Sabahtan beri temizlik yapıyorum evde bazen unutuyorum bile ama hala yok bakalım yanılma ihtimali olabilir mi peki testinİnşallah istediğin gibi olur stres yaptığın içinde gecikmiş olabilir dışarıda yürü istersen reglsa hemen gelir
Çok teşekkürler evet umudumuzu hiç kaybetmeyelim. 32 yaşındayımAy aşırı sevindim, umut oldun valla ben de heyecanlandim. Kac yasindaydin canim sen?
Allaaaah geliyor gönüllerin efendisi. Bu benim bu sabahki testimden bile koyuDun bat günümdü. Bu dun sabahki canm. Yarın sabah tekrar yapicam. Birsey planmadim henuz :)
ilk idrarla neden yapmadın canımArkadaşlar test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım . Sabah ilk idrarlada yapmadım bol bol su içtim öyle yaptım. Negatifi görünce yine yıkıldım. Olsam kurtulcam fena kasıklarım ve göğsüm ağrıyor
Benim dün geceki halim. Gelmiyecek inşallah.Kuzum belim ağrıyo adet sancısı vuruyo bu gece çok kastım kendimi o yüzden gecikecek herhalde .. dün akşamdan leke gelmesi ya da sabah uyandığımda olmam gerekiyordu hiç sarkmaz kendileri de gece çok kötü oldum sürekli uyandım oldum mu diye saçma sapan rüyalar gördüm gecikeceğe benziyo
Çok teşekkürler evet umudumuzu hiç kaybetmeyelim. 32 yaşındayımama 23 hissedenlerden
15 gün sonra idrara geçiyormuş döllenmede 6 gün sürüyor biraz daha bekle çok iş yapma derim benSabahtan beri temizlik yapıyorum evde bazen unutuyorum bile ama hala yok bakalım yanılma ihtimali olabilir mi peki testin
Tebrik ederim sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum inşallah.Ben ilkinde herkese yaydım,yaydık yurt içi yurt dışı .Düşük yapınca valla dedim birdahakine kimseye soylemeyecegim sadece buraya yazacağım.hayırlısı:)Dun gece esim uyurken izledim onu. Dedim icimden baba olucan muhtemelen ve haberin yok :))
İstanbuldayım ben. Memorial hizmet' e gidiyorum. Uğurlu bir doktorumuz var lise arkadaşlarımın ikisi de pkoluydu. Onları bir kerede hamile kaldırttı valla tabi Allahın izniyle. Bende 3 4 senedir ona gidiyorum. Hastası çok olan bir doktordur. Sen ne taraflardasın ? Hangi hastane?Ya harika, ben de 29 yasimdayim. Sen hangi sehirdesin, doktor vs nereye gidiyorsun?
Test yoktu evde gidip aldımilk idrarla neden yapmadın canım
inşaallah canım Uğur getirsin bizeayy valla kız bu ne böle hemencik sayılar artmaya başlamış, maşallahkervana biz de dahil oluruz umuyorum
İnşaallah canım Allah razı olsun:)Benim dün geceki halim. Gelmiyecek inşallah.
Aynen oyle canm. 8+3 de dusuk yaptim. Duymayan kalmamisti. Simdi kalp atisini duymadan kimseye soylemek istemiyorumTebrik ederim sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum inşallah.Ben ilkinde herkese yaydım,yaydık yurt içi yurt dışı .Düşük yapınca valla dedim birdahakine kimseye soylemeyecegim sadece buraya yazacağım.hayırlısı:)
Hadi gozunaydin kuzummmm :)) tebrik edermmmKızlar 49,28 çıktıiyi mi iyi dimi 12. gün
Amennaaa dost istersen Allah yeter kardesim..ama bizde variz burda her zamann olurmu :)Kesinlikle kuzum bundan sonra anladım ki yakınımdan kimseyle konuşmıcam Rabbim yeter bize
Yok beybii bekleniyrlar :) sende durumlar nasil kuzucuk
Bebegiiiiimmmmm hos geldiiiiinnnnR4bi4 canımm öncelikle topiğin hayırlı olsun =)
burada da kaynaşmacalı bir ortam varmış yahuhamişlerimiz de birer birer artıyor
hemmen batı takdim ediyorum, 27 ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?