- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Ben de gördüğümü yazıyorum. A AsyaaAyazz kullandı ve şimdi bebeğini bekliyor. Herkesteki etkisi farklı olabilir.Bende 3 ay kullandım. Bildiğimden yazıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gördüğümü yazıyorum. A AsyaaAyazz kullandı ve şimdi bebeğini bekliyor. Herkesteki etkisi farklı olabilir.Bende 3 ay kullandım. Bildiğimden yazıyorum.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum, hep böyle pozitif ol :)CanimR4bi4 tesekkur ederim, hatirladim simdi o ilaci bana da soylemisti A AsyaaAyazz
Doktoruma danisayim canim bir sonrakinde...
Kizlar bu ay asilama deneyecegiz; klomeni de artirdim 2x2 kullanacagimCok iyi hissediyorum ya pozitifim baya :)
kim oİşinize gelen mesaja cevap verip,, gelmeyen msjlara yanıt vermemek nasıl bir ironidir :)
Rica ederim bi daha benim yorumlarıma yanıt bırakmazsanız sevinirim hanımefendi. Zira içinde güler yüz olmayan bi mesaj benim işimi görmez. iyi günler dilerim
Hsg doktor istemedi ben gidp istycem kuzum.aynen yeni umutlar resmen bekleyişe geçtim :)
hsg mi önerdi doktor
cok sagol canim benimİnşaallah canım benim , bu arada evin hayırlı olsun güle güle oturun kuzum
AminMerhaba kızlar ben daha yeni katıldım :) Bende 2019 bekleyenler arasındayım. 1 yıllık evliyim ve bebek düşünüyoruz Rabbim isteyen herkese nasip eylesin bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.
benim kaç gündür moralimi bozan olay. bir kaç yere yazdım herkes isteyene cevap yazıyo baya bozuldum valla yazmicam artık dedim.Hsg doktor istemedi ben gidp istycem kuzum.
Ay aman o kişi bariz belli zaten , ama umrum dışı :)
Canimiz rabiamiz canini sıkma. Sen bizi ayakta tutan kisisin. Seni seviyoruz biliyorsun.Hsg doktor istemedi ben gidp istycem kuzum.
Ay aman o kişi bariz belli zaten , ama umrum dışı :)
benim kaç gündür moralimi bozan olay. bir kaç yere yazdım herkes isteyene cevap yazıyo baya bozuldum valla yazmicam artık dedim.
ablama da klomen verdi doktor 1 sene olmayınca 1 hafta klomen kullanacak gidecek aynı doktora gidiyoz. sen kullandın mı hiç
Canım hoşgeldin aramıza. Stres en büyük olumsuz etken. Rahat ol lütfenMerhaba kızlar ben daha yeni katıldım :) Bende 2019 bekleyenler arasındayım. 1 yıllık evliyim ve bebek düşünüyoruz Rabbim isteyen herkese nasip eylesin bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.
Canım ben kullanmıyorum ablamın 1 senedir olmayınca doktor vermiş 1 hafta sonra gel demiş.Canim ben kullandim bana sorabilirsin, 5 gun kullaniliyor ve kesinlikle takip yapilmasi gerekiyor.
Onu geçtim de çok bilmişlik yapıp herşeye sazan gibi atlayanlardan nefret ediyorum kuzum, bi de yumuşak bir lisan ile konuşsa neyse. Sanırsın dünya onun etrafında dönüyor.benim kaç gündür moralimi bozan olay. bir kaç yere yazdım herkes isteyene cevap yazıyo baya bozuldum valla yazmicam artık dedim.
ablama da klomen verdi doktor 1 sene olmayınca 1 hafta klomen kullanacak gidecek aynı doktora gidiyoz. sen kullandın mı hiç
Canimiz rabiamiz canini sıkma. Sen bizi ayakta tutan kisisin. Seni seviyoruz biliyorsun.
Hsg hi illa dr un vermesine gerek yok bende durup duruken kafama esip gidip ozelde yaptirmistim 2 ay once.
Hoşbuşduk canım teşekkür ederim. Kesinlikle öyle bunu bildiğimiz halde yapıyoruz. Bu formun en güzel yanı herkes birbirine destek ve yardımlaşma o kadar güzel ki..İnşallah herkes güzel hayırlı haberlerle gelirCanım hoşgeldin aramıza. Stres en büyük olumsuz etken. Rahat ol lütfen
Hoşbuşduk canım teşekkür ederim. Kesinlikle öyle bunu bildiğimiz halde yapıyoruz. Bu formun en güzel yanı herkes birbirine destek ve yardımlaşma o kadar güzel ki..İnşallah herkes güzel hayırlı haberlerle gelir