Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
R4bi4 R4bi4 kuzucum nasılsın? Aklıma geldin merak ettim seni. Cuma gününün hayrına Allah dileklerinizi kabul etsin inşallah

R4bi4 R4bi4 kuzucum nasılsın? Aklıma geldin merak ettim seni. Cuma gününün hayrına Allah dileklerinizi kabul etsin inşallah
Aayy bitanem ❤🌷 Çok teşekkür ederim canım benim Allah'a şükür iyiyim 🙂 Sen nasılsın, bebiş nasıl büyüdü mü:)

Kızlar nasılsınız bu arada ❤🌷

Gunydin kiizlaar. Gelismeden sizi de haberdar edim dedim 😊 insllh olumlu sonuclanir.bosuna sevinmis olmam.
Bnm dun aksamdan beri bi akintim var sızınti gibi bisy.cok cok acik renkte. Pecetyi silince gelio.Belim agriodu hafften ilk gordgum dkklar ama sonra gecti. Onun yerine belimdeki sag tarafmdaki kemigim ve bacaklrim ole agridi ki gece boyunca sabaha karsi uyuyakalmisim artk. Az once de kalktm baktm bisy yok sadece pecetye gelio. Normlde bat gunum bugundu. Gun sonuna kdr sökulmezse adetim. Bi test alip yaparm belki. Dua edin kizlar 😌
canım geçmiş olsun sen ne kadarlık evlisin

A April wind nasılsın canım regl oldunmu
Ay kuzum kaç gündür işkence çekiyordum. Bugün oldum daha az önce.
Bugünde sabahtan sağlık ocağına kan verdim vitamin değerlerime vs baktırmak için.
Adetin 3. Günüde doktora gideceğim. Hormonlara ve dikişime baktırmaya :)
Bir adım atmış oluruz en azından 😍
Sen nasılsın kuzum?

Ay kuzum kaç gündür işkence çekiyordum. Bugün oldum daha az önce.
Bugünde sabahtan sağlık ocağına kan verdim vitamin değerlerime vs baktırmak için.
Adetin 3. Günüde doktora gideceğim. Hormonlara ve dikişime baktırmaya :)
Bir adım atmış oluruz en azından 😍
Sen nasılsın kuzum?
Rahatlamışsındır kuzum ben de olmayınca patlayacak gibi oluyorum :)
Inşaallah değerlerin tam çıkar bitanem hepsi yerli yerinde oh mis:)
Gelişmelerden haberdar edersin bizleri canım hayırlısıyla herşey daha iyi olacak:)

Back
X