• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm herkese benimde tüp bebek ekim 12 transferim yapıldı iki kese gözüktü 5+3 de pazartesi günü tekrar kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyarım sizler gittinizmi kalp atışı için ne zaman duyuluyor genelde bilginiz varmı hepimiz inşallah sağsalim kucağımızada alırız:)
Benim ikizlerimde 6. Haftada kese ve kalp atımlarını duymuştuk. Doktor 8. Haftada tekrar çağırdı

Merhaba arkadaşlar,
Bende evhamlı tüp bebek hamilesiyim:anneadayı:yani inşallah öyleyimdir:)bir şey danışmak istiyorum size. Benim kasık ağrılarım oluyordu arada şimdi kesildiler başka da bi değişiklik yok var mı benim gibi olan
Benim ilk 3-4 gün çok ağrım olmuştu sonra azaltı şükür

Kızlar sizin karnınız çamaşır sıkar gibi oluyor mu ? Sanki tüm giydigim kıyafetler sıkıyor gibi hissediyorum

Canım ben 1 haftadır gebe pantolonlarımı giyiyorum. Zaten önceki doğumdan 6 kilom kaldı şimdiden 4-5 aylık hamile gibiyim zaten. Karnımı sıkacağına gebiş pantolanları çıktı

Benim ilk 3-4 gün çok ağrım olmuştu sonra azaltı şükür

Canım ben 1 haftadır gebe pantolonlarımı giyiyorum. Zaten önceki doğumdan 6 kilom kaldı şimdiden 4-5 aylık hamile gibiyim zaten. Karnımı sıkacağına gebiş pantolanları çıktı
Benimde var, bazanin altında en iyisi artık cıkarim:KK70:

8.haftada neye bakıyorlar acaba tekrar benim ilk gebeliğim pek bilgim yok birde sizin karnınız ne zaman çıkmıştı ben şuan 7 haftalığım karnım şiş anlam veremedim
Benim ilk gebeliğim ikiz olduğu için ilk önce 6. Haftada kalp atımı için çağırdı sonra 8. Haftada kontrole çağırdı 11-12. Haftalarda perinatologa ikili taramaya yollamıştı. Ben doğum yapalı 7 ay olduğu için zaten eski kiloma ulaşamadan hamile kaldım o yüzden karnım büyük ama önceki gebeliğimde 3. Ayda pantolonumum ilk düğmesini açar olmuştum 3,5-4 aylıkken gebe pantolonu giymeye başlamıştım

Back