- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Kader kismet bakalim mucizevi piyango kimlere vuracakBen de korunmamayı düşünüyorum bakalım sonumuz ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kader kismet bakalim mucizevi piyango kimlere vuracakBen de korunmamayı düşünüyorum bakalım sonumuz ne olacak
Canım sen Suna alıştı buna alıştı diye üzülme ikiz yardimcn yok napacaksn mecbur kucağına aliyosn şükür dediğin gibi bırakıp gidecek birileri var ben bile tek bebekle nevrim döndü dün gece 12.30 dan 5 e kadar ayaktaydk 5 de uyudu 6.30 da kalktı ben 3 saat ya uyudum ya da uyumadm zaten nerde nasıl sizdim onuda bilmiyom bı kalktm bütün kemiklerm ağrıyor ama mutluyum Gülünce geçiyor herşey.Yine gidecek yerin var sukret ben napam artik ikisini ayni anda tasiyamiyorum da kipir kipir durmuyolar. Birini al az pohpohla onu birak digerini al az pohpohla derken bi bakiyorum 3 saat oturdugum yerde mabadim uyusmus sekilde kalmisim
Canım zaten doğumdan sonraki ilk hafta bebeği işitme testine götürüyorsun ben onu götürdüğüm gün kendimde gittim doktora ikiside aradan çıktı 5 günlüktu hastaneye gittiğimde.Kızlar sezeryandan 1 hafta sonra doktora kontrole gidiliyor ya bebekle mi gittiniz? Yoksa daha çok küçük evden çıkmaması mı lazım. Aksi gibi doktorum uzak git gel rahat 4 saati bulur
Benim uykularimda artik problemli olmaya basladi uyuyorum ama beynim surekli mesgul ruyalarimda bile bebeklerle ugrasiyorum. Ruya da sayilmaz sanki biseyleri dusunuyorum hayal kuruyorum asla kolay kolay derin dalamiyorum. saatlerce uyusam da dinlenmis kalkamiyorum bu yuzden.Canım sen Suna alıştı buna alıştı diye üzülme ikiz yardimcn yok napacaksn mecbur kucağına aliyosn şükür dediğin gibi bırakıp gidecek birileri var ben bile tek bebekle nevrim döndü dün gece 12.30 dan 5 e kadar ayaktaydk 5 de uyudu 6.30 da kalktı ben 3 saat ya uyudum ya da uyumadm zaten nerde nasıl sizdim onuda bilmiyom bı kalktm bütün kemiklerm ağrıyor ama mutluyum Gülünce geçiyor herşey.
Bizim hemen isitme testini yaptilar hatta oglanin testi uyanik oldugu icin iyi cikmamis doktor sivi olabilir 15.gun de cagiriyorlar o zaman getirin tekrsrlayalim dedi. Gittik cihaz bozukmus 1.ay gittik tamir olmamisti 2.ay tekrarlariz dedi kaldi oyle. Ayin 4unu bekliyorum. Cok sukur duyuyo dinliyo tepki veriyor ama icim de rahat etmiyo testi yaptirmadikcaCanım zaten doğumdan sonraki ilk hafta bebeği işitme testine götürüyorsun ben onu götürdüğüm gün kendimde gittim doktora ikiside aradan çıktı 5 günlüktu hastaneye gittiğimde.
Benim tek bebekle gözüm kan çanağı gibi oldu. Seni 2 bebekle düşünemiyorum bile. Allah yardımcın olsunBenim uykularimda artik problemli olmaya basladi uyuyorum ama beynim surekli mesgul ruyalarimda bile bebeklerle ugrasiyorum. Ruya da sayilmaz sanki biseyleri dusunuyorum hayal kuruyorum asla kolay kolay derin dalamiyorum. saatlerce uyusam da dinlenmis kalkamiyorum bu yuzden.
Hadi hayırlısı canım sağsalçm gelsin prenses en güzelini yapmışsın çınarlıysa vazgeç ordan diyecektimEgepolde olacak canım hem de çarşamba günü
Ben bebekle gittim 10.gün çağırdı bide 40.günKızlar sezeryandan 1 hafta sonra doktora kontrole gidiliyor ya bebekle mi gittiniz? Yoksa daha çok küçük evden çıkmaması mı lazım. Aksi gibi doktorum uzak git gel rahat 4 saati bulur
Ben 1 aydır öyleyim sabah 5-6 allah yardımcımız olsun ne diyim sağlıklı olsunlar da gerisi düzelir elbetCanım sen Suna alıştı buna alıştı diye üzülme ikiz yardimcn yok napacaksn mecbur kucağına aliyosn şükür dediğin gibi bırakıp gidecek birileri var ben bile tek bebekle nevrim döndü dün gece 12.30 dan 5 e kadar ayaktaydk 5 de uyudu 6.30 da kalktı ben 3 saat ya uyudum ya da uyumadm zaten nerde nasıl sizdim onuda bilmiyom bı kalktm bütün kemiklerm ağrıyor ama mutluyum Gülünce geçiyor herşey.
