2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

canım bu hafta benimde bulantım cok arttı hatta ilk defa bu hafta bikaç kez kusmam oldu
doktoruma söyleyince bu hafta artık azalmasını bekleriz idrar tahlili yapalım dedi hic idrarla ilgili sikayetim yoktu ama çok yoğun idrar yolu enfeksiyonum cıkti antibiyotik kullandım tek doz olandan ondan sonra bulantımda azaldı kusmamda olmadı
bence bi idrar tahlili yaptır
Bu haftaya ozgu degl canim en basyan beri boleyim ben dr biliyo gececegi gunu bkliyorum:) suan kahvlti yaptm misal peynir bile artk skti icimi kaldiriyo oksrk ogrtu nobtleri bebisler iyi olsn da napalim❤

İnşallah bende duyarım. Çok korkuyorum olumsuz bişey olur diye
Bende çok korkarak gittim. Sabaha kadar uyuyamadım stresten. Çok şükür güzel geçti. Allah’ın izniyle sende duyarsın
:KK200:gozun aydin canım:nazar:
Çok teşekkür ederim
sevindim inşaallah devamı gelir kaç haftalık duydunuz kesenin boyutu ne kadardı
7 +1 ‘miş şuanda. Kesenin boyutunu hatırlamıyorum. Heyecandan unuttum. Kan tahlilleri istedi önümüzdeki hafta sonuçlar İçin gidicem o zaman soracağım tekrar.

Ben bu gün çok hastayım. Gece çıkardım yine. Boğazım parcalandi resmen. Uykuda tutmadı midem çok ağrıdı. Ben mi çok ağır atlattım yoksa normalmi bunlar bilmiyorum. Gözlerimden yaş geldi. kıvrandim mide agrisindan . Suan da uzandım yattım.
çok geçmiş olsun canım dayan az kaldı kavuşacaksın miniğine :nazar:
Bu arada cinsiyet öğrenen var mı? Benimki göstermiyor :KK68::oops:
ben dün öğrendim :KK200::KK200::KK200:kız bebek :KK200::KK200::KK200:kesinmiş

Günaydın kızlar. Bende şimdi doktordan geldim. Çok şükür kalp atışını duydum bebeğimin. Çok güzel bir duyguydu. Çok duygulandım. Allah evlatlarımıza kavuştursun bizi.
gözünaydın :nazar:

X