- 31 Ağustos 2018
- 4.198
- 6.880
Hayirli olsun inss canim defisik olms zaman gecnce net blli olur sanirmBu dünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun inss canim defisik olms zaman gecnce net blli olur sanirmBu dünkü
Bana 3 aya kadar yasak dedi doktorum canimC A N O kız bu arada ilişki yasak mı bize
geçici bir durumdur ınsallah, kimisi 9 ay mide bulantısı cekiyor. Benimde belim sırtım agrıyor. Mutfakta fazla mesai harcadım galibaKizkar bugun ilk defa mide bulantm oldu cok yazamadm. Sabahtn beri suruyor basima vurdu artik:s inss bole surmez kusamiyorm ben oyuzdnde iskence oluyo
Inss kuzum oyle olur. Dinlenerek yap canim aman. Bunlar normal diyor doktorlar bel ve kasik agrilarigeçici bir durumdur ınsallah, kimisi 9 ay mide bulantısı cekiyor. Benimde belim sırtım agrıyor. Mutfakta fazla mesai harcadım galiba
Ayy gecmis olsunnn insallah cok cekmezsin. Hafiften benimde geliyor gidiyor insallah agirlasmam bendeeeKizkar bugun ilk defa mide bulantm oldu cok yazamadm. Sabahtn beri suruyor basima vurdu artik:s inss bole surmez kusamiyorm ben oyuzdnde iskence oluyo
Sagol canim inss ya. Bnmde isiym yoktu bu hafta bsladi bole bugun. Bisi yiyemedm dogrudurust bugunAyy gecmis olsunnn insallah cok cekmezsin. Hafiften benimde geliyor gidiyor insallah agirlasmam bendeee
Dikkat ediyoruz, Allaha emanet :)Inss kuzum oyle olur. Dinlenerek yap canim aman. Bunlar normal diyor doktorlar bel ve kasik agrilari
Aynen canim elimizden gleeni yapiyoruz gerisi Allahin nasibi Allaha emanet bebeklerimizi korusun inss bu mubarek gunde dualarimiz kabul olsunDikkat ediyoruz, Allaha emanet :)
Amin inşallah kuzumAynen canim elimizden gleeni yapiyoruz gerisi Allahin nasibi Allaha emanet bebeklerimizi korusun inss bu mubarek gunde dualarimiz kabul olsun
Doktora söyle, magnezyum eksikliği olabilir canım.Arkadaşlar ya benim çok fena dizlerime ve ayaklarıma kramp girercesine agrılarım sancılarım oluyor. İlkez böyle oluyor o kadar agrıuor ki yürümekte zorlanıyorum. Aranızda agrısı dizlerine ayaklarına vuran var mı normal mi acaba tedirgin oldum açıkcası ?
Haklısın canım ben yarin doktora bi gideyimDoktora söyle, magnezyum eksikliği olabilir canım.
Haklısın canım ben yarin doktora bi gideyim
Canım cok sukur tek kese ve kalp atışı duyduk
Hayırlı olsun tebrik ederimHayırlı kandiller arkadaşlar, bende nihayet bugün kese gördüm. Çok mutluyum Allahım isteyen herkese versin bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Cok sevindim iyi oldugunuza haftaya daha guzel haberler gelir insallahGittim canım ağrıların normal beklediğimiz birşey dedi. Normale göre barsaklarımız çok geç boşalıyormuş şişkinliğinin nedeni o dedi. Kalp sesini duymak için çok küçük dedi vajinal usg ile baktı duyamadık ama pıt pıt dalgalanan birşey gördük bu kalbi dedi. Kanaman olabilir yapacak birşey yok progesteronu kullanmaya devam etmekten başka dedi. Normalde 3 hafta sonra kontrol dedi ama ben pazartesi tekrar gidip kalp atımını duymaya çalışacağım. Son adet tarihimi 8 ekim belirlemişler 6+2 görünüyorum
Transferden sonra 2 gun yasak demişlerdi sadeceBana 3 aya kadar yasak dedi doktorum canim
Keske ben de yemesem de ardına midem diye kıvranmasam az once kandil simidi kaptım kedi gibi ancak yakalandımSagol canim inss ya. Bnmde isiym yoktu bu hafta bsladi bole bugun. Bisi yiyemedm dogrudurust bugun
Senin adına çok sevindim. Bak boşuna endişelendin o kadar. :)Canım cok sukur tek kese ve kalp atışı duyduk
Doktorum artık
istedigim başka bi doktorla başlıyabilcegimi söyledi
Şükürler olsun hiç bi sorun yokmuş
Rabbim devamini erdirsin kucagımiza almayı nasip etsin inşallah
Cok gecmiş olsun, rabbim korusun. Tekrar yaşatmasın canım. Neden oluyormus kanama ?Benimde bu akşam kanamam oldu hastaneye gittim şükür bebekler iyi kalp atışlarını duydum. Yatak istirahati ve ilaçlara devam dediler inşallah tekrarlamaz