o ne oluyor canım tam olarak onu bilmiyorum açıkcasıinş cnm bizimde hepsi normal morfoloji %1 cikti
sekil bozukluğu kuzumo ne oluyor canım tam olarak onu bilmiyorum açıkcası
aynn ilk duyduğumda Bn de ne oluyo dedimo da mı etkiliyormuş allahım bilmediğimiz ne kadar çok şey var sayısı şekli ileri harekketliliği off off
valla ya hakkımızda hayırlısı keçi boynuzu kürünü çakşır otu suyunu dene canım faydası çokmuşaynn ilk duyduğumda Bn de ne oluyo dedim
Gelmez olasıca gelmiş hemen. Yılmak üzülmek yok, önümüze bakıyoruz.
Hoşgeldin aramıza canım :)merhaba kızlar :) bende yaklaşık 2 senedir bebiş için uğraşanlardanım umuarım bu ay olur :)
Hayırlısı olsun artık balım :) üzülmedim açıkçası içimde güzel hisler var :)GünAydın canımmmm eylülde gelmez inşallahh bi dokuz ay :)
Yaziver tahtaya bakem :) bnmde nasil bastiriyr mubarek gelsinde kurtulak :)
TaaaammmÖnümüzde ki maçlara bakalım moral bozmak yok taaam mııı
Sanki maaş günü:)hayırlısı olsun hazan başlangıcı yeni umutlar olacak inşallah
Aa iyi umut hala var yani.R4bi4 olsun canim, hayirli zamanda olsun insallah.
canım testin foto atar mısın :)Sevgili anne adaylari herkese gunaydin.
Bata 3 kaldi. Sabah bir delilik yaptim ve 5.30 da idrar testi yaptim. Eger delirmediysem ve gozlerim bana herhangi bir kazik atmadiysa cok cok silik bir cizgi gordum. Umarim hayal urunu degildir.
Birseyler görebilmek icin isigin altinda sekilden sekile girdim. Umarim gercektir.
2-3 gun daha dayanacagim.
Insallah tez zamanda hepimiz guzel haberler aliriz.
Sevgiler
Kızlar ben bişey yaptım.
Eki Görüntüle 2179605
Allahın izniyle bişey olmaz balım sıkma canınıCanım durum sıkıntılı gözüküyor benim nasip birşeyler artık olursada olmazsada vardır bir hayır benim rahimde perde var doktor olumlu konuşmuyor bebek perdeyi genişletemezse düşer dedi hiç moral kalmadı bende
Yarın sabah 8.30 da kan vereceğim. Doktorun dediğine uyayımaaa süper buuu :) kan vermeye hemen canım :)
Canim suanda isteyim. Ayrica ciplak gozle bile zor goruluyor. Fotosunu cektim ama gorunmuyor zaten.Kesinlikle canım, hiç sorun yok :)
Hoşgeldin aramıza canım :)
Hayırlısı olsun artık balım :) üzülmedim açıkçası içimde güzel hisler var :)
yazıyorum vallaseninki gelmesin inşaallah güzel haberler gelsin bal :)
Taaaammmgelişmelerini takipteyim kuzum
ayh sabah sabah güldürdün beni balım yaa
inşaallah balım hepimizin :))
canım testin foto atar mısın :)
aaa süper buuu :) kan vermeye hemen canım :)
bizim gözler mercek gibidir kuzum görürüz hemen :))Canim suanda isteyim. Ayrica ciplak gozle bile zor goruluyor. Fotosunu cektim ama gorunmuyor zaten.
Yarin sabah ilk idrarla tekrar yapacagim ikisini bir atarim rabiacim.bizim gözler mercek gibidir kuzum görürüz hemen :))
tamam canım bekliyoruz heyecanla :)Yarın sabah 8.30 da kan vereceğim. Doktorun dediğine uyayımçok kızar idrar testi yaptığımı bilse.
tamam canım :)Yarin sabah ilk idrarla tekrar yapacagim ikisini bir atarim rabiacim.
Allah razı olsun kuzum:))İnşaallah Rabbim daha fazla bekletmeden umduğumuzu verir canım hepimizehamiş değilim ama ettim yinede :):)
İnsallah canım benimAy inşallah canım1 gün aramız varmış ne güzell :)
Hadi canım inşallah güzelce gelişip çatlarlar
Hayırlı olsun maşallah kuzu saglıklık bir gebelik geçirir kucagına alırsın inşallahKızlar ben bişey yaptım.
Eki Görüntüle 2179605
Bencede. Demekki erken testlere guvenmemek gerekliymiş. Pazar gunu bat a 3 kala negatiften agliyordum. Cikmasi gerekliydi diye. Simdi ucuz testlerde gordum çizgiyi :)Aynen canım oyle yap ve idrara sıkışık gir ultrasona görünsün canm
Aynen canım öyle zaten ben hiç erken yapma taraftarı degilim günüm geçer öyle yaparm zaten bat günü adet geliyorsa negatiftir:)Bencede. Demekki erken testlere guvenmemek gerekliymiş. Pazar gunu bat a 3 kala negatiften agliyordum. Cikmasi gerekliydi diye. Simdi ucuz testlerde gordum çizgiyi :)
Maalesef canim sabah test yaptım eşimin zoruyla ve tabiki negatifBu yerlesme kanamasi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?