- 6 Aralık 2017
- 6.383
- 6.536
- 198
çok şükür iyiyim bende tatlımiyi diyelim iyi olsun canım benim valla yuvarlanıp gidiyoruz sen neler yapıyorsun kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür iyiyim bende tatlımiyi diyelim iyi olsun canım benim valla yuvarlanıp gidiyoruz sen neler yapıyorsun kuzum
Bnm de bat yarin cok acik renkte bi damla bisy geldi. Senn cok muIyi akşamlar kızlar bata 5 varken lekelenmem başladı snrm erken adet oluyorum yine olmamış![]()
Cok degil ama kasiklarim ağrıyor baya gelecek arkası sanırımBnm de bat yarin cok acik renkte bi damla bisy geldi. Senn cok mu
Hii bnm bel agrim var sadece hafif amaCok degil ama kasiklarim ağrıyor baya gelecek arkası sanırım![]()
Arkası gelmez insAllah cnm hayırlısıHii bnm bel agrim var sadece hafif ama![]()
Inslhh senn deeArkası gelmez insAllah cnm hayırlısı
Her zaman öyle mi oluyordu kuzumIyi akşamlar kızlar bata 5 varken lekelenmem başladı snrm erken adet oluyorum yine olmamış![]()
Merhaba canım, kendi adıma iyiyim şükür dün aklimdan geçtin. Nasılsın nerelerdesin kuzuSelam kızlar nasılsınız?
İyiyim kuzum şükürler olsun.Merhaba canım, kendi adıma iyiyim şükür dün aklimdan geçtin. Nasılsın nerelerdesin kuzu
Sesin soluğun çıkmıyor:)İyiyim kuzum şükürler olsun.
Öyle kendi halimde takılıyorum
Senden ne haber? Var mı gelişme :)
Şükür canım teşekkür ederim yuvarlanıp gidiyoruz :)A.slm cok sukur ii diyelm ii olalim sen nasilsin. Napiosn
Aynı kuzum..Sesin soluğun çıkmıyor:)
Bizde bir gelişme yok bitanem sende durumlar nasıl![]()
Bu aralar hep gecikiyordu canım hiç erken gelmisligi yok amaHer zaman öyle mi oluyordu kuzum
Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım benimŞükür canım teşekkür ederim yuvarlanıp gidiyoruz :)
Aynı kuzum..
Bakalım regl bekliyorum doktora gideceğim ondan sonra.. izin verirse sanırım korunmayı bırakacağım kuzum. Bakalım..
Yok kuzum böyle lekelenme oluyor muydu önceki batlarda. ay belki yerlesmedir bitanemBu aralar hep gecikiyordu canım hiç erken gelmisligi yok ama![]()
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah kuzumRabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım benim❤
Yok cnm söküldü adetmisYok kuzum böyle lekelenme oluyor muydu önceki batlarda. ay belki yerlesmedir bitanem⚘