Bata kaç gün var canmMaalesef canim sabah test yaptım eşimin zoruyla ve tabiki negatif
Evet canim en iyisi adetin geçikmesiyle yapmak eşimin zorlamasıyla sabah yaptım maalesef moralim bozulduAynen canım öyle zaten ben hiç erken yapma taraftarı degilim günüm geçer öyle yaparm zaten bat günü adet geliyorsa negatiftir:)
Pazar günü inşallah beklenmeyen adet tarihimBata kaç gün var canm
Bnde eylulde asilama dusunuyrm o zaman guzel haberler aliriz insallah o arada surpriz yapmazlarsa bize :)inş kuzum benim doktorumla konuştum temiz çıkarsa nasıl bi yol izlicez diye aşılama dedi... Simdi o bittikten sonra artik onu araştırmaya başlıcam çok yoruldum ama çokta istiyoruz ..
Canım ama negatif çıkabilir 4 gün varmıs daha bak bir arkadısımızn 3 gün kala negatifmiş bugun pozitifi görmüş benimde pazar günü bat bende salı günü yapmayı düşünüyorum tabi regli olmazsamPazar günü inşallah beklenmeyen adet tarihim
Aslında bende beklenmeyen adetten sonra yapmak istiyordum çünkü oğlum öyle oldu eşim israr ettiCanım ama negatif çıkabilir 4 gün varmıs daha bak bir arkadısımızn 3 gün kala negatifmiş bugun pozitifi görmüş benimde pazar günü bat bende salı günü yapmayı düşünüyorum tabi regli olmazsam
Anladım canım bida yaparsın gecikince bakalmAslında bende beklenmeyen adetten sonra yapmak istiyordum çünkü oğlum öyle oldu eşim israr etti
Canım senin sorun neydi bebek icin özel değilseAllahın izniyle bişey olmaz balım sıkma canını
Inşaallah canimAnladım canım bida yaparsın gecikince bakalm
yapsınlar yapsınlar supriz yapsınlar kuzum Bn bi iki ay ara vermek istiyorum yani öyle denicem sonrası allah kerimBnde eylulde asilama dusunuyrm o zaman guzel haberler aliriz insallah o arada surpriz yapmazlarsa bize :)
hadi gözün aydın kuzumYarın sabah 8.30 da kan vereceğim. Doktorun dediğine uyayımçok kızar idrar testi yaptığımı bilse.
Allah razı olsun canım benim n’aptın ? Nasıl gidiyo bat yaklaşması :):):)Guzel yuregine saglik :)
Hani zaman geçiyordu test yapmıcaktın:):):) hadi hayırlısı olsun inşaallah gözünaydın :):):)Kızlar ben bişey yaptım.
Eki Görüntüle 2179605
Gözün aydın canım hayırlı olsun saglıkla kucagına alırsın inşallahKızlar biliyorsunuz ben çatlatma iğneliyim. İğnenin etkisini test etmek için 10. Gün test yaptım negatifti. Bugün iki testte basbaya çizgi var. Kaset test de yaptım şimdi.
Eki Görüntüle 2179636
Ya sorma bir gün kala dayanamadım. İşten kaçıp eczanede soluğu aldım iki kere. Ne acayip bir duyguymuş yaa. Hiç kendimi böyle hayal etmezdim.Hani zaman geçiyordu test yapmıcaktın:):):) hadi hayırlısı olsun inşaallah gözünaydın :):):)
Benim evde test var yapmıyorum irade bu olsa gerek hahahaYa sorma bir gün kala dayanamadım. İşten kaçıp eczanede soluğu aldım iki kere. Ne acayip bir duyguymuş yaa. Hiç kendimi böyle hayal etmezdim.
Kızlar biliyorsunuz ben çatlatma iğneliyim. İğnenin etkisini test etmek için 10. Gün test yaptım negatifti. Bugün iki testte basbaya çizgi var. Kaset test de yaptım şimdi.
Eki Görüntüle 2179636
Ya ben iradesizlerin önde gideniyimdir zaten. Bu konuda da kendimi gösterdim. Aferin banaBenim evde test var yapmıyorum irade bu olsa gerek hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?