Ooo canım nerelerdeydin sen senin kuzu büyüdü baya maşallah disde cikarirmis bakKizlar selam. Benim yumurcak diş cikartiyor cok yaramaz. Bu yüzden giremedim. Nasilsiniz.
Senin ikizdi dimi canim. Dogmus masallah. İki bebekle nasil hayat. Hem merak etmisimdir. İkisini nasil uyutup nasil emdirip nasil yikiyorsun. Sonunda soracak birini buldum :)Gunaydin kizlarrr. Dun gece ne guzel uyumusum esim ilgilendi bebeklerle saat 10 11 gibi bi yattim kalktigim da sabah 5 olmustu. nasil doyurduysa veletleri mamalarini bile iciremedim istemediler hemen geri yattim. Bunlar bende durmuyo uyumuyo buna kanaat getirdim
8. Aydan bildiriyorum o öyle devam eder :)Ooo canım nerelerdeydin sen senin kuzu büyüdü baya maşallah disde cikarirmis bakbizde işte bebislerle uğrasiyorz bilirsin uyksuuz geceler gaz ağlamalar öyle buyuyolar.
Ben suan kayinvalidemdeyim. Cocuk onlarda da durmuyor ama en azindan onume yemek geliyor diyorum. Esim 12 saat calisiyor. Aksi gibi 16 gundur mesai yapiyor.Alllah razı olsun canim eşinden seni dinlendiriyor yoksa ne kendine ne çocuklara faydan olur ben bı ara ayakta duramıyordum gözlerimin ici kıpkırmızı idi anneme gittim 10 gün kadar orda uyudm dinlendim biraz ayda bı gidecm benimki biraz büyüyene kadar yoksa evde sinir topu gibi geziyorm eşime catiyorm sürekli adaminda bişey yaptığı yok uykusuzluktan cidden çok zorluyor insanı. Heleki benim ki gibi uyumaya karşı başkaldıran obur bı bebiş varsa
Doğum sancıları başlar da anlayamam diye korkuyorum
Etme canım yaa8. Aydan bildiriyorum o öyle devam eder :)
Benim esde aynı canım sen ise başladin mi nasılsnz genel olarak?Ben suan kayinvalidemdeyim. Cocuk onlarda da durmuyor ama en azindan onume yemek geliyor diyorum. Esim 12 saat calisiyor. Aksi gibi 16 gundur mesai yapiyor.
Gece surekli yanimda yatmak istiyor. Memeye geliyor iki cekip uyuyor. Bazende yanima gelip meme bile emmeden uyuyor. Uyku surelki parcalaniyor. Ben yılbasinda ise baslicam canim. Genel olarak iyiyiz cok sukur. Siz iyisiniz dimi.Etme canım yaagece uykusu uzasa bari gündüzden geçtik artık büyüdükçe oyalarz bı şekilde oyuncak falan şimdi uyumayncs ağlıyor sürekli
Ana kokusu gibi yok onlarda haklı ne yapsnlar alışır inşallah biraz daha büyüsün kucuk daha alışır elbet sensiz uyumaya da bizde sağlık olarak iyiyiz şükür canım ufak tefek şeyler oluyor işte 2 aydr evdeyz dışarı çıkamıyoruz ağlıyor süreli memede olmak istiyor emziriyorm ağlamasın diye 15 dk en fazla tekrar meme istiyor ağlıyor emzikte tutmadi bizimki öyle uyutup dışarı Çıkıyorm genelde yoksa durmuyor ne bebek arabasnda ne de oto koltuğunda.Gece surekli yanimda yatmak istiyor. Memeye geliyor iki cekip uyuyor. Bazende yanima gelip meme bile emmeden uyuyor. Uyku surelki parcalaniyor. Ben yılbasinda ise baslicam canim. Genel olarak iyiyiz cok sukur. Siz iyisiniz dimi.
