- 31 Ağustos 2018
- 4.198
- 6.880
Bnde yaptm kiz cikti hehe:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde yaptm kiz cikti hehe:))
Esin yeterli olur canim annemler bildgi icin yanmdaydi da esim ilgilendi bnle zaten korkma hic
Bu dünkü
teşekkürler Ay sağlıkla gelsinde şu mide ağrısından kurtulayım artıkSize de hayirli kandiller. Hayirli dogumlar masallah bisey kalmamis geriye
Canim biri onde biri arkadaysa doktorun gorememistir belki. Bi kac gun daha sabret yine git gorun bence.Buda bugünkü
Aminnn saglikli sekilde dogsunnn. ben de ogluma oyle dedim dogumdan onceki aksam yeter artik cik icimden senin yuzunden oturamiyorum diye kaburgalarima batardi gecesi suyum gelmistiteşekkürler Ay sağlıkla gelsinde şu mide ağrısından kurtulayım artık
benimde aynı kaburgalarım teker teker kırılıyor sanki öle bir acı. Maşallah size 2. ye cesaret edebilmişsiniz. Ben ilerde unuturmuyum bilmiom ama şuan bunu hiç 2. ye cesaret bırakmadı bu yumurcakAminnn saglikli sekilde dogsunnn. ben de ogluma oyle dedim dogumdan onceki aksam yeter artik cik icimden senin yuzunden oturamiyorum diye kaburgalarima batardi gecesi suyum gelmisti
Bende oyleydim cok ara verdim o yuzden ama sonradan pisman oldum. Bi cocuk tek kalmamali bizlerden sonra kardesim diye kosabilmeliler birbirlerine. Oglum 7 yasinda artik. Bebek buyuyesiye oglum koca delikanli olacak cokta kardes gibi oturup oyanayamicaklar ona uzuluyorum. Ama cok sukur bi kardesi olacak bi taraftan ona seviniyorum. Bence sende unutucaksin ve cokta ara vermeden yap kardesini.benimde aynı kaburgalarım teker teker kırılıyor sanki öle bir acı. Maşallah size 2. ye cesaret edebilmişsiniz. Ben ilerde unuturmuyum bilmiom ama şuan bunu hiç 2. ye cesaret bırakmadı bu yumurcak
Bende dedim eşime bikaç gün sonra tekrar gidelim diyeCanim biri onde biri arkadaysa doktorun gorememistir belki. Bi kac gun daha sabret yine git gorun bence.
Hayırlısı olsun canım. Bencede 1 hafta sonra tekrar git. Belki geriden geliyordur :)Kızlar hayırlı kandiller:) ben dün hastaneye gittiğimde doktor ikinci bir kese daha var ama çok küçük dedi.
Sonra ben bu sabah kendi doktoruma gittim. Hayır tek kese var dedi. Kafam karıştı. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı.
Hayırlısı artık :)Bnde yaptm kiz cikti hehe:))
Benim kız kardeşim yok. Annem en son kardeşime hamileyken 14 yaşındaydım.Çok istedim onun kız olmasını. Kız olsaydı 14 yaş farkına rağmen yinede büyüdükçe birbirimizi anlardık ama olmadı. Sizde öle düşünmeyin 7 yaş çok fark değil. iSağlıkla gelsin bebişiniz işallahBende oyleydim cok ara verdim o yuzden ama sonradan pisman oldum. Bi cocuk tek kalmamali bizlerden sonra kardesim diye kosabilmeliler birbirlerine. Oglum 7 yasinda artik. Bebek buyuyesiye oglum koca delikanli olacak cokta kardes gibi oturup oyanayamicaklar ona uzuluyorum. Ama cok sukur bi kardesi olacak bi taraftan ona seviniyorum. Bence sende unutucaksin ve cokta ara vermeden yap kardesini.
Canim sesin cikmiyor merak ettim gittin mi doktora.Kızlar kaburgam ile sol kalça kemiğim arasına dokunamıyorım çok ağrım oluyor doktoruma mesaj attım yarına aldık randevuyu. Şişlikten patlıcakmışım gibi hissediyorum
Amin canim Allah razi olsunnnn. Hepimiz bebislerimizi alalim kucagimizaaaBenim kız kardeşim yok. Annem en son kardeşime hamileyken 14 yaşındaydım.Çok istedim onun kız olmasını. Kız olsaydı 14 yaş farkına rağmen yinede büyüdükçe birbirimizi anlardık ama olmadı. Sizde öle düşünmeyin 7 yaş çok fark değil. iSağlıkla gelsin bebişiniz işallah
Doktorun soylemedi mi? Bize kahve sigara kola ve iliski kesinlikle yasak dedi.C A N O kız bu arada ilişki yasak mı bize
Yasak canım, malesef C A N O kız bu arada ilişki yasak mı bize
Hayırlı kandiller canım. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Hayırlı kandiller arkadaşlar, bende nihayet bugün kese gördüm. Çok mutluyum Allahım isteyen herkese versin bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah