- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
Allah seni:)ay ole beklemek daha kotu insan sabırsızlaniyo söylemek için:))Ve şu an cift cizgiyi gördüğümü hic kimse bilmiyor. Eşim ailem dahil :)) sadece siz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah seni:)ay ole beklemek daha kotu insan sabırsızlaniyo söylemek için:))Ve şu an cift cizgiyi gördüğümü hic kimse bilmiyor. Eşim ailem dahil :)) sadece siz:)
Canim benim regl başladı başlayacak. Lekeleme olabilir mi diye düşünüyorum umut dünyası işte akşama belli olur herhalde devan edip etmeyeceği...
Ay cift cizgi mi gordun tebrik ederim.Ve şu an cift cizgiyi gördüğümü hic kimse bilmiyor. Eşim ailem dahil :)) sadece siz:)
Dun gece esim uyurken izledim onu. Dedim icimden baba olucan muhtemelen ve haberin yok :))Ve şu an cift cizgiyi gördüğümü hic kimse bilmiyor. Eşim ailem dahil :)) sadece siz:)
Sagol canm dun adet günümdü silik cikti. Ama gözüküyordu tabi yine. Yarın sabah tekrar yapicam bakalm biraz koyulascak mi :)Ay cift cizgi mi gordun tebrik ederim.
Bu hafta işler çok yoğun pek takip edemiyorum forumu...
valla müthiş sabır :)Ve şu an cift cizgiyi gördüğümü hic kimse bilmiyor. Eşim ailem dahil :)) sadece siz:)
hayırlısı olsun inşallah kuzum :)Canim benim regl başladı başlayacak. Lekeleme olabilir mi diye düşünüyorum umut dünyası işte akşama belli olur herhalde devan edip etmeyeceği...
hihihi hoşbulduk kaynaşalım valla =) sen ne durumdasın?Gel kız kaynaşalım
yaa böyle aktif bir topic olduğunu yeni algıladım, inşallah güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur. sen nasılsın bakalım =)Anam bilerek gelmiyosun sandıydım benYeni mi haberin oldu kuzum ya
hoşbulduk canım, umuyorum hepimize uğurlu gelsinÇook teşekkür ederim balım :) hoşgeldin aramıza topiğimiz sana da uğur getirsin inşaallah :)
ayy valla kız bu ne böle hemencik sayılar artmaya başlamış, maşallah kervana biz de dahil oluruz umuyorumHoşgeldin canısı burda baya hamiş oldu bizde katılırız onlara inşaallah
ayy ne güzel bir haber eşine sürpriz mi yapacaksın, ne planladın? testi paylaşşş biz fotolarla avunup mutlu oluyoruz :)Ve şu an cift cizgiyi gördüğümü hic kimse bilmiyor. Eşim ailem dahil :)) sadece siz:)
Uğurlu gelir inşallah sanada bu topik iyiyim bende çok şüküryaa böyle aktif bir topic olduğunu yeni algıladım, inşallah güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur. sen nasılsın bakalım =)
Dun bat günümdü. Bu dun sabahki canm. Yarın sabah tekrar yapicam. Birsey planmadim henuz :)hihihi hoşbulduk kaynaşalım valla =) sen ne durumdasın?
yaa böyle aktif bir topic olduğunu yeni algıladım, inşallah güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur. sen nasılsın bakalım =)
hoşbulduk canım, umuyorum hepimize uğurlu gelsin
ayy valla kız bu ne böle hemencik sayılar artmaya başlamış, maşallah kervana biz de dahil oluruz umuyorum
ayy ne güzel bir haber eşine sürpriz mi yapacaksın, ne planladın? testi paylaşşş biz fotolarla avunup mutlu oluyoruz :)
Aslında bu ay çok iyiyim sallamıyorum ama bir saattir falan sebepsiz ağlama modundayım anlayamadım tam :)))hihihi hoşbulduk kaynaşalım valla =) sen ne durumdasın?
Gız bunun neresi silikDun bat günümdü. Bu dun sabahki canm. Yarın sabah tekrar yapicam. Birsey planmadim henuz :)
Ne biliyim hala hayal gibi geliyorGız bunun neresi silik
Evet sabah kalktığımda regl olmuşumdur zannettim artık. Birebir aynı hissiyat
Tebrikler, olmus bence cok belli :)Sagol canm dun adet günümdü silik cikti. Ama gözüküyordu tabi yine. Yarın sabah tekrar yapicam bakalm biraz koyulascak mi :)
Kan verseydin keşke canmArkadaşlar test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım . Sabah ilk idrarlada yapmadım bol bol su içtim öyle yaptım. Negatifi görünce yine yıkıldım. Olsam kurtulcam fena kasıklarım ve göğsüm ağrıyor
Yarına kadar bekleyim eğer olmazsam cuma gecesi gider acilden veririm . Birde olmadım olmadım cumartesi olursam kötü olur cumartesi tatile çıkıyoruz çünkü hiç bilemedim . Olcaksam artık olayım diyorum bir yandan da inşallah biraz daha gecikir diyorumKan verseydin keşke canm
İnşallah istediğin gibi olur stres yaptığın içinde gecikmiş olabilir dışarıda yürü istersen reglsa hemen gelirYarına kadar bekleyim eğer olmazsam cuma gecesi gider acilden veririm . Birde olmadım olmadım cumartesi olursam kötü olur cumartesi tatile çıkıyoruz çünkü hiç bilemedim . Olcaksam artık olayım diyorum bir yandan da inşallah biraz daha gecikir diyorum
gözünüz aydın canım rabbim isteyen herkese o çift çiZgiyi görmeyi nasip etsin çok sevindim senin adına Bn de öyle bi sürpriz hayal ediyorum ki rabbim nasip ederse tabi tutabildigin kadar tut kendini ve yap supriziniVe şu an cift cizgiyi gördüğümü hic kimse bilmiyor. Eşim ailem dahil :)) sadece siz:)