inş kuzum benim doktorumla konuştum temiz çıkarsa nasıl bi yol izlicez diye aşılama dedi... Simdi o bittikten sonra artik onu araştırmaya başlıcam çok yoruldum ama çokta istiyoruz ..Tamamdır güzel haberlerini bekliyoruz, problem çıkmayacak inanıyorum.
inş cnm benim bizimde şansımız açılsın artık o çift çizgi yi gormenin hayaliyle yaşıyorumCk ck zor kuzumm hic aklima gelmezdi duada yanlislik yptk sanirim :) 1.5 yil korundugum gunlere yaniyrm onlemimi alirdim erkndn napalim kaderimizde bunlarida yasamak varmis cnm hayirlisi ne diyelim
Allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah. Benim tutmazsa bir iki defa daha klomen deniyeceğim. Bu kürleri falan hiç yapmadım. İncir kürü de yapıcam. Sene sonuna kadar başaramazsak aşılamayı es geçmeyi düşünüyorum. Kasım aralık gibi tüp bebek diye düşünüyoruz inşallah gerek kalmaz.inş kuzum benim doktorumla konuştum temiz çıkarsa nasıl bi yol izlicez diye aşılama dedi... Simdi o bittikten sonra artik onu araştırmaya başlıcam çok yoruldum ama çokta istiyoruz ..
neden ki aşılama etkili bi yöntem değil mi acaba devlet karşılıyor mu yada özelde ne kadara mal olurAllah gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah. Benim tutmazsa bir iki defa daha klomen deniyeceğim. Bu kürleri falan hiç yapmadım. İncir kürü de yapıcam. Sene sonuna kadar başaramazsak aşılamayı es geçmeyi düşünüyorum. Kasım aralık gibi tüp bebek diye düşünüyoruz inşallah gerek kalmaz.
Sanki maaş günü:)hayırlısı olsun hazan başlangıcı yeni umutlar olacak inşallahGünaydın bayanlar bugün benim bat günüm ve hiç şaşmadı gelmiş hemenyeni bat 15 Eylül
Valla onu hiç bilmiyorum devlet karşılıyordur herhalde. Ben pko olduğum ve asla regl olamadığım için doktorlar da benim için tüp bebeğin daha etkili olacağını söylediler. O yüzden aşılamayı es geçeceğim. Benim için zaman kaybı olacaktır diye düşünüyorum.neden ki aşılama etkili bi yöntem değil mi acaba devlet karşılıyor mu yada özelde ne kadara mal olur
Anldm kuzum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş Bn de hicbi sorun yok eşimde sadece morfoloji bozukluğu var doktor doğal yolla olur dedi ama bilmiyorum asilamada nas nasıl birşey oluyor kaliteli sperm seçip öyle mi yapıyolar bilmiyom o sureci araştırmam lazimValla onu hiç bilmiyorum devlet karşılıyordur herhalde. Ben pko olduğum ve asla regl olamadığım için doktorlar da benim için tüp bebeğin daha etkili olacağını söylediler. O yüzden aşılamayı es geçeceğim. Benim için zaman kaybı olacaktır diye düşünüyorum.
Aa iyi umut hala var yani.Yok ben henüz olmadım R4bi4 olmuş ona yazmıştım. Evet klomen ve çatlatma benim durum.
Ya insallah gerek kalmaz, sende ignenin kacinci gunu? Benim bugun ignenin 8. gunu; beklemedeyim ama heyecanliyim cok; ne kadar kontrol etmeye calissam da aklim fikrim bu mevzuda.Allah gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah. Benim tutmazsa bir iki defa daha klomen deniyeceğim. Bu kürleri falan hiç yapmadım. İncir kürü de yapıcam. Sene sonuna kadar başaramazsak aşılamayı es geçmeyi düşünüyorum. Kasım aralık gibi tüp bebek diye düşünüyoruz inşallah gerek kalmaz.
insallah canim, ama sen bence persembe cuma pazar pazartesi filan da degerlendir.bend beklemedeyim çalışmalara devam yumurtlama günüm cumartesi inşallah bu ay olur kızlar yaa
inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin değerlendirmezmiyim canım değerlendiriyorum gün aşırı :)insallah canim, ama sen bence persembe cuma pazar pazartesi filan da degerlendir.
bende bu ay cekildim hsg ama doktorum calismaya devam dedi. Korunmadim. Insallah 3 ay olumlu olma ihtimali varmis. Umarim bu 3 ay guzel sonuclar cikarya sordum hsg cektirenlere bize korunun demediler dedi bilmiyorum artık inş gelirler de şu hasretlige son verirler:)
bende hsg filmi çektirdim canım temiz çıktı benim eşimde problem var amabende bu ay cekildim hsg ama doktorum calismaya devam dedi. Korunmadim. Insallah 3 ay olumlu olma ihtimali varmis. Umarim bu 3 ay guzel sonuclar cikar
Bence eslerin sorunlari daha cozulebilir geliyor bana.bende hsg filmi çektirdim canım temiz çıktı benim eşimde problem var ama
hadi inş kuzum gelsinler artık sipalarbende bu ay cekildim hsg ama doktorum calismaya devam dedi. Korunmadim. Insallah 3 ay olumlu olma ihtimali varmis. Umarim bu 3 ay guzel sonuclar cikar
Benim iğnenin 13. günüYa insallah gerek kalmaz, sende ignenin kacinci gunu? Benim bugun ignenin 8. gunu; beklemedeyim ama heyecanliyim cok; ne kadar kontrol etmeye calissam da aklim fikrim bu mevzuda.
canım sizde ne dorun ciktibende hsg filmi çektirdim canım temiz çıktı benim eşimde problem var ama
inşallah hayatımmm .. hepimizin birbilerinin dualarına ihtiyacı var :) bizim sorunumuzun eşimin ileri hareketli 0 canım keçi boynuzu kürü ve çakşır otu suyu kullanmaya başladım daha yeni inşallah olurcanım sizde ne dorun cikti
Canım durum sıkıntılı gözüküyor benim nasip birşeyler artık olursada olmazsada vardır bir hayır benim rahimde perde var doktor olumlu konuşmuyor bebek perdeyi genişletemezse düşer dedi hiç moral kalmadı bendeoo hadi gözün aydın olsun canım benim Sağlıkla kucağına al inşaallah :)
5 gün üst üste kopkoyu gösterince bende çok yerde okunuştum gebelikte pik oluyormuş lh testleri hcg denedim çıktı dün kendi doktoruma söyledim ama öyle bişey yok lh hcgyi ölçemez dediAaa masallah yaa cok.garip demekki hamilieyken Lh testleri pik gosteriyor bunuda tescillemis olduk gozun aydin canim cok sevindimtopigin 3. Hamilesi demi artsin sayilar
6126 çıkmıştı ben adet olmuştum ama yumurtlamaya odaklanmıştım buda demek oluyoki her hamilelik aynı olmuyor inşallah hepimiz biran önce doğuruveririz sağlıcaklaAaaa superrr kac cikti degerin merak ettm cnm ck sevindm siki siki tutunsun saglikla gelsin melegin insallah herkese farkli seyler yasatiyo sipalar :)
Aama ovu testinde boyle ust uste koyu gorende oluyodu adettn once yakalamissin :) ne guzel
inş cnm bizimde hepsi normal morfoloji %1 ciktiinşallah hayatımmm .. hepimizin birbilerinin dualarına ihtiyacı var :) bizim sorunumuzun eşimin ileri hareketli 0 canım keçi boynuzu kürü ve çakşır otu suyu kullanmaya başladım daha yeni inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?