Amin canim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Ben ki uykuya o kadar duskun biriyim yada biriydim diyim uykusuzluk ne kadar zor geliyorBenim tek bebekle gözüm kan çanağı gibi oldu. Seni 2 bebekle düşünemiyorum bile. Allah yardımcın olsun
Benimkide öyle canim.kasik sesinden bile uyanir. Uyusada sallanmak ister.Yok anam benimki uykusunu alsada almasada aynı gündüz yarım saatlik 20 dklik uykulari var 2 saat uyuduğu sayılıdır
Abisi bar anladim.oda elinden geleni yapar. Ben bir tanesiyle zor bas ediyorum. Yada tek diye dahada mi simariyor bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun.Evet canim ikizzzz. Oncelikle masallah senin bebise ilk dislerini patlatmasi zordur salyasi aglamasi bazen ates ishal ama insallah hemen cikarirda duzelir kuzucuk. Sorularina gelirsem hayat guzel cok sukur. uykusuz bi sekilde gunler nasil geciyo anlamiyorum 54 gunluk oldular bile. Uyutma konusu suanlik karisik cunki hangisinin uyuyup hangisinin uyandigi belli olmuyor bayramdan beri pusetlerinde yatmaya alistilar ki benimde isime geldi cunki tek besikte uyanani uyutmaya calisirken uyuyan bebekte rahatsiz olup uyanabiliyodu. Pusetlerinde ayri ayri sallayabildigim icin rahat ettik. emzirme konusu da biraz karisik su siralar sutum eskisi gibi degil artik sagmalik cikmiyor emerlerse geliyor eger ikisi de ayni anda uyanip acikmissa aglamaya basliyolar bu yuzden mama veriyorum ama biri uyuyo olursa uyanani alip hemen emziriyorum. Yikama isi de aksamlari esimle yapiyoruz. onceden mama hazirliyorum durmayani yikiyoruz giydirip pusetine yatiriyorum benim buyuk oglana biberonu tutturuyorum o kardesini doyururken biz digerini yikiyoruz. Hemen hemen her gun yikandiklari icin fazla oyalanmadan yikayip cikariyorum. Biz da hayat bu maratonla devam ediyor
Dün 6 da uyudu 12.30 a kadar o yüzden uyumadı sabaha kadar sanırım bı dengesi yok vallahi bı uyuyor bı uyumuyor gündüz uyusa demek gece uyumayacak zamane çocukları uyumayı sevmiyor bence hep aktif olma istiyorlar.Ben 1 aydır öyleyim sabah 5-6 allah yardımcımız olsun ne diyim sağlıklı olsunlar da gerisi düzelir elbet
Ay ben hala olmadimBen 2 kez adet oldum ama hala damla damla kanamam var 65 günlük olduk ne zaman geçer acaba
Bende cok merak ediyorum tam anlamiyla ne zaman olucam bu lekelenme ne zaman bitecek. Hamileligin en iyi yani adet olmamak ama sonradan boyle acisi cikiyor aylarcaBen 2 kez adet oldum ama hala damla damla kanamam var 65 günlük olduk ne zaman geçer acaba
7 yasinda bi tane daha var canim. Iste bi cocuk ne kadar yardimci olabilirse sagolsun oluyo. Puseti sallar biberonu tutar bez getirir falan elim ayagim resmenBenimkide öyle canim.kasik sesinden bile uyanir. Uyusada sallanmak ister.
a
Abisi bar anladim.oda elinden geleni yapar. Ben bir tanesiyle zor bas ediyorum. Yada tek diye dahada mi simariyor bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun.
dis doneminde diyosun suan sana koala gibi yapisirda yapisir ayrilmaz senden en zor donemi ama bi atlatirsan daha kolay cikar arka dislerBenimkide öyle canim.kasik sesinden bile uyanir. Uyusada sallanmak ister.
a
Abisi bar anladim.oda elinden geleni yapar. Ben bir tanesiyle zor bas ediyorum. Yada tek diye dahada mi simariyor bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun.
Zor valla, saglıklı olsunlarda bugünler de geçecekAmin canim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Ben ki uykuya o kadar duskun biriyim yada biriydim diyim uykusuzluk ne kadar zor geliyor
Evet canim her zaman sukrediyorum saglikla dogdular yanimdalarZor valla, saglıklı olsunlarda bugünler de geçecek
İyiyim canım, bebişin sarılık nedeni belli oldu, hipotiroidi dediler, ilaç başladık.laiyka nasılsın, bebişin nasıl?