eseri hamile kalmakadette olamadim hala karnim arada agriyor leke geliyor ama devami yok olsam da duzene girsem
Dogum yaptigin hastanede doguma giren cocuk doktoru cagiriyor canim ilk randevusunu veriyor. Saglikocagina da ilk 5gun icindr gitmen gerekiyor. Ben 5.gun hem hastaneye hemde saglikocagina gidip ikisini ayni anda cikardim aradan. Senin de uzaksa falan ayni gun halledebilirsinBenim doktor özel, yani çocuk doktoru yok orda ama doğum yaptığım hastanede belki kontrole çağırırlar aynı gün hallolur artık. Sağlık ocağı doğumdan 3 gün sonra gel dedi
Senelerdir spiralle korundum cok iyi koruyo falan diyodum meger hamile kalamadigimdanmisAyyy evet yaaa isteriz olmaz, istemeyiz oluverirçok çok iyi korun
OkDogum yaptigin hastanede doguma giren cocuk doktoru cagiriyor canim ilk randevusunu veriyor. Saglikocagina da ilk 5gun icindr gitmen gerekiyor. Ben 5.gun hem hastaneye hemde saglikocagina gidip ikisini ayni anda cikardim aradan. Senin de uzaksa falan ayni gun halledebilirsin
Ben de korunmamayı düşünüyorum bakalım sonumuz ne olacakSenelerdir spiralle korundum cok iyi koruyo falan diyodum meger hamile kalamadigimdanmisbakalim duzene girince yine spiral dusunuyorum