- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 31
Canım rica etsem utrason resmini atar mısınİnşallah sende görürsün canım. Benim sat 4 Ekim senin kaç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım rica etsem utrason resmini atar mısınİnşallah sende görürsün canım. Benim sat 4 Ekim senin kaç
Atayım canım ne demekCanım rica etsem utrason resmini atar mısın
Tesekkurler canım :*Atayım canım ne demek
8 di canım benim satİnşallah sende görürsün canım. Benim sat 4 Ekim senin kaç
Sata göre hesaplarlarsa seninki benimkinden küçük ama keseyi görürsün canım8 di canım benim sat
Maşallah çok tatlı duruyor canım :)
İnşallah canım. Benim tüp bebek uzmanım bir gün önce sadece kese görmüştü. Beni riskli gebelik uzmanına gönderdi daha önce düşük yaptığım için. Profa gittim o gördü bebeğimi herşey yolunda dedi çok şükür. Drunun tecrübesi ve ultrason cihazından olabilir canım sen kalbini ferah tut inşallah herşey yolunda gidecekMaşallah çok tatlı duruyor canım :)
Benim dün kese göründü ama bebek görünmedi pazartesi bidaha gidicem insallah ozaman gorunur
Canım sen bu cuma kalp için gitceksin ben daha kese için gitmedim hiç pozitif olduktan sonra hiç gitmedim doktora seninkine gmre hesaplarsak ben keseyi görürüm bakaana sen gecen cuma görmüşsün kese alttan mı karındanmı baktılar sanaSata göre hesaplarlarsa seninki benimkinden küçük ama keseyi görürsün canım
Canım vajinal baktı drum. Riskli gebelik uzmanı da vajinal baktı. Prof karından baksam görünür ama kanama alanı falan var mı diye vajinal baktıCanım sen bu cuma kalp için gitceksin ben daha kese için gitmedim hiç pozitif olduktan sonra hiç gitmedim doktora seninkine gmre hesaplarsak ben keseyi görürüm bakaana sen gecen cuma görmüşsün kese alttan mı karındanmı baktılar sana
Sen de keseyi görürsün canım inşallahCanım sen bu cuma kalp için gitceksin ben daha kese için gitmedim hiç pozitif olduktan sonra hiç gitmedim doktora seninkine gmre hesaplarsak ben keseyi görürüm bakaana sen gecen cuma görmüşsün kese alttan mı karındanmı baktılar sana
Ay inşallahSen de keseyi görürsün canım inşallah
Hayırlı haberlerle gel Insallah keseyi görürsün canımYa yarın bende gidicem keseyi görmeye... çok heycanlıykm.
İnşallah canım. Sende cuma gidicen dimiHayırlı haberlerle gel Insallah keseyi görürsün canım
Evet cuma gideceğim :)İnşallah canım. Sende cuma gidicen dimi
Calistgmdan ctesi aldm ben randevu canim. Hadi hayirlisi bakalim biz bile heyecanliyiz burada guzel haberlerle don:)Ya yarın bende gidicem keseyi görmeye... çok heycanlıykm.
yürüyüşü iyi düşünmüşsün. sen daha iyi biliyorsundur hormonal denge için en cok hareket iyi geliyormus. bol su da iç detox. ben de salı gideceğim. salı gunu buyuk gun.Yok canım hatta bugün kuaföre gittim uzun zamandır oraya gitmiyordum aaa hamilemisin dedi beni 4 aylık sandı. 5 haftalık olduğuna kimse inanmaz. Salıya az kaldı, bugün 1 saat yürüdüm belki faydası olur diye
Kan testinden 10 gün sonra kese 12 gün sonra kalp atışıKızlar bu kese ne zaman görünüyo test günümüzden 1 hafta sonramı birde kalp atışı ne zaman duyuluyo?