- 13 Temmuz 2018
- 224
- 234
- 23
Bir 10 gun daha sabredip direkt doktora mi gitsem diyorum canim. Kana baktirmasam.Ne zaman tescilliyrz :)
Gelmez olasıca gelmiş hemen. Yılmak üzülmek yok, önümüze bakıyoruz.Günaydın bayanlar bugün benim bat günüm ve hiç şaşmadı gelmiş hemenyeni bat 15 Eylül
GünAydın canımmmm eylülde gelmez inşallahh bi dokuz ay :)Günaydın bayanlar bugün benim bat günüm ve hiç şaşmadı gelmiş hemenyeni bat 15 Eylül
Bence oyle yap ben hiç kana baktrmazdım direk gittiğimde kese görünürdüBir 10 gun daha sabredip direkt doktora mi gitsem diyorum canim. Kana baktirmasam.
Bende aynisini düşünüyorum. Yukseldi mi yukselcek mi strese girmek istemiyorum. Bayram dönüşü doktoruma gideyim diyorumBence oyle yap ben hiç kana baktrmazdım direk gittiğimde kese görünürdü
Aynen canım oyle yap ve idrara sıkışık gir ultrasona görünsün canmBende aynisini düşünüyorum. Yukseldi mi yukselcek mi strese girmek istemiyorum. Bayram dönüşü doktoruma gideyim diyorum
Bu yerlesme kanamasi olabilir.Kızlar ya bisey soracağım ben yumurtlama gunu vs burada öğrendim ovulasyon testi bilmiyordum benden iki hafta önce afedersiniz kanla akıntı geldi sag kasığım da çok kötü ağrıyordu hesapladım 17. gün o şimdi yumurtlama mi oluyor
yaaa regl mi oldun?Gelmez olasıca gelmiş hemen. Yılmak üzülmek yok, önümüze bakıyoruz.
Ck ck zor kuzumm hic aklima gelmezdi duada yanlislik yptk sanirim :) 1.5 yil korundugum gunlere yaniyrm onlemimi alirdim erkndn napalim kaderimizde bunlarida yasamak varmis cnm hayirlisi ne diyelimAnldm Kuzum benimde 14 ay ayniyiz gibi rabbim bizede küçük mucizelerimizi gönderir inş çok zor bi surec
Insallah kuzum Raabbim buyukEr ya da geç gelecek bebişler balım ben inanıyorum :)
Yok ben henüz olmadım R4bi4 olmuş ona yazmıştım. Evet klomen ve çatlatma benim durum.yaaa regl mi oldun?
sen de klomen ve catlatma mi kullanmistin?
Yaziver tahtaya bakem :) bnmde nasil bastiriyr mubarek gelsinde kurtulak :)Günaydın bayanlar bugün benim bat günüm ve hiç şaşmadı gelmiş hemenyeni bat 15 Eylül
cnm çok tsk ederim rabbim hepinizden razi olsun hsg 13.20 eşim is yerinden izin almış yalnız gitme dediSaat kaçta hsg. Yalnız gidiyorsan ve geriliyorsan desteğe gelirim echomarın tam karşısında çalışıyorum hiç problem değil aklında olsun.
Kuzum sen bilirsin tabiki en iyisini ama en azindn artisi fln takip etmk daha iyi gibi degilmiBir 10 gun daha sabredip direkt doktora mi gitsem diyorum canim. Kana baktirmasam.
Tamamdır güzel haberlerini bekliyoruz, problem çıkmayacak inanıyorum.cnm çok tsk ederim rabbim hepinizden razi olsun hsg 13.20 eşim is yerinden izin almış yalnız gitme dedi
bend beklemedeyim çalışmalara devam yumurtlama günüm cumartesi inşallah bu ay olur kızlar yaaSelam arkadaslar, nasilsiniz?
Ya takip edemiyorum cok fazla, kimler hamile kimlerin regli geldi simdi?
Yk cnm yalnz gitme sonrasinda illaki birileri olsn ynnda..bn annmleri istememistm kndisi cikip gelmisti iyiki glmsscnm çok tsk ederim rabbim hepinizden razi olsun hsg 13.20 eşim is yerinden izin almış yalnız gitme dedi
Önümüzde ki maçlara bakalım moral bozmak yok taaam mıııGünaydın bayanlar bugün benim bat günüm ve hiç şaşmadı gelmiş hemenyeni bat 15 Eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?