Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamamdır güzel haberlerini bekliyoruz, problem çıkmayacak inanıyorum.
inş kuzum benim doktorumla konuştum temiz çıkarsa nasıl bi yol izlicez diye aşılama dedi... Simdi o bittikten sonra artik onu araştırmaya başlıcam çok yoruldum ama çokta istiyoruz ..

Ck ck zor kuzumm hic aklima gelmezdi duada yanlislik yptk sanirim :) 1.5 yil korundugum gunlere yaniyrm onlemimi alirdim erkndn napalim kaderimizde bunlarida yasamak varmis cnm hayirlisi ne diyelim
inş cnm benim bizimde şansımız açılsın artık o çift çizgi yi gormenin hayaliyle yaşıyorum

inş kuzum benim doktorumla konuştum temiz çıkarsa nasıl bi yol izlicez diye aşılama dedi... Simdi o bittikten sonra artik onu araştırmaya başlıcam çok yoruldum ama çokta istiyoruz ..
Allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah. Benim tutmazsa bir iki defa daha klomen deniyeceğim. Bu kürleri falan hiç yapmadım. İncir kürü de yapıcam. Sene sonuna kadar başaramazsak aşılamayı es geçmeyi düşünüyorum. Kasım aralık gibi tüp bebek diye düşünüyoruz inşallah gerek kalmaz.

neden ki aşılama etkili bi yöntem değil mi acaba devlet karşılıyor mu yada özelde ne kadara mal olur

neden ki aşılama etkili bi yöntem değil mi acaba devlet karşılıyor mu yada özelde ne kadara mal olur
Valla onu hiç bilmiyorum devlet karşılıyordur herhalde. Ben pko olduğum ve asla regl olamadığım için doktorlar da benim için tüp bebeğin daha etkili olacağını söylediler. O yüzden aşılamayı es geçeceğim. Benim için zaman kaybı olacaktır diye düşünüyorum.

Anldm kuzum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş Bn de hicbi sorun yok eşimde sadece morfoloji bozukluğu var doktor doğal yolla olur dedi ama bilmiyorum asilamada nas nasıl birşey oluyor kaliteli sperm seçip öyle mi yapıyolar bilmiyom o sureci araştırmam lazim

Yok ben henüz olmadım R4bi4 olmuş ona yazmıştım. Evet klomen ve çatlatma benim durum.
Aa iyi umut hala var yani. R4bi4 olsun canim, hayirli zamanda olsun insallah.

Ya insallah gerek kalmaz, sende ignenin kacinci gunu? Benim bugun ignenin 8. gunu; beklemedeyim ama heyecanliyim cok; ne kadar kontrol etmeye calissam da aklim fikrim bu mevzuda.

Sevgili anne adaylari herkese gunaydin.
Bata 3 kaldi. Sabah bir delilik yaptim ve 5.30 da idrar testi yaptim. Eger delirmediysem ve gozlerim bana herhangi bir kazik atmadiysa cok cok silik bir cizgi gordum. Umarim hayal urunu degildir.
Birseyler görebilmek icin isigin altinda sekilden sekile girdim. Umarim gercektir.
2-3 gun daha dayanacagim.
Insallah tez zamanda hepimiz guzel haberler aliriz.
Sevgiler

bende hsg filmi çektirdim canım temiz çıktı benim eşimde problem var ama
Bence eslerin sorunlari daha cozulebilir geliyor bana.
Insalllah bu 3 ayda guzel olumlu sonuclar alirsin canim.
Benim de temiz cikti hormonlarda cok iyi esim de bariz bir sorun yok ama iste 10 aydir karavana. Allah buyuktur.

oo hadi gözün aydın olsun canım benim Sağlıkla kucağına al inşaallah :)
Canım durum sıkıntılı gözüküyor benim nasip birşeyler artık olursada olmazsada vardır bir hayır benim rahimde perde var doktor olumlu konuşmuyor bebek perdeyi genişletemezse düşer dedi hiç moral kalmadı bende
Aaa masallah yaa cok.garip demekki hamilieyken Lh testleri pik gosteriyor bunuda tescillemis olduk gozun aydin canim cok sevindim topigin 3. Hamilesi demi artsin sayilar
5 gün üst üste kopkoyu gösterince bende çok yerde okunuştum gebelikte pik oluyormuş lh testleri hcg denedim çıktı dün kendi doktoruma söyledim ama öyle bişey yok lh hcgyi ölçemez dedi
Aaaa superrr kac cikti degerin merak ettm cnm ck sevindm siki siki tutunsun saglikla gelsin melegin insallah herkese farkli seyler yasatiyo sipalar :)

Aama ovu testinde boyle ust uste koyu gorende oluyodu adettn once yakalamissin :) ne guzel
6126 çıkmıştı ben adet olmuştum ama yumurtlamaya odaklanmıştım buda demek oluyoki her hamilelik aynı olmuyor inşallah hepimiz biran önce doğuruveririz sağlıcakla

inşallah hayatımmm .. hepimizin birbilerinin dualarına ihtiyacı var :) bizim sorunumuzun eşimin ileri hareketli 0 canım keçi boynuzu kürü ve çakşır otu suyu kullanmaya başladım daha yeni inşallah olur
inş cnm bizimde hepsi normal morfoloji %1 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…