Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam beybiler ben geldimmm. Hamilelere çoook sevindim darısı bize inşallah. Benim yumurtlama yeni bitti sürekli değerlendirdik test mest uğraşmıyorum hiç saldım bayağı :) böyle kafa daha rahatmış valla.
Tek yaptığım hayıt demleyip içiyorum. Göğüslerinin küçüklüğünden şikayet eden varsa büyütüyor kızlarr çok dolgunlaştı dikleşti

Ya doktor da bana 12. gün kan testi yapana kadar idrar testi verme yanıltır dedi ama. 10 gün negatif çıkması şu an beni bayaa umutlandırdı. İnşallah hepimiz bu ay güzel haberler alalım.
Çatlatma iğnesinin üstünden 15 gün geçmeli idrarda çıkması için. 12. Gün kanda çıkar ama idrarda çıkmaz. İğneden sonra 3 gün içinde çatladığını hcgninde 15 günde idrara geçtiğini hesaplarsan 11. Gün çok erken

Pazar gününden beri 4 kere kan verdim delik deşik oldum Kendi doktorumda birşey demedi bugün tekrar hcg iştedi yarın sabahtan gel konuşalım dedi. Yarını bekliyorum yine

Kızkar merhaba 3ay once 20 haftalık bebegımı kaybettım kurtaj oldum rahım fılmımde hafıf yapısıklık cıktı operasyon olcam benım gıbı olan varmı uc ay daha bekleyıp tekrar hamılelık dusunuyorum konusmaya cok ıhtıyacım var sızlet nasılsınız

Kuzuuu zorluyo gelmek icin gelemedi arada bastiriyo bakalim yarina gelir sanirsam sende haberler nasil :)
Bende de aynı kuzum moralim çok bozuldu arkadaşım kan testi yaptırmış ilk beni aradı onun için seviniyorum ama kendim için çok üzülüyorum onun ikinci bu geçenlerde bi çocuk yapıp ortaya koyamadık dedi moralim çok bozuldu

Sağlıkla atlat inşallah canım bende perde var ameliyat dediler gebe kaldm riskli durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…