Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durumlar beklemedeyim cnm ya bugün ya yarın adet günüm bklm rutin psikolojik belirtiler var 😄 dün bütün gün uyudum herhaldr akşam film izlerken uyuyakalmışım gece uyuyamam derken gecede deliksiz uyudum 😜
belirtilere takılma bebişim (:
Heyecanla bekliyorum valla seni :)

Nerden uydurdun bunu merak ettim 🙄
Kuzu Bn senın diğer sayfada attığın gebelik testini gördüm yarında kan tahlili vercem demiştin... Transfer oldu ya o yüzden Hamile mi diye dedim Rabia ya yani öyle bırsey olduğunda emin ol burada senın mutluluğun herkesin mutluluğu oluyor yani bunda bı art nıyet yok.. Hiç böyle gerilmeyin rabbim hepimize nasip etsin inş 🙏🙏🙏

belirtilere takılma bebişim :-)
Heyecanla bekliyorum valla seni :)
Takilmamayi öğreniyor insan bi sure sonra bklm hayırlısı balım mutlaka haber veririm muhtrmelen umutlar temmuza diye 🤪🤨🙄
Kuzu Bn senın diğer sayfada attığın gebelik testini gördüm yarında kan tahlili vercem demiştin... Transfer oldu ya o yüzden Hamile mi diye dedim Rabia ya yani öyle bırsey olduğunda emin ol burada senın mutluluğun herkesin mutluluğu oluyor yani bunda bı art nıyet yok.. Hiç böyle gerilmeyin rabbim hepimize nasip etsin inş 🙏🙏🙏
Amiiin canım inşAllah

Kizlar dun test yaptim erken olanlardan ama negatif hala adette olmadim ama ara ara kasıklarimda agri oluyor sadece arkadaşım hamilr once o da erken gebelik yapmıştım cikmadi bekle bi kac gun yine yap normalde çıkmıştı dedi 🤨 bklm nolcak 🤷‍♀️

Kizlar dun test yaptim erken olanlardan ama negatif hala adette olmadim ama ara ara kasıklarimda agri oluyor sadece arkadaşım hamilr once o da erken gebelik yapmıştım cikmadi bekle bi kac gun yine yap normalde çıkmıştı dedi 🤨 bklm nolcak 🤷‍♀️
Kac gunun vardi cnm bata

Vallla hepimiz yarin toplucak gidelm kan vermye bence ne kdr co beklyen var 😁 herkesin bati gelmis gecio
Benim yeni gevti daha beklerim kan için en kotu bi hafta cnm belki bi kac gun ssonra hala gelmemiş olursa test yaoarim bi daha senin kac gun geçmişti

İnşAllah canım hayırlısıyla 9 ay olmazsın insAllah 😍🤲
Ay valla eger hamissem buyuk supriz olcak. Ailemin ilk torunu olcak. Herkes dort gozle beklio . Kaynvalidem ario ne var ne yok dio surekli direk soramio hamile deil misin diye 😁 onlra kalsa ilk aydan yapmamizi istiolr

Ay valla eger hamissem buyuk supriz olcak. Ailemin ilk torunu olcak. Herkes dort gozle beklio . Kaynvalidem ario ne var ne yok dio surekli direk soramio hamile deil misin diye 😁 onlra kalsa ilk aydan yapmamizi istiolr
İnsAllah Rabbim gönlünüze göre versin cnm ne kadarlık evlisin yas kac bu arada

Kızlar Sabahı bekleyemedim yaptım ama :(
4 gün gecikti olsa çıkardı artık sanki

Eklentiler

• Screenshot_20190626-033306.webp
    Screenshot_20190626-033306.webp
    15 KB · Görüntüleme: 38
Back
X