- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Ya doktor da bana 12. gün kan testi yapana kadar idrar testi verme yanıltır dedi ama. 10 gün negatif çıkması şu an beni bayaa umutlandırdı. İnşallah hepimiz bu ay güzel haberler alalım.ay ne guzel darisi basima, bana da umut verdi ben de catlatma igneliyim ya :)
Çatlatma iğnesinin üstünden 15 gün geçmeli idrarda çıkması için. 12. Gün kanda çıkar ama idrarda çıkmaz. İğneden sonra 3 gün içinde çatladığını hcgninde 15 günde idrara geçtiğini hesaplarsan 11. Gün çok erkenYa doktor da bana 12. gün kan testi yapana kadar idrar testi verme yanıltır dedi ama. 10 gün negatif çıkması şu an beni bayaa umutlandırdı. İnşallah hepimiz bu ay güzel haberler alalım.
Kuzuuu zorluyo gelmek icin gelemedi arada bastiriyo bakalim yarina gelir sanirsam sende haberler nasil :)Allah razı olsun canım benim n’aptın ? Nasıl gidiyo bat yaklaşması :):):)
Iradeni takdir ettim hatunBenim evde test var yapmıyorum irade bu olsa gerek hahaha
Predictor Early Erken Gebelik Testi yanlış sonuç vermez.Kızlar ben bişey yaptım.
Eki Görüntüle 2179605
senin kaçıncı günün bugün?Ya doktor da bana 12. gün kan testi yapana kadar idrar testi verme yanıltır dedi ama. 10 gün negatif çıkması şu an beni bayaa umutlandırdı. İnşallah hepimiz bu ay güzel haberler alalım.
İğne 13. gün Yumurta çatlamasının 11. günüsenin kaçıncı günün bugün?
Canım şu an bir sorun var gibi görünmüyor yani yumurtlama problemim yok ama bi de rahim filmi çektiricem, yüksek ihtimalle tüplerde sorun var :)Canım senin sorun neydi bebek icin özel değilse
ay inşallah hamilesimdir canım; bana doktor ayın 30’unda test yaptır dedi; iğneyi 8’inde vuruldumİğne 13. gün Yumurta çatlamasının 11. günü
Bence de 30 u çok net belli olur artık. Benim yarın sonuç çok düşük çıkar gibi hissediyorum.ay inşallah hamilesimdir canım; bana doktor ayın 30’unda test yaptır dedi; iğneyi 8’inde vuruldum
Bende de aynı kuzum moralim çok bozuldu arkadaşım kan testi yaptırmış ilk beni aradı onun için seviniyorum ama kendim için çok üzülüyorum onun ikinci bu geçenlerde bi çocuk yapıp ortaya koyamadık dedi moralim çok bozulduKuzuuu zorluyo gelmek icin gelemedi arada bastiriyo bakalim yarina gelir sanirsam sende haberler nasil :)
İnşallah canım sende durum neAllahın izniyle bişey olmaz balım sıkma canını
Aynen canım valla çok bereketli olduk masallahKızlar valla maşallahınız var ha hızınıza yetişilmiyor 20 dk dır okuyorum yeni bitti :):) hamişlet kaç tane oldu sayamıyorum:):)
Sağlıkla atlat inşallah canım bende perde var ameliyat dediler gebe kaldm riskli durumdayımKızkar merhaba 3ay once 20 haftalık bebegımı kaybettım kurtaj oldum rahım fılmımde hafıf yapısıklık cıktı operasyon olcam benım gıbı olan varmı uc ay daha bekleyıp tekrar hamılelık dusunuyorum konusmaya cok ıhtıyacım var sızlet nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?