- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.498
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy inşaallah canım, güzel haberlerle geleğer varsa öğrenir öğrenmez ilk buraya yazıcam canım :)
biz biraz meraklıyız kuzum test deyince heyecan yapıyoruz kusurumuza bakma :)Çoktan çöpe gitti tabi. Fotoğrafını çekmek aklıma gelmemişti. Başka test yapacak olursam muhakkak paylaşırım :)
inşallah canım benim belirsiz beklemek çok zorayyy inşaallah canım, güzel haberlerle gel
Beklenen güzel olunca, beklemesi de güzel oluyor canım, o açıdan düşün :)inşallah canım benim belirsiz beklemek çok zor
orası öyle kuzum hepimiz güzel haberler verelim bu ay çifte bayram yaşayalım inşallah :)Beklenen güzel olunca, beklemesi de güzel oluyor canım, o açıdan düşün :)
Hazırlığımı yaptım bekliyorum ben canım :):)
biz biraz meraklıyız kuzum test deyince heyecan yapıyoruz kusurumuza bakma :)
benden geçti de sizlerin haberlerine sevinelim inşaallah canım benim :)orası öyle kuzum hepimiz güzel haberler verelim bu ay çifte bayram yaşayalım inşallah :)
Gerçekten öyle kuzum, kendi haberimizi almış gibi seviniyoruz :) Samimiyet hakim Allah'a şükür birbirimizin halinden anlıyoruz :)Çok güzel bi ortam var burda. Herkes birbirinin haberine seviniyor. Merak da güzel o yüzden :)
hadi yaa belirti var mı kuzumHazırlığımı yaptım bekliyorum ben canım :):)
senden niye geçti tatlımbenden geçti de sizlerin haberlerine sevinelim inşaallah canım benim :)
dün regl oldum çifte bayram yok yani balımsenden niye geçti tatlım
hayırlısı kuzum bir dahaki ay inşallahdün regl oldum çifte bayram yok yani balım
Henüz yaptirmadim canim. Yarın yine evde test yapicam. Koyulasacak mi bakicam. Bayram dönüşü direkt doktora gideyim diyorum. Keseyi görmek icin Allahin izniyle insallah.Z zynpzn8989 kan testi yaptırmadın mı canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz :)
İnşaallah canım benim :)hayırlısı kuzum bir dahaki ay inşallah
Kuzum belim ağrıyo adet sancısı vuruyo bu gece çok kastım kendimi o yüzden gecikecek herhalde .. dün akşamdan leke gelmesi ya da sabah uyandığımda olmam gerekiyordu hiç sarkmaz kendileri de gece çok kötü oldum sürekli uyandım oldum mu diye saçma sapan rüyalar gördüm gecikeceğe benziyohadi yaa belirti var mı kuzum
Ve şu an cift cizgiyi gördüğümü hic kimse bilmiyor. Eşim ailem dahil :)) sadece siz:)Henüz yaptirmadim canim. Yarın yine evde test yapicam. Koyulasacak mi bakicam. Bayram dönüşü direkt doktora gideyim diyorum. Keseyi görmek icin Allahin izniyle insallah.