- 12 Kasım 2014
- 402
- 524
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende yapacağım bu mendillerden haftasonu alacağım işlemek için. Çok güzel bencedeEki Görüntüle 2225964
Kızlar ben bu el işi ağız mendillerine bayıldım
Ama bunlar çok güzel.Eki Görüntüle 2225964
Kızlar ben bu el işi ağız mendillerine bayıldım
Bu haftaya ozgu degl canim en basyan beri boleyim ben dr biliyo gececegi gunu bkliyorum:) suan kahvlti yaptm misal peynir bile artk skti icimi kaldiriyo oksrk ogrtu nobtleri bebisler iyi olsn da napalim❤canım bu hafta benimde bulantım cok arttı hatta ilk defa bu hafta bikaç kez kusmam oldu
doktoruma söyleyince bu hafta artık azalmasını bekleriz idrar tahlili yapalım dedi hic idrarla ilgili sikayetim yoktu ama çok yoğun idrar yolu enfeksiyonum cıkti antibiyotik kullandım tek doz olandan ondan sonra bulantımda azaldı kusmamda olmadı
bence bi idrar tahlili yaptır
Vayy sen nerlerdesin canim ya:) nasilsin. Bizimde 2 subatta kesnleseck ogrenen arkadaslarimz var ❤Bu arada cinsiyet öğrenen var mı? Benimki göstermiyor
İnşallah bende duyarım. Çok korkuyorum olumsuz bişey olur diyeGünaydın kızlar. Bende şimdi doktordan geldim. Çok şükür kalp atışını duydum bebeğimin. Çok güzel bir duyguydu. Çok duygulandım. Allah evlatlarımıza kavuştursun bizi.
gozun aydin canımGünaydın kızlar. Bende şimdi doktordan geldim. Çok şükür kalp atışını duydum bebeğimin. Çok güzel bir duyguydu. Çok duygulandım. Allah evlatlarımıza kavuştursun bizi.
sevindim inşaallah devamı gelir kaç haftalık duydunuz kesenin boyutu ne kadardıGünaydın kızlar. Bende şimdi doktordan geldim. Çok şükür kalp atışını duydum bebeğimin. Çok güzel bir duyguydu. Çok duygulandım. Allah evlatlarımıza kavuştursun bizi.
Bende çok korkarak gittim. Sabaha kadar uyuyamadım stresten. Çok şükür güzel geçti. Allah’ın izniyle sende duyarsınİnşallah bende duyarım. Çok korkuyorum olumsuz bişey olur diye
Çok teşekkür ederimgozun aydin canım
7 +1 ‘miş şuanda. Kesenin boyutunu hatırlamıyorum. Heyecandan unuttum. Kan tahlilleri istedi önümüzdeki hafta sonuçlar İçin gidicem o zaman soracağım tekrar.sevindim inşaallah devamı gelir kaç haftalık duydunuz kesenin boyutu ne kadardı
Hayırlısı neyse o olsun canım. Bir yanım istiyor bir yanım korkuyorDegerdn anlaslmiyo malesf canim ya istiyorsan Allah nasip etsin inss❤
Kaç haftalıksın canımGünaydın kızlar. Bende şimdi doktordan geldim. Çok şükür kalp atışını duydum bebeğimin. Çok güzel bir duyguydu. Çok duygulandım. Allah evlatlarımıza kavuştursun bizi.
7 hafta 1 gün dedi doktor.Kaç haftalıksın canım
çok geçmiş olsun canım dayan az kaldı kavuşacaksın miniğineBen bu gün çok hastayım. Gece çıkardım yine. Boğazım parcalandi resmen. Uykuda tutmadı midem çok ağrıdı. Ben mi çok ağır atlattım yoksa normalmi bunlar bilmiyorum. Gözlerimden yaş geldi. kıvrandim mide agrisindan . Suan da uzandım yattım.
ben dün öğrendim kız bebek kesinmişBu arada cinsiyet öğrenen var mı? Benimki göstermiyor
gözünaydınGünaydın kızlar. Bende şimdi doktordan geldim. Çok şükür kalp atışını duydum bebeğimin. Çok güzel bir duyguydu. Çok duygulandım. Allah evlatlarımıza kavuştursun bizi.
Kaçıncı gün transferin olmuştu senin hesabına göre aynı mı yoksa adet tarihine göre mi hesaplanıyor7 hafta 1 gün dedi doktor.
Bunu ben de merak ediyorumKaçıncı gün transferin olmuştu senin hesabına göre aynı mı yoksa adet tarihine göre mi hesaplanıyor
Daha muayene olmadın mı hiç canım?Bunu ben de merak ediyorum
Transfer tarihi mi adet tarihi mibaz alınıyor
Bakalım ultrason randevusunda çıkar herhalde
Yok heyecanla verilen randevuyu bekliyoruz 3o OcakDaha muayene olmadın mı hiç canım?