Sürekli wc gidiyorum baya bayada yapıyorum yani üşütme olsa biliyorum damla damla olup ağrı yapıyo. Beklemek çook zor ya test yapsam öıkmaz demi daha 9 gün varCanim benim de yumurtlamadan sonra devamli aynen senin soylediklerin gibi oldu. Sol taraf cok yogun degil de sikistirir gibi agridi. Idrar sikismasi gibi ayni. Sonra karnimin altinda batmalar oldu.
Bu dediklerim yumurtlamanin 3 4 gun sonrasi basladi 6 7 8 9 10 ta bugune kadar devam etti. Yarin bat gunum bir tek bugun birsey olmadi. Bekliyorum bakalim
Yinede oyle dusunme benim adete cok var daha ilkkez bu pembe lekem oluyor bende bilmiyorum hayirlisi artik canimbilmiyorum son 2 reglimde de benim boyle oldu; sonra da reglim geldi 2 gun sonrasinda; ondan biraz moralim de bozulmadi degil.
İnşaallah canım Allah razı olsun olsunInşallah seninki gelmez güzel haberlerini bekliyoruz
Yerleşmedir inşaallah canım ya rengi kırmızı mı ?Tam olarak başlamadı ama damla damla geliyor, her ay ilk 1-2 gün böyle oluyor benimki
Canim benim de cok var; ben en erken 23’unde bekliyorum adetimi; benim yumurtam 8’inden sonra catladi zira.Yinede oyle dusunme benim adete cok var daha ilkkez bu pembe lekem oluyor bende bilmiyorum hayirlisi artik canim
ovulasyon testi tabii kiDaha bugün adet oldum bı sonra ki 16 Eylül. Yumurtlama gününü belirleme de vücut ısısı ölçme yöntemini mi kullansam yoksa ovulasyon testi mi yapsam kararsızım
test yapsaydın anlardık yaa :)) İnşallah bişey olmaz kuzumKızlar ya ben annemin temizliğini yapıyorum sabahtan beri belim kopuyo şu an eğer bebiş varsa bi şey olur mu ya korkuyorum
Yarın sabah yapıcam inşaallah kuzum :):) valla belim ortadan çatlıcak sanki anlamadım bendetest yapsaydın anlardık yaa :)) İnşallah bişey olmaz kuzum
Bence kendini çok yormamalısın dikkat et nolur nolmaz canim.Yarın sabah yapıcam inşaallah kuzum :):) valla belim ortadan çatlıcak sanki anlamadım bende
Bıraktım canım işi artık baya yoruldum çünkü... hayırlısı olsun bi dahaki aya nasip olsun inşaallah:) ne kadardır deniyorsunuz canım bi sorun var mı testlerde ?Bence kendini çok yormamalısın dikkat et nolur nolmaz canim.
Rengi koyu kırmızı ve devam ediyor ağrım da var biraz. Zannetmiyorum yerleşme olacağını
Hayırlara vesile olsun inşallah kuzumYarın sabah yapıcam inşaallah kuzum :):) valla belim ortadan çatlıcak sanki anlamadım bende
Birşey olmazda dikkat et bende işyerinde güya masabaşıydım ama yoğunluktan oturtamıyordum koştura koştura merdiven çıkıp iniyordum sürekli ayaktaydım. Dikkat et yinede hamişsin gibi özenerek devam et. Yarını merakla bekliyorum bence var sendede birşeyler :)Kızlar ya ben annemin temizliğini yapıyorum sabahtan beri belim kopuyo şu an eğer bebiş varsa bi şey olur mu ya korkuyorum
Cikmaz canim kanda bile cikmaz. Sakin oyle birsey yapma. Benim gibi kahrolup durursun. Ben 4 5 gun once yaptim negatif 2 gun kala yaptim negatif. Ne gerek vardi belki de gecikince cikacak. Kendimi yedigimle kaldim. Bosver gecsin en azinsan 1 2 gun gecsin.Sürekli wc gidiyorum baya bayada yapıyorum yani üşütme olsa biliyorum damla damla olup ağrı yapıyo. Beklemek çook zor ya test yapsam öıkmaz demi daha 9 gün var
Uzulme canim yapacak tek sey bir daha ki aya umudunu korumak. Uzulme diyemem burada herkes uzuluyor ama kimse umudunu yitirmiyor.Kızlar bugün 3.günüm hala adet olmadım idrar testi yapmıştım dün negatifti napsam Bilemedim
Sedacim istersen bi kan ver kafanda suphe kalmaz. 6 gun gecmis buyuk ihtimal cikar. Tabi gec dollenme degilse.Selam kizlar, sali gunu test yapmistim negatifti ve adetim 6 gun gecti hala olmadim, ne gelen var ne giden.
Hayirlisi bakalim
belki stresten falan gecikmiştir balımKızlar bugün 3.günüm hala adet olmadım idrar testi yapmıştım dün negatifti napsam Bilemedim
Canim bilmiyorum ki bence yok hamilelik ama bu isin de bencesi olmaz tabi. Pazartesiyi bekliyim diyorum. Allah hayirlisini versin hepimiz icin sagolasin canimSedacim istersen bi kan ver kafanda suphe kalmaz. 6 gun gecmis buyuk ihtimal cikar. Tabi gec dollenme degilse.
Insallah guzel haberler verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?