2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kötü birşeymiymiş peki böyle ağrı olması ben hem progestan hemde proluton iğne devam ediyorum doktoruma msj atsammı kararsızım rahatsız etcekmişim gibi geliyor 3-4 gün öncede bacak ağrımı sormuştum
Yani iyi yada kötü diye birşey demedi, progesteron başlayalım en fazla boşuna kullanmış oluruz risk almazsın dedi ama ben yılbaşında üşüttüm ayaklarımı ona bağladım. Devamlı ağrıysa sor doktora bence ama ara ara ağrıysa önemli değil diyorlar

Ben bu gün çok hastayım. Gece çıkardım yine. Boğazım parcalandi resmen. Uykuda tutmadı midem çok ağrıdı. Ben mi çok ağır atlattım yoksa normalmi bunlar bilmiyorum. Gözlerimden yaş geldi. kıvrandim mide agrisindan . Suan da uzandım yattım.

Ben bu gün çok hastayım. Gece çıkardım yine. Boğazım parcalandi resmen. Uykuda tutmadı midem çok ağrıdı. Ben mi çok ağır atlattım yoksa normalmi bunlar bilmiyorum. Gözlerimden yaş geldi. kıvrandim mide agrisindan . Suan da uzandım yattım.
Geçmiş olsun canım. Çok az zamanın kalmış. İnşallah hayırlı sağlıklı şekilde yavruna kavusursun da ikiniz de rahat edersiniz

Kızlar slm kasık ta değilde alt tarafta batmalar oluyor sanki derimi bişi kıstırıyor gibi bu kdr tarif edebildim böyle şeler normalmidir acaba
Ben onu doktora sordum rahim büyüyor ya yumurtaliklarmzda rahmimizi tutan bağ dokuları varmis geriliyomus o baglar ondan batmalar hissediyomsz onunda bol bol su içip yürüyüş yaparak onleyebilirsn dedi bana

Gecmis olsun canim az kaldı guzel gunlere kendine dikkat et dinlen bol bol allahm kolaylık versinn:dua:

Ben onu doktora sordum rahim büyüyor ya yumurtaliklarmzda rahmimizi tutan bağ dokuları varmis geriliyomus o baglar ondan batmalar hissediyomsz onunda bol bol su içip yürüyüş yaparak onleyebilirsn dedi bana
Alttan batmalar banada oluyor yani hatta aynı anda hem alttan hem kasktan giriyor normal mis bunlar canim korkma emi:KK15: ymrsis ymrsis

Kizlar gunaydn 2 gundr kendimde degilim resmen zor gidip geldim ise. Bulanti hep var alskinim da bazn cok zirve yapiyo acim desem yeri kivrandirdi ne atsam agzima buyuyo agzimda ogurtu geliyo hep btkn dstm artik sabahlari cikariyorm hala surekli aci sular ins gecer 16. Hftada:dua:

canım bu hafta benimde bulantım cok arttı hatta ilk defa bu hafta bikaç kez kusmam oldu
doktoruma söyleyince bu hafta artık azalmasını bekleriz idrar tahlili yapalım dedi hic idrarla ilgili sikayetim yoktu ama çok yoğun idrar yolu enfeksiyonum cıkti antibiyotik kullandım tek doz olandan ondan sonra bulantımda azaldı kusmamda olmadı
bence bi idrar tahlili yaptır

Geçmiş olsun canım

Cnm çok tşk ederimmm içimi rahatlattın bende doktoruma msj attım kanama lekelenme yoksa sorun olmaz geçmezse 1-2 güne gel bi bakalım dedi

5A519617-6DBD-49ED-834C-6E9BCBA6185E.jpeg
Kızlar ben bu el işi ağız mendillerine bayıldım :KK200:

Haklısın canım ben tuhaf bir boşluktayım sanki anca alışıyorum. İçimde hep korku vardı ama kendi kendime dedim ki bu güzel gümlerimi korkuyla endişeyle değil heyecanla geçirmek istiyorum . Sonraki mesajlarını okuyunca çok hoşuma gitti bizler de sağlık sıhhatle oynadığını hissedeceğimiz günlere geliriz inşallah ♥️:anneadayı::nazar:
Daha yeni alisiyorsn cok normal canim bnde evdeki burun spreylerini sikiyordum bilmeden dr uyarmsti sakin ha die:) gelecek tabiki yuzumuz hep gulsn iyi dusun guzellkler gelsin canim❤

Gecms olsn canim smdi nasilsin:KK43:

X