Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdi.arastirdim canim yumurtlamanin 9. Gunu yaziyor ve benim.bugun 9.gunum allahim insallah ne dusunecegimi.sasirdim yumurtlamanin 14.den sonra ki.adet sayilirmis
Canim yerlesme kanamasi illa adete dogru olacak diye birsey yok ki kimisinin ki 5 gunde yerlesir kimisinin ki 10 gunde bunun sabit bir rakami yok ki. Nasil herkesin gebelik belirtisi farkliysa bu da farkli. Icini ferah tut ve umudunu koru. Hepimiz umutla yasiyoruz.

Anladım canım hayırlısı diyelim bende pazar günü yaparım diye düşünüyorum
Ben buyuk konusmak istemiyorum ama bundan sonra disimi sikacagim oncede yapmak hem bosuna para kulfeti hem de psikolojiyi bosuna bozmaktan baska birsey degil. 4 5 gun gecsin zaten bir kere yaparsin varsa vardir yoksa yoktur.

Bitanem yumurtlamamin 9. Gunu baksana surdaki yaziya benimkide damla seklinde olmus gece ben catlama ignesi uaptirmadim gonal f kullandim yumurtalar buyudu.kendi catladi doktor bu ay benden umutluydu bilmiyorum insallah allahimmm
Ya tamam özür dilerim ben iğne kullandın sanıyorum nedense, şimdi anladım... Ben de klomen + çatlatma iğnesi kullandım da.

Of direkt senin tarifin işte, direkt yerleşme kanaması bu.

Simdi.arastirdim canim yumurtlamanin 9. Gunu yaziyor ve benim.bugun 9.gunum allahim insallah ne dusunecegimi.sasirdim yumurtlamanin 14.den sonra ki.adet sayilirmis
Sen lekeden bile farkedersin yani regl dönemi olsa zaten anlardın ki onun için çok erken.Bütün bu isaretler yerlesme kanamasini gosteriyor:))Mübarek gün sabahı inşallah düşündüğümüz gibidir:)

Ben buyuk konusmak istemiyorum ama bundan sonra disimi sikacagim oncede yapmak hem bosuna para kulfeti hem de psikolojiyi bosuna bozmaktan baska birsey degil. 4 5 gun gecsin zaten bir kere yaparsin varsa vardir yoksa yoktur.
Aynenn canım çok doğru benim cumartesi günüm olmassam pazar yaparım dedim kendimce
İnşallah olmam

Ya tamam özür dilerim ben iğne kullandın sanıyorum nedense, şimdi anladım... Ben de klomen + çatlatma iğnesi kullandım da.

Of direkt senin tarifin işte, direkt yerleşme kanaması bu.
Ayyyy insallahhh ben umutlanayim mi.yani ayy kendimi kaptirmiyordum bennn
Catlama ignesi degil gobekten yumurta gelistirici igneler yaptim canim kendi catladi allahim insallahh

Sen lekeden bile farkedersin yani regl dönemi olsa zaten anlardın ki onun için çok erken.Bütün bu isaretler yerlesme kanamasini gosteriyor:))Mübarek gün sabahı inşallah düşündüğümüz gibidir:)
Insallah canim insallahhh adet.gunume.cok.var daha insallah

Hayırlısı canım inşallahh ya takmamaya çalıs aklına fazla getrme baska bişelerle oyalan bnce zamanda geçer öylece
Evet canim oyle yapmaya calisiyorum ama ilkkez bu leke isi basima geldi endiselendim bilgileri okuyuncada umutlandim hayirlisiyla insallah canim guzel haber vermeyi cok isterim sizlere igne tedavim maliyetli oluyor rabbim kurtarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…