Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2019 da beraber günlük 150 sayfa kitap okuyalım...
günlük 150 sayfa kitap okumak istiyorum. Bana çok fazla gibi gelmiyor sayfa sayısı. Hem tavsiye kitap öneririz birbirimize. Hemde rutine dönüşür.Bide yıllık hedefleriniz neler?
Sizin sayfanız hangisi? Aslında bir kitabı bitirip diğer kitaba başlanabilir. Yapılabilitesi var da bakalım. Bende zaten bunda gaza getirecek bi arkadaş arıyordum. Ben kitap okumayı çok seviyorum ancak iş yoğunluğundan okuyamadığımda kitaplardan sıkılıyorum. Kendime bir günlük yapılabiletesi yüksek bir hedef koymak istedimde, bakalım. Dediğim gibi sizin forum başlığı hangisi?
günlük 150 sayfa kitap okumak istiyorum. Bana çok fazla gibi gelmiyor sayfa sayısı. Hem tavsiye kitap öneririz birbirimize. Hemde rutine dönüşür.Bide yıllık hedefleriniz neler?