- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Gozun aydin Allah'im devamina erdirsin kucagina aldiginida gorelimmm.Canım cok sukur tek kese ve kalp atışı duyduk
Doktorum artık
istedigim başka bi doktorla başlıyabilcegimi söyledi
Şükürler olsun hiç bi sorun yokmuş
Rabbim devamini erdirsin kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Amin canımGozun aydin Allah'im devamina erdirsin kucagina aldiginida gorelimmm.
Aminnn insallahhh. Once ayy dogurdum ayy dogurucam sanci mi degil mi muhabbeti yapariz sonra ayy kizlar dogurdummm deriz sonra ayy cocuk soyle durmuyo boyle durmuyo uyutmuyo sut daha cok nasil gelir diye dert yanar dertlesiriz insallahhhAmin canım
İnsallah seneye bu günlerde yavrumuz kucagımızda tekrar ayni grup konuşuruz canım
Su gibi geçsin gitsin gunler insallah
Bununla geçmiş olsun. Bakalım kan degerlerin nasıl çıkacakGunaydin kizlarrr saglik ocaginda 9 kutu progestan yazdirdimeczanede iki kutu varmis geri kalani yarin alicam. doktora kan da vermek istiyorum dedim onuda verdim. Yarin hem ilaclarimi hemde kan sonucumu almaya gidicemmmm
Ayy bende merak ediyorum 3 gundur vermiyordumBununla geçmiş olsun. Bakalım kan degerlerin nasıl çıkacak
Sadece beta hcg mı istedin ? Diger kan degerlerıne de baktırsaydın yaAyy bende merak ediyorum 3 gundur vermiyordumbakalim ne kadar artmis olacak masallah dunle bugun agrim yok tabi dun aksam vurdu agri o ayri ama gunduzleri cok sukur pek biseyim yokkk. Insallah boyle devam ederrrr
Ben doktora kan vermek istiyorum dedim. Artik hcg disinda bisey istedimi bilmiyorumSadece beta hcg mı istedin ? Diger kan degerlerıne de baktırsaydın ya
Tam kan sayımı istiyorlar geneldeBen doktora kan vermek istiyorum dedim. Artik hcg disinda bisey istedimi bilmiyorumdigerleri hic aklima gelmedi zaten yarim saat doktoru bekleyip sinir olunca isimi hemen halledeyim dedim.
2 tup aldilar benden de canimTam kan sayımı istiyorlar geneldekac tüp kan alındı. Benden 2 tüp almışlardı
Yeterli demek ki canim benim doktorda 3. Aya kadar kullanican ilaclarini birakmicaksin dedi ama bunun icinde proluton dusuk ignesi dahil mi mesela bilmiyorum insallah kalp duyarsak sorucam bende. Hatta pahali degilse ve en onemlisi bakiyorsa. tup bebek doktoruma devam etmeyi dusunuyorum.Kızlar
doktorum coraspini 8.aya kadar kullan dedi
Crinone jeli ve folik asiti 3.ayda bırak dedi
Şimdi zaten baska doktorla devam edicem
Yeni doktor seni yönlendirir dedi
Gereken testleri ister ek ilaç verir gerek görürse dedi
Kan sulandirici iğne yada progestan iğne neden vermedi acaba sadece coraspin ve crinone yeterli olur mu diye düşünüyorum şimdi
Kızlar
doktorum coraspini 8.aya kadar kullan dedi
Crinone jeli ve folik asiti 3.ayda bırak dedi
Şimdi zaten baska doktorla devam edicem
Yeni doktor seni yönlendirir dedi
Gereken testleri ister ek ilaç verir gerek görürse dedi
Kan sulandirici iğne yada progestan iğne neden vermedi acaba sadece coraspin ve crinone yeterli olur mu diye düşünüyorum şimdi
Tamam diger tahlilleri de yapacak2 tup aldilar benden de canimhatta dikkatlice baktim tupun biri biraz daha buyuk ve iyice doldurdu. Heralde tam sayim icindir. Ikisinden de hcg bakacak degildir. Biyokimya yaziyordu verdigi kagidin arkasinda
Canım ben devlet hastanesinde yaptırdım tüp bebek tedavimi simdi hamile kaldığım için kalp atisida duyuldugu için burayla işin bitti dedilerherşey gönlüne göre olsun canım sen neden doktor değiştirdin?
Yapsin yapsin bi daha gel git yaptirmasin bana. Bugun esim arabayi birakti yarin birakmazda artik yarim saat yurucemmmTamam diger tahlilleri de yapacak
Allah yardımcınız olsun. Dikkat et yürürken hava yağışlı ayagın kaymasınYapsin yapsin bi daha gel git yaptirmasin bana. Bugun esim arabayi birakti yarin birakmazda artik yarim saat yurucemmmbilmedigim yer yollarindan da korkuyorum.
Bende başka bir doktorla devam ediyorum. Gittiğim yer şehir dışında olduğu İcin uzak. :)Canım ben devlet hastanesinde yaptırdım tüp bebek tedavimi simdi hamile kaldığım için kalp atisida duyuldugu için burayla işin bitti dediler
hamilelik sürecimi istesemde orayla devam edemem
devlet olduğu için sadace tup bebek tedavisini yapiyolar olumlu oluncada başka bi doktorla devam edebilirsin artık diyolar
Hayırlı gunler canım, bugun nasılsınHerkese hayırlı günler kızlar.