Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esin hiç mi gitmedi doktora kuzum, bu kocaları ikna etmek zor oluyor valla cNim maalesef inatlari inat. sağlığımız yerinde olsun da gerisi gelir bitanem.
Biz de eşim aşılamaya yanaşmıyor saldık çayıra mevlam kayıra kuzum
Gitti canım doktor ameliyat dedi onu uzatıyor. Olacağım diyor ama haftaya haftaya diye diye atıyor günler geçiyor bakalım ne zaman keyfi yetecek.

Dr.una sordun demi hu donemde de kullanabilirmiymissin cnm..sonucu ne zmn aliyrz nasipse
Bnmde iyi diyelim iyi olsn yavrm kahve lekeler sanki kesiliyo gibi insallah..bakalim hayirlisi Allahtan insallah
İnşallah keslir canım ya evet sordum kullanabilirsin dedi

dengeli beslen cnm sabah guzelce kahvaltini yap ogle aksam sebze salata ağırlıklı ye ama tqmamen karbonu kesme bence ya corba ya pilav ya ekmek yr yaninda mutlaka yogurdu bol tuket ara ogun olarak yemeklerin yaninda istersen kesinlikle verirsin ben nerdeyse bi bucuk senedir uğraşıyorum kilolarla alirken kolay qma vermek baya emek istiyor adetim bi gecse hemen yeniden spora agirlik vericem egzersizlere devam edicem su an cnm istemiyor pek yine de dikkat edeyim die yapmıyorum egzersiz nolur nolmqz yürüyüşü aksatmiyorum ama hergun mutlaka en az bi saat yürüyorum

valla o kadar güzel anlattın ki kuzum zaten bahçe ektim sebzelerim de organık bol sebze salata tüketirim bi de spor oh mis:)

Gitti canım doktor ameliyat dedi onu uzatıyor. Olacağım diyor ama haftaya haftaya diye diye atıyor günler geçiyor bakalım ne zaman keyfi yetecek.
olur mu hiç öyle canım ikna et herhalde yediremiyor kendine. bizimki de ilk zamanlar öyleydi kabullendi. Böyle ertelemekle olmaz balım üzüldüm valla

Sen kendini üslubuna bak olmayan şeyi olmuş gibi lanse ediyorsun cvp vermicem sana rabia iyi günler.
Bunun üslupla ne alâkası var ya ?
Bir arkadaş söyledi, isterse gelir buraya kendi de yazar ben söyledim diye.
Ama senin verdiğin tepki nedir Allah aşkına ?
Düzgün bir lisan kullanmayı beceremiyorsan söyle bilelim.
Yedikleriniz mi ters etki yapıyor nedir ,bilemedim. Cevap ver ya da verme beni zerre bağlamaz. Hatta vermezsen daha çok memnun olurum , zira daha fazla görmek istemiyorum seni . Göz ardı ettim .

Sana da iyi günler ✌

Back
X