- 28 Temmuz 2018
- 131
- 140
- 18
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemedeyim kuzucuk
Oyy o duzensizlikk zatn beni bnden aliyrrKızlar sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum maşallah çok hoş çok samimi bir ortam gerçekten inşallah rabbim herkesin gonlundekini hayırlısıyla nasip eder bende beklemedeyim benim bata cook var duzensizlikten dolayı ovulasyon günümü net bilmiyorum kısmet artık
Yaaaaa gelmicek gibi geliyo bana seninnnKuzum belim ağrıyo adet sancısı vuruyo bu gece çok kastım kendimi o yüzden gecikecek herhalde .. dün akşamdan leke gelmesi ya da sabah uyandığımda olmam gerekiyordu hiç sarkmaz kendileri de gece çok kötü oldum sürekli uyandım oldum mu diye saçma sapan rüyalar gördüm gecikeceğe benziyo
Amin canım ovu testi kullanabilirsin daha net sonuç alırsın tatlimKızlar sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum maşallah çok hoş çok samimi bir ortam gerçekten inşallah rabbim herkesin gonlundekini hayırlısıyla nasip eder bende beklemedeyim benim bata cook var duzensizlikten dolayı ovulasyon günümü net bilmiyorum kısmet artık
Ne sabirli hatunsun kuzu sen yaa :)Ve şu an cift cizgiyi gördüğümü hic kimse bilmiyor. Eşim ailem dahil :)) sadece siz:)
Bu ay da olmazsa önümüzdeki ay kullanacam kismetseAmin canım ovu testi kullanabilirsin daha net sonuç alırsın tatlim
Aynen canım yada doktor yumurta takibi yapsınBu ay da olmazsa önümüzdeki ay kullanacam kismetse
Gelmesin devamiiiCanim benim regl başladı başlayacak. Lekeleme olabilir mi diye düşünüyorum umut dünyası işte akşama belli olur herhalde devan edip etmeyeceği...
harikasin yaaaa..baba olucan muhtemelen oy kuzummm siki siki tutunsun insallahh bebisinnDun gece esim uyurken izledim onu. Dedim icimden baba olucan muhtemelen ve haberin yok :))
Aynen canım yada doktor yumurta takibi yapsın[/QUOT
Aynen
Bnde saygiyla egiliyrm onunde sabrininvalla müthiş sabır :)
Rabbım bize çene vermişBnde saygiyla egiliyrm onunde sabrinin
Gittim yine test aldim. Kafayi yedim ben galiba. Her gun yok cizgi bunda da cikacakmis yok koyulascakmi diye diye bu ay butun maasi teste yatirdim :))Ne sabirli hatunsun kuzu sen yaa :)
azcik da gozlerim doldu amaharikasin yaaaa..baba olucan muhtemelen oy kuzummm siki siki tutunsun insallahh bebisinn
Atsana burayada yaptysan yorumlayalım:)Gittim yine test aldim. Kafayi yedim ben galiba. Her gun yok cizgi bunda da cikacakmis yok koyulascakmi diye diye bu ay butun maasi teste yatirdim :))
Hepimiz stresin etkiledigini biliyrz bu da bilimsel aciklamasi..ah elimizden gelse keske takmamak.ne de guzel demis toplumun beklentileri ve yineleyen sorulari diye..ahh o cevreeeStresin gebeliğe etkisi şöyleymiş kızlar:
Dr. Orhan Karaca, hamile kalamamapsikolojisinin çiftler üzerinde depresyon riskini artırdığını ve yaşanılan stres sonucu üreme fonksiyonlarının bozulmasıyla hem erkek hem de kadın açısından bir kısır döngü oluştuğunu söyledi.
Karaca,“ Çiftlerin bir yıllık süre içerisinde çocuk istemeleri ve korunmamalarına rağmen gebeliğin olmamasına infertilite denir. İnfertil çift hem üreme fonksiyonlarının yeterli olup olmayışı hem de toplumun beklentileri ve yineleyen soruları doğrultusunda endişe, üzüntü, suçluluk, değersizlik, başarısızlık, hayal kırıklığı ve kimi zaman da utanç yaşar. Bu kişilerde depresyon riski artar. Stresin artışı ile yumurtlama fonksiyonu (anovülasyon) bozulur ve yumurtanın rahime ulaşmasını sağlayan tüplerde kasılma ortaya çıkar. Erkekte iste stresin artışı ile sperm sayısı ve kalitesinde azalma ortaya çıkar. Artık hem erkek hem de kadın açısından bir kısır döngü oluşmuştur. Yani stres üreme fonksiyonlarını bozmaya başlamış, üreme fonksiyonlarının bozukluğu da stresi artırmaya başlamıştır.” diye konuştu.
Yaa dolmazmi cnmm ne kdr guzel bi duygudur..bn esime bakarken hic mi baba olamicak cocuk veremicemmi ona diye aglaniyrm ara ara geceleri sen yasadiginin degerini bil ama sabrina hayran kaldm masallahazcik da gozlerim doldu ama
Hayirrr oyle düşünme. Vardır bir hayır.Yaa dolmazmi cnmm ne kdr guzel bi duygudur..bn esime bakarken hic mi baba olamicak cocuk veremicemmi ona diye aglaniyrm ara ara geceleri sen yasadiginin degerini bil ama sabrina hayran kaldm masallah
Kiz nolduuKızlar ben bebek düşünmüyorum bu aydan sonra eşime çok alındım asla kılımı oynatmam ağlamaktan yoruldm geceden beri herkese hayırlı evlatlar dilerim