Aynen:)bu kadar durdum biraz daha dayanabilirim belki.sanırım hepimizin yeni tedavisi aynı süreçteyiz şuanGitsen keseyi görüyorsun valla :) hayırlısı olsun canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen:)bu kadar durdum biraz daha dayanabilirim belki.sanırım hepimizin yeni tedavisi aynı süreçteyiz şuanGitsen keseyi görüyorsun valla :) hayırlısı olsun canım :)
16 Kasım Cuma günü gideceğim :)Maşallah babayasizin kontrol ne zaman
Ben de:)16 Kasım Cuma günü gideceğim :)
Aynen canım, peş peşe cinsiyet öğrenmek ve doğuma gitmek çok güzel olacakAynen:)bu kadar durdum biraz daha dayanabilirim belki.sanırım hepimizin yeni tedavisi aynı süreçteyiz şuan
Aynı gün gidiyoruz demek ki :)))Ben de:)
Bilmem:)Hala hamile gibi hissedemiyorum kendimi:)Aynı gün gidiyoruz demek ki :)))
Hamilelik takvimi niye eklemiyorsun ? :)
Hamilesin işte :) ilerleyen zamanda daha iyi hissedeceksin :)Bilmem:)Hala hamile gibi hissedemiyorum kendimi:)
Hahaha inşallah canım:)gerçi benim ilk hamileliğim de çok rahat geçmişti demekki çok bi belirtim olmicakHamilesin işte :) ilerleyen zamanda daha iyi hissedeceksin :)
Ayy masallah cok guzel canim:) ben cok yeniym da keseyi gormedik meraktaym:)Slm herkese benimde tüp bebek ekim 12 transferim yapıldı iki kese gözüktü 5+3 de pazartesi günü tekrar kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyarım sizler gittinizmi kalp atışı için ne zaman duyuluyor genelde bilginiz varmı hepimiz inşallah sağsalim kucağımızada alırız:)
Selam canim hayorli olsin oncelikle:) regl agrilari oluyo rahmde bnde ara sira. Batma sanci arada oluyo arkadasn dedigi gibi ani gulemiyorm cekme yapiyo bisi:) surekli degl tabi. Transfern 4 5 . Gunlernde ben tuzlu eksi yemege basladm tatli yemedim ogunlerdnberi icim almadi ordan suphelenmstm ben:)) tek belirgn belrtm o diebilirm hala devam edn:)Merhaba arkadaşlar,
Bende evhamlı tüp bebek hamilesiyimyani inşallah öyleyimdir:)bir şey danışmak istiyorum size. Benim kasık ağrılarım oluyordu arada şimdi kesildiler başka da bi değişiklik yok var mı benim gibi olan
Hayırlı olsun sizin de:)benim de3.gün şiddetli kasık sancım olmuştu sonra azaldı ama iki gündür nerdeyse hiç yok.gerçi onlar ilaçlardan olabiliyormuş ama.Selam canim hayorli olsin oncelikle:) regl agrilari oluyo rahmde bnde ara sira. Batma sanci arada oluyo arkadasn dedigi gibi ani gulemiyorm cekme yapiyo bisi:) surekli degl tabi. Transfern 4 5 . Gunlernde ben tuzlu eksi yemege basladm tatli yemedim ogunlerdnberi icim almadi ordan suphelenmstm ben:)) tek belirgn belrtm o diebilirm hala devam edn:)
Her hamilelik bır olmaz diyorlar, inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin :)Hahaha inşallah canım:)gerçi benim ilk hamileliğim de çok rahat geçmişti demekki çok bi belirtim olmicak
Sagpl canim :) simdi olmuyo die olumsuz dusnme bence. Oda olabilr ilac etkidini tam bilmiyorm ilk gunlerde hic kask sncm olmamsti sora bslamsti. Senin evren daha once gidiyo tamamladi bel ki en zor asamalarini melegin:)Hayırlı olsun sizin de:)benim de3.gün şiddetli kasık sancım olmuştu sonra azaldı ama iki gündür nerdeyse hiç yok.gerçi onlar ilaçlardan olabiliyormuş ama.
Tebrik ederim benim 20 ekimde oldu transferim pzt kese kontrolüne gidiyorumSlm herkese benimde tüp bebek ekim 12 transferim yapıldı iki kese gözüktü 5+3 de pazartesi günü tekrar kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyarım sizler gittinizmi kalp atışı için ne zaman duyuluyor genelde bilginiz varmı hepimiz inşallah sağsalim kucağımızada alırız:)
OPU günün 15 ekim miydi? Güzel haberler alırsın insallahAmin hepimize inşallah az emek vermiyoruz.5+4teyim şuan 6+2de kontrolüm var bakalım heyecanlı bekleyiş bitmiyor:)
İnşallahhhh kan değerim transferin 9.günü 113 4 gün sonra 930 olmuştu doktorum tekrar kan testi istemedi keseler görününce 3.gün embriyosuSlm canım, hoş geldin. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bende cuma günü kese için gideceğim. Kan değerin kaç çıkmıştı ?
Inşallah biran önce kalp atışını da duyarsınız :)
Hayırlısı canım, benim de 9. Gün 141.3 11.gun 306.4 14. Gün 1145 çıktı. Benim de iki tane transfer oldu :)İnşallahhhh kan değerim transferin 9.günü 113 4 gün sonra 930 olmuştu doktorum tekrar kan testi istemedi keseler görününce 3.gün embriyosu
Canimm ikiz mi olms senin:) masallah oh sukur gordn keseleri de darisi basimizaİnşallahhhh kan değerim transferin 9.günü 113 4 gün sonra 930 olmuştu doktorum tekrar kan testi istemedi keseler görününce 3.gün embriyosu
Snin degerlerde yuksk inss iksiide tutmstur canim:) bende merakla bkliyorm ogunu:)Hayırlısı canım, benim de 9. Gün 141.3 11.gun 306.4 14. Gün 1145 çıktı. Benim de iki tane transfer oldu :)
Pek ikize gönlüm yok ama Allah verirse bakacağız, hayırlısı olsun :)Snin degerlerde yuksk inss iksiide tutmstur canim:) bende merakla bkliyorm ogunu:)