Benimki de uykuyu almazsa hic rahat vermez disarda. Oto koltuguna hic oturmuyor.benim kucagimda seyahat ediyor.uyuyakaliyor. bu sefer uykusunu tam alsin diye bos bos arabayla tur atiyoruz. Suan uyuyor mesela. Iyice uyuyup uykusunu alsin disari cikicaz.Ana kokusu gibi yok onlarda haklı ne yapsnlar alışır inşallah biraz daha büyüsün kucuk daha alışır elbet sensiz uyumaya da bizde sağlık olarak iyiyiz şükür canım ufak tefek şeyler oluyor işte 2 aydr evdeyz dışarı çıkamıyoruz ağlıyor süreli memede olmak istiyor emziriyorm ağlamasın diye 15 dk en fazla tekrar meme istiyor ağlıyor emzikte tutmadi bizimki öyle uyutup dışarı Çıkıyorm genelde yoksa durmuyor ne bebek arabasnda ne de oto koltuğunda.
Yok anam benimki uykusunu alsada almasada aynıBenimki de uykuyu almazsa hic rahat vermez disarda. Oto koltuguna hic oturmuyor.benim kucagimda seyahat ediyor.uyuyakaliyor. bu sefer uykusunu tam alsin diye bos bos arabayla tur atiyoruz. Suan uyuyor mesela. Iyice uyuyup uykusunu alsin disari cikicaz.
Acemilik zor iş
öyle hemen doğmuyor merak etme. Suyun gelir anlarsin. Agrilarin devam eder anlarsin. Benim suyum geldigi halde 16 saat surdu.
Çekme canım refleksine engel olursun o zmn gelişimi için refleksler önemliymişAllahm ya doktor emsin der büyükler emmesinn derne edeceğimizi sasrdk cokkudu cokkudu emiyor nasıl iştahlı
Gündüz uyutma ayık tut gece uyusun dediCanım sizin uykusuzluğa doktor ne dedi bizde Çarşamba gidicez tekrar idrar vericz enfeksiyon için.
Canım nasılsın nerde doğum yapcaksın karar verdinmi ?Acemilik zor iş
Bide 8.veya9.haftada büyüme atağı geçircekmiş 1 yaşına kadar geçircekleri en şiddetli atak buymuş ortalama 1 hafta sürcekmiş haberin olsunÇekme canım refleksine engel olursun o zmn gelişimi için refleksler önemliymiş
Canım o dedikleri hic olmuyor valla bugün aynıni denedim gözler yarı açık koydum yatağa uyumadı ağladı yine benim destegimle uyudu 1 saat uyudu kalktı gündüz ayık olunca çocuk huzurlu olmuyor ki uyumak istiyor uyuyamaynca ağlıyor yine umarım gece uykusu düzene girer senin kızın benim misal şuan kucagimda uyuyor napaym yalnz daha zor canım kolaylık versin Allah.Gündüz uyutma ayık tut gece uyusun dedi
Bide 0-3 aylık bebek uyku eğitimi 2 saat uyku 45 dk ayık tutma şeklinde olmalıymış yardımcılar karanlık oda emzik müzik
Kucağında veya sevdiği bir yerde gözleri yarım kapanana kadar oyala sonra yatağa koy yatakta kendi bitirsin uyumayı diye denildiii ama nerdeeeeee bunları yapmak az önce katıla katıla ağladı tek başımayım kimse yok biliyorsun söylemiştim daha önce ne yapacağımı şaşırıyorum tek umudum şu gaz olayı bitince belki düzelir kendimi böyle motive ediyorum zombi gibiyim ya
Biz 10. Haftanın içindeyiz şuan atlattkmi kiBide 8.veya9.haftada büyüme atağı geçircekmiş 1 yaşına kadar geçircekleri en şiddetli atak buymuş ortalama 1 hafta sürcekmiş haberin olsun
Egepolde olacak canım hem de çarşamba günüCanım nasılsın nerde doğum yapcaksın karar verdinmi ?