Bn görüyorum çizgiyiKızlar Sabahı bekleyemedim yaptım ama
4 gün gecikti olsa çıkardı artık sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn görüyorum çizgiyiKızlar Sabahı bekleyemedim yaptım ama
4 gün gecikti olsa çıkardı artık sanki
Kan verdim kuzu akşam üzeri belli olacak gördüğümüz doğru muBn görüyorum çizgiyi![]()
Valla kuzum Bn görüyorum rabbim yüzünü güldürsün inşKan verdim kuzu akşam üzeri belli olacak gördüğümüz doğru mu
Testin beklemis hali bu da
Amin cnm cumlemisin insAllah Rabbim isteyen herkesle beraber bnmde yüzümü güldürsün insAllahValla kuzum Bn görüyorum rabbim yüzünü güldürsün inş![]()
Çıktı mı sonucunAmin cnm cumlemisin insAllah Rabbim isteyen herkesle beraber bnmde yüzümü güldürsün insAllah
Yaaaa hyrırlısı 7lsun kuzumAradım kızlar simdi gebelik yok dedimalesef demek ki gec yumurtlama olduğu icin gevikti adetim
Öyle canım nasipYaaaa hyrırlısı 7lsun kuzum![]()
Malesef arada bende o piskolojiye giriyorum, benimle aynı zamanda evlenen bütün arkadaşlarım bebeklerini kucaklarına aldı bebeği olmayan tek ben varım, umutsuzluğa düşüyorum onları görünce, bazen diyorum acaba bilmeden ne yaptım neyin bedeli, sonra silkelenip kendime gel,yorum Allah büyük elbet bizede nasip edecek, bizimde kalbimizde yeşerecek evlat sevgisiBana asla hamile kalamayacakmışım gibi geliyor artık, hiç mutlu olamıyorum, size de böyle oldu mu![]()
Malesef arada bende o piskolojiye giriyorum, benimle aynı zamanda evlenen bütün arkadaşlarım bebeklerini kucaklarına aldı bebeği olmayan tek ben varım, umutsuzluğa düşüyorum onları görünce, bazen diyorum acaba bilmeden ne yaptım neyin bedeli, sonra silkelenip kendime gel,yorum Allah büyük elbet bizede nasip edecek, bizimde kalbimizde yeşerecek evlat sevgisi![]()
napalım geç olsun güç olmasın bol dua bol sabır daha fazla bekletmeden nasip eder inşallah Rabbimİnşallah canım..Benimle evlenenlerin 2. hatta 3.oldu
napalım geç olsun güç olmasın bol dua bol sabır daha fazla bekletmeden nasip eder inşallah Rabbim
Hiç bilgim yok canım pazartesi mi gideceksiniz seninle nesil bi bağlantı var acabakızlar merhaba, bugün eşim sperm testi için yine hastaneye gitti doktor spermlerindeki hareketsizlik genetik olabilir haftaya eşinle birlikte gel genetik bölümğne sevk edicem demiş genetik bölümü nedir beni neden çağırdı bilgisi olan yazabilir mi?
gitmicez tatlım vazgeçtik kasım aralı ayına kadar beklicez olmazsa tüp bebeğe başlıcaz.Hiç bilgim yok canım pazartesi mi gideceksiniz seninle nesil bi bağlantı var acaba
Hayırlısı olsun canım hakkınızdagitmicez tatlım vazgeçtik kasım aralı ayına kadar beklicez olmazsa tüp bebeğe başlıcaz.
amin canım hepimiz hakkında inşallahHayırlısı olsun canım hakkınızda
İnsAllah cnmamin canım hepimiz hakkında inşallah