2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Yine gidecek yerin var sukret 😊 ben napam artik ikisini ayni anda tasiyamiyorum da kipir kipir durmuyolar. Birini al az pohpohla onu birak digerini al az pohpohla derken bi bakiyorum 3 saat oturdugum yerde mabadim uyusmus sekilde kalmisim😂
Canım sen Suna alıştı buna alıştı diye üzülme ikiz yardimcn yok napacaksn mecbur kucağına aliyosn şükür dediğin gibi bırakıp gidecek birileri var ben bile tek bebekle nevrim döndü dün gece 12.30 dan 5 e kadar ayaktaydk 5 de uyudu 6.30 da kalktı ben 3 saat ya uyudum ya da uyumadm zaten nerde nasıl sizdim onuda bilmiyom bı kalktm bütün kemiklerm ağrıyor 😂 ama mutluyum Gülünce geçiyor herşey.

Kızlar sezeryandan 1 hafta sonra doktora kontrole gidiliyor ya bebekle mi gittiniz? Yoksa daha çok küçük evden çıkmaması mı lazım. Aksi gibi doktorum uzak git gel rahat 4 saati bulur
Canım zaten doğumdan sonraki ilk hafta bebeği işitme testine götürüyorsun ben onu götürdüğüm gün kendimde gittim doktora ikiside aradan çıktı 5 günlüktu hastaneye gittiğimde.

Canım sen Suna alıştı buna alıştı diye üzülme ikiz yardimcn yok napacaksn mecbur kucağına aliyosn şükür dediğin gibi bırakıp gidecek birileri var ben bile tek bebekle nevrim döndü dün gece 12.30 dan 5 e kadar ayaktaydk 5 de uyudu 6.30 da kalktı ben 3 saat ya uyudum ya da uyumadm zaten nerde nasıl sizdim onuda bilmiyom bı kalktm bütün kemiklerm ağrıyor 😂 ama mutluyum Gülünce geçiyor herşey.
Benim uykularimda artik problemli olmaya basladi uyuyorum ama beynim surekli mesgul ruyalarimda bile bebeklerle ugrasiyorum. Ruya da sayilmaz sanki biseyleri dusunuyorum hayal kuruyorum asla kolay kolay derin dalamiyorum. saatlerce uyusam da dinlenmis kalkamiyorum bu yuzden. 😔

Canım zaten doğumdan sonraki ilk hafta bebeği işitme testine götürüyorsun ben onu götürdüğüm gün kendimde gittim doktora ikiside aradan çıktı 5 günlüktu hastaneye gittiğimde.
Bizim hemen isitme testini yaptilar hatta oglanin testi uyanik oldugu icin iyi cikmamis doktor sivi olabilir 15.gun de cagiriyorlar o zaman getirin tekrsrlayalim dedi. Gittik cihaz bozukmus 1.ay gittik tamir olmamisti 2.ay tekrarlariz dedi kaldi oyle. Ayin 4unu bekliyorum. Cok sukur duyuyo dinliyo tepki veriyor ama icim de rahat etmiyo testi yaptirmadikca

Benim uykularimda artik problemli olmaya basladi uyuyorum ama beynim surekli mesgul ruyalarimda bile bebeklerle ugrasiyorum. Ruya da sayilmaz sanki biseyleri dusunuyorum hayal kuruyorum asla kolay kolay derin dalamiyorum. saatlerce uyusam da dinlenmis kalkamiyorum bu yuzden. 😔
Benim tek bebekle gözüm kan çanağı gibi oldu. Seni 2 bebekle düşünemiyorum bile. Allah yardımcın olsun

Ben 1 aydır öyleyim sabah 5-6 allah yardımcımız olsun ne diyim sağlıklı olsunlar da gerisi düzelir elbet

Yok anam benimki uykusunu alsada almasada aynı 😮😀🙈 gündüz yarım saatlik 20 dklik uykulari var 2 saat uyuduğu sayılıdır
Benimkide öyle canim.kasik sesinden bile uyanir. Uyusada sallanmak ister.
a
Evet canim ikizzzz💕. Oncelikle masallah senin bebise ilk dislerini patlatmasi zordur salyasi aglamasi bazen ates ishal ama insallah hemen cikarirda duzelir kuzucuk. Sorularina gelirsem hayat guzel cok sukur. uykusuz bi sekilde gunler nasil geciyo anlamiyorum 54 gunluk oldular bile. Uyutma konusu suanlik karisik cunki hangisinin uyuyup hangisinin uyandigi belli olmuyor bayramdan beri pusetlerinde yatmaya alistilar ki benimde isime geldi cunki tek besikte uyanani uyutmaya calisirken uyuyan bebekte rahatsiz olup uyanabiliyodu. Pusetlerinde ayri ayri sallayabildigim icin rahat ettik. emzirme konusu da biraz karisik su siralar sutum eskisi gibi degil artik sagmalik cikmiyor emerlerse geliyor eger ikisi de ayni anda uyanip acikmissa aglamaya basliyolar bu yuzden mama veriyorum ama biri uyuyo olursa uyanani alip hemen emziriyorum. Yikama isi de aksamlari esimle yapiyoruz. onceden mama hazirliyorum durmayani yikiyoruz giydirip pusetine yatiriyorum benim buyuk oglana biberonu tutturuyorum o kardesini doyururken biz digerini yikiyoruz. Hemen hemen her gun yikandiklari icin fazla oyalanmadan yikayip cikariyorum. Biz da hayat bu maratonla devam ediyor 🤗
Abisi bar anladim.oda elinden geleni yapar. Ben bir tanesiyle zor bas ediyorum. Yada tek diye dahada mi simariyor bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun.

Ben 1 aydır öyleyim sabah 5-6 allah yardımcımız olsun ne diyim sağlıklı olsunlar da gerisi düzelir elbet
Dün 6 da uyudu 12.30 a kadar o yüzden uyumadı sabaha kadar sanırım bı dengesi yok vallahi bı uyuyor bı uyumuyor gündüz uyusa demek gece uyumayacak zamane çocukları uyumayı sevmiyor bence hep aktif olma istiyorlar.

a

Abisi bar anladim.oda elinden geleni yapar. Ben bir tanesiyle zor bas ediyorum. Yada tek diye dahada mi simariyor bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun.
7 yasinda bi tane daha var canim. Iste bi cocuk ne kadar yardimci olabilirse sagolsun oluyo. Puseti sallar biberonu tutar bez getirir falan elim ayagim resmen

a

dis doneminde diyosun suan sana koala gibi yapisirda yapisir ayrilmaz senden en zor donemi ama bi atlatirsan daha kolay cikar arka disler

X