- 2 Ocak 2018
- 311
- 527
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar kan vermiştim. Bugün 8.günüm sonucum 117 çıkmış. Ne hissedeceğimi şaşırdım resmen. Şok denilen şey bu olsa gerek
Amin inşallah canımHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah
hayirli olsun cnmmKızlar kan vermiştim. Bugün 8.günüm sonucum 117 çıkmış. Ne hissedeceğimi şaşırdım resmen. Şok denilen şey bu olsa gerek
Teşekkür ederim amin inşallah. Pazarı bekleyeceğim bu seferde. Bekleyiş bitmiyorhayirli olsun cnmm
Allah kabul etsin teşekkürlerHayırlı cumalar kızlar. Çocuğu olmayan bir arkadaşım hamile olduğum için yasin okuma mi istedi 2 tane okuyup size de hediye ettim.
Oy maşallah canım degerin çok guzel katlanarak devam etsin inşallah herhalde en güzel şoku yasiyosnKızlar kan vermiştim. Bugün 8.günüm sonucum 117 çıkmış. Ne hissedeceğimi şaşırdım resmen. Şok denilen şey bu olsa gerek
Amin inşallah canım. Bu sefer kucağıma almak tek temennimOy maşallah canım degerin çok guzel katlanarak devam etsin inşallah herhalde en güzel şoku yasiyosn
Allah razı olsun canımBugün cuma okumasndaydm kizlar bol bol dualar ettik sizler içinde kolay ve hayırlı doğumlar diledk insaallah yerine ulasir dualarımız
gebelik haftamiz ayni sekil ilerliyor :) benimde gecen hafta randevum vardi kese icin, benim 10mm 1.6cm yazio ultrason fotosunda, biz keseyi gordk kalp atisi icin haftaya demisti p.tesi ins duyabilecem, bende ilk tedirgnlk yasadim beklemektn baska caremiz yokBugün doktor kontrolü vardı. Kese 12 mm olmuş ama hiçbirşey görünmedi 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ne hissedeceğimi bilemedim...
Allah razı olsun kuzumBugün cuma okumasndaydm kizlar bol bol dualar ettik sizler içinde kolay ve hayırlı doğumlar diledk insaallah yerine ulasir dualarımız
Suan duzen degistrmek zor gelir canim hem hamilesn hm okulu var diyodn cocuk da etkilenir allah guzel kapilar acsin inssOzlem gitmiyo koyumude seviyorum. Giderken yol nasil bitiyo anlamiyoruz. Eve donuste resmen yollar uzuyo donesimiz gelmiyo. Keske memlekette is bulsa esim de gitsek cok istiyorum valla. Aksilik burdaki isi de sarpa sardi ankara olabilir diyo biseyler deyip durdu bugun. Dua edin haftaya baska firmayla gorusucek oraya gecsin de kalalim burda cocugun okulu var duzenini bozmak istemiyorum kis gunu tasinma falan hamile halimle. Bugun onu takiyorum kafama.
Sagol canim bilgi icin bende jeli yeni biraktim biraz rahatligi yasayim ole baslarim diyorum normalde duzenli ilac gic kullanamam da iste konu muhim olunca mecbur uyuyorum:)Kızlar ben çatlak için bio oili aldım bir kaç yağın karışımı ama hala başlamadım ya çok üşengecim o konuda
Ayy hatirladim da beni de cesaretlendrmstin canim ya inanmiyodum hala sen hamilesin diyodun fotolarina bakiyodum ayni diyodun sukur bugunumuze nasip oldu❤Evet öyle oluyor bacım, hayırlı uğurlu olsun
Allah razi olsun canim dualarimiz kabul olsunHayırlı cumalar kızlar. Çocuğu olmayan bir arkadaşım hamile olduğum için yasin okuma mi istedi 2 tane okuyup size de hediye ettim.
Oo masallah canim saglikla sursun inss gozun aydin❤Kızlar kan vermiştim. Bugün 8.günüm sonucum 117 çıkmış. Ne hissedeceğimi şaşırdım resmen. Şok denilen şey bu olsa gerek
Ihtimal cok yuksek canim var bence:) dedign gibi benimde bkleynce hic cizgi olmazdi bembeyaz kalirdi. Durdkca belrgnlesiyosa vardir. Ayni msrka testtn denemstm ben hep bole oldu sora bska markada denedm cikmsti. 2 3 gun gecsn yapinca direk cikar canim. Guzel haberler ver bize gonlunce olsn hersy masallah❤Kızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz