2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Bugün doktor kontrolü vardı. Kese 12 mm olmuş ama hiçbirşey görünmedi 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ne hissedeceğimi bilemedim...
gebelik haftamiz ayni sekil ilerliyor :) benimde gecen hafta randevum vardi kese icin, benim 10mm 1.6cm yazio ultrason fotosunda, biz keseyi gordk kalp atisi icin haftaya demisti p.tesi ins duyabilecem, bende ilk tedirgnlk yasadim beklemektn baska caremiz yok

Ozlem gitmiyo koyumude seviyorum. Giderken yol nasil bitiyo anlamiyoruz. Eve donuste resmen yollar uzuyo donesimiz gelmiyo. Keske memlekette is bulsa esim de gitsek cok istiyorum valla. Aksilik burdaki isi de sarpa sardi ankara olabilir diyo biseyler deyip durdu bugun. Dua edin haftaya baska firmayla gorusucek oraya gecsin de kalalim burda cocugun okulu var duzenini bozmak istemiyorum kis gunu tasinma falan hamile halimle. Bugun onu takiyorum kafama.
Suan duzen degistrmek zor gelir canim hem hamilesn hm okulu var diyodn cocuk da etkilenir allah guzel kapilar acsin inss

Kızlar ben çatlak için bio oili aldım bir kaç yağın karışımı ama hala başlamadım ya çok üşengecim o konuda
Sagol canim bilgi icin:KK66: bende jeli yeni biraktim biraz rahatligi yasayim ole baslarim diyorum :KK70: normalde duzenli ilac gic kullanamam da iste konu muhim olunca mecbur uyuyorum:)

Kizlar hatirladim da idrar testinde cizgiyi kackere gorsem de o kani verdim ya 1 saat gecmedi anneme gitmstik esim gitti sonucu almaya sistemde sorun oldgundan netten bakamamstik aksilik ya kesn bisiler ters gidiyo diyodum. Esime sonuc iyise ara yoksa sesini cikarma gel eve demstim. Tup denemedn once O kagitta hep negatfleri gornce korkuto insan bkmaya. Esimden ses cikmiyo aradim smdi geldim hastsneye dedi annemle bkliyoruz whatsapa foto geldi acamadim anne acamam ben asla dedim. Sora kalp atmsti esim hic unutmuyorum sora aramsti inanamadigm bi andi. O gunde annemin dogumgunydu cok idtiyodum bu haberi ona vermeyi. Arkadas deynce suan duygulandim sizlede paylasmak istedim❤ sukurler olsun kizlar hepimize inss saglikla kucagimiza alalim sabirsizlkla bekledgimz evlatlarimizi dualarimda hepinizi aniyorum:dua:

Kızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz

Eklentiler

• IMG_20190112_004949.jpg
    IMG_20190112_004949.jpg
    171,7 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz
Ihtimal cok yuksek canim var bence:) dedign gibi benimde bkleynce hic cizgi olmazdi bembeyaz kalirdi. Durdkca belrgnlesiyosa vardir. Ayni msrka testtn denemstm ben hep bole oldu sora bska markada denedm cikmsti. 2 3 gun gecsn yapinca direk cikar canim. Guzel haberler ver bize gonlunce olsn hersy masallah❤

X