2 bayram bir arada yaşarsınız inşaallahhoşbuldum tatlım:)
inşallah kuzum dün bir iki damla belli belirsiz lekelenmem oldu adet oldum sandım ama devamı gelmedi o korkutuyo biraz diken üstünde bekliyorum2 bayram bir arada yaşarsınız inşaallah
merhaba canım benimde bat tarihim 20 ağustos bende dün lavaboya girdiğimde belli belirsiz 2 3 damla leke şeklinde pembe renkli kan gördüm ama devamı gelmedi on dan 1 gün öncede gün içinde ve akşam sol kasığımda canımı yakacak kadar batma yaşamıştım yumurtlamadan sonraki 9. gündü dün bende beklemedeyim bakalım devamı gelecekmi yoksa o kadarla kalacakmı kesin sonuç için bat tarihini bekle derim ben :)Merhabalar herkese :)
26 Temmuz SAT günümdü. SAT'den itibaren 15. ve 17. günlerde pembe renkli akıntım oldu birkaç saatlik. Daha önce yaşamadığım için biraz endişelendim. Dayanamayıp 2 test yaptım. 13 Ağustos(19. gün) negatif. 15 Ağustos'ta yaptığım testte ise silik çizgi olduğu yönünde bi iddiam var :) Ancak yanıltıcı olabileceğini biliyorum. BAT tarihi 20 Ağustos. Kan testi ve idrar testi için hangi tarih beklenmeli? pembe akıntı hamilelik belirtisi olarak değerlendirilir mi?
Canım hiç kendimi heveslendiresim yok bu ay salmışında ötesindeyim test bile kullanmadım bu aykahverengi lekelenme yerleşme kanaması da olabilir canım :) güzel haberlerini bekliyoruz :)
Kanda çıkar ama ben adet gününü bekleme taraftarıyım önceden öğrenmek birşeye yaramıyor bu sefer düşük değer çıkınca çok stres oluyorMerhabalar herkese :)
26 Temmuz SAT günümdü. SAT'den itibaren 15. ve 17. günlerde pembe renkli akıntım oldu birkaç saatlik. Daha önce yaşamadığım için biraz endişelendim. Dayanamayıp 2 test yaptım. 13 Ağustos(19. gün) negatif. 15 Ağustos'ta yaptığım testte ise silik çizgi olduğu yönünde bi iddiam var :) Ancak yanıltıcı olabileceğini biliyorum. BAT tarihi 20 Ağustos. Kan testi ve idrar testi için hangi tarih beklenmeli? pembe akıntı hamilelik belirtisi olarak değerlendirilir mi?
Gel kız kaynaşalımR4bi4 canımm öncelikle topiğin hayırlı olsun =)
burada da kaynaşmacalı bir ortam varmış yahuhamişlerimiz de birer birer artıyor
hemmen batı takdim ediyorum, 27 ağustos
Anam bilerek gelmiyosun sandıydım benR4bi4 canımm öncelikle topiğin hayırlı olsun =)
Valla senden ümitliyim canım o lekelenme inşaallah yerleşmedir yaa içini ferah tut :)inşallah kuzum dün bir iki damla belli belirsiz lekelenmem oldu adet oldum sandım ama devamı gelmedi o korkutuyo biraz diken üstünde bekliyorum
Çook teşekkür ederim balım :) hoşgeldin aramıza topiğimiz sana da uğur getirsin inşaallah :)R4bi4 canımm öncelikle topiğin hayırlı olsun =)
Ohh misCanım hiç kendimi heveslendiresim yok bu ay salmışında ötesindeyim test bile kullanmadım bu ay
merhaba canım benimde bat tarihim 20 ağustos bende dün lavaboya girdiğimde belli belirsiz 2 3 damla leke şeklinde pembe renkli kan gördüm ama devamı gelmedi on dan 1 gün öncede gün içinde ve akşam sol kasığımda canımı yakacak kadar batma yaşamıştım yumurtlamadan sonraki 9. gündü dün bende beklemedeyim bakalım devamı gelecekmi yoksa o kadarla kalacakmı kesin sonuç için bat tarihini bekle derim ben :)
Kanda çıkar ama ben adet gününü bekleme taraftarıyım önceden öğrenmek birşeye yaramıyor bu sefer düşük değer çıkınca çok stres oluyor
inşallah canım benim yumurtlamadan sonra 9. gündü dün ondan bir gün öncede sol kasığımda canımı yakacak kadar batma yaşadım bir iki kez bakalım bekliyorum :)Valla senden ümitliyim canım o lekelenme inşaallah yerleşmedir yaa içini ferah tut :)
testin fotosunu merak ettik kuzum :) kanda çıkar elbette :)Merhabalar herkese :)
inşallah canım bat tarihine kadar beklicem bakalım inşallah gelmez devamı :)papatyakokankadin 41ask_derin
Kızlar beklemek kesinlikle en net sonuç tabiki ama insan meraklanıyor işte :) bi beklenti içinde olduğumuz için en ufak bi değişiklikte acaba olabilir mi diyoruz. İnternetten sürekli araştırıyorum ama her insanın yaşadığı belirtiler birbirinden farklı oluyormuş. Yine de bu sayfada bir sürü tecrübeli kadın var. Onların tecrübeleri bizlere fikir veriyor.
@papatyakokankadin hayırla sonuçlanır inşallah :)
kasık batması erken gebelik belirtilerinden :) valla takipte olucam seni kuzum :)inşallah canım benim yumurtlamadan sonra 9. gündü dün ondan bir gün öncede sol kasığımda canımı yakacak kadar batma yaşadım bir iki kez bakalım bekliyorum :)
Hoşgeldin canısı burda baya hamiş oldu bizde katılırız onlara inşaallahR4bi4 canımm öncelikle topiğin hayırlı olsun =)
eğer varsa öğrenir öğrenmez ilk buraya yazıcam canım :)kasık batması erken gebelik belirtilerinden :) valla takipte olucam seni kuzum :)
testin fotosunu merak ettik kuzum :) kanda çıkar elbette :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?