Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah istediğin gibi olur stres yaptığın içinde gecikmiş olabilir dışarıda yürü istersen reglsa hemen gelir
Sabahtan beri temizlik yapıyorum evde bazen unutuyorum bile ama hala yok bakalım yanılma ihtimali olabilir mi peki testin

ilk idrarla neden yapmadın canım

Benim dün geceki halim. Gelmiyecek inşallah.

Dun gece esim uyurken izledim onu. Dedim icimden baba olucan muhtemelen ve haberin yok :))
Tebrik ederim sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum inşallah.Ben ilkinde herkese yaydım,yaydık yurt içi yurt dışı .Düşük yapınca valla dedim birdahakine kimseye soylemeyecegim sadece buraya yazacağım.hayırlısı:)

Kızlar ben bebek düşünmüyorum bu aydan sonra eşime çok alındım asla kılımı oynatmam ağlamaktan yoruldm geceden beri herkese hayırlı evlatlar dilerim

Ya harika, ben de 29 yasimdayim. Sen hangi sehirdesin, doktor vs nereye gidiyorsun?
İstanbuldayım ben. Memorial hizmet' e gidiyorum. Uğurlu bir doktorumuz var lise arkadaşlarımın ikisi de pkoluydu. Onları bir kerede hamile kaldırttı valla tabi Allahın izniyle. Bende 3 4 senedir ona gidiyorum. Hastası çok olan bir doktordur. Sen ne taraflardasın ? Hangi hastane?

Aynen oyle canm. 8+3 de dusuk yaptim. Duymayan kalmamisti. Simdi kalp atisini duymadan kimseye soylemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…