• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim R4bi4 R4bi4 tesekkur ederim, hatirladim simdi o ilaci bana da soylemisti A AsyaaAyazz ;)
Doktoruma danisayim canim bir sonrakinde...

Kizlar bu ay asilama deneyecegiz; klomeni de artirdim 2x2 kullanacagim ;) Cok iyi hissediyorum ya pozitifim baya :)

İşinize gelen mesaja cevap verip,, gelmeyen msjlara yanıt vermemek nasıl bir ironidir :)
Rica ederim bi daha benim yorumlarıma yanıt bırakmazsanız sevinirim hanımefendi. Zira içinde güler yüz olmayan bi mesaj benim işimi görmez. iyi günler dilerim

Son düzenleme:
Canim R4bi4 R4bi4 tesekkur ederim, hatirladim simdi o ilaci bana da soylemisti A AsyaaAyazz :KK66:
Doktoruma danisayim canim bir sonrakinde...

Kizlar bu ay asilama deneyecegiz; klomeni de artirdim 2x2 kullanacagim :KK66: Cok iyi hissediyorum ya pozitifim baya :)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum, hep böyle pozitif ol :)

İşinize gelen mesaja cevap verip,, gelmeyen msjlara yanıt vermemek nasıl bir ironidir :)
Rica ederim bi daha benim yorumlarıma yanıt bırakmazsanız sevinirim hanımefendi. Zira içinde güler yüz olmayan bi mesaj benim işimi görmez. iyi günler dilerim
kim o :o

Merhaba kızlar ben daha yeni katıldım :) Bende 2019 bekleyenler arasındayım. 1 yıllık evliyim ve bebek düşünüyoruz Rabbim isteyen herkese nasip eylesin bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.

Hsg doktor istemedi ben gidp istycem kuzum.
Ay aman o kişi bariz belli zaten , ama umrum dışı :)
benim kaç gündür moralimi bozan olay. bir kaç yere yazdım herkes isteyene cevap yazıyo baya bozuldum valla yazmicam artık dedim.

ablama da klomen verdi doktor 1 sene olmayınca 1 hafta klomen kullanacak gidecek aynı doktora gidiyoz. sen kullandın mı hiç

Hsg doktor istemedi ben gidp istycem kuzum.
Ay aman o kişi bariz belli zaten , ama umrum dışı :)
Canimiz rabiamiz canini sıkma. Sen bizi ayakta tutan kisisin. Seni seviyoruz biliyorsun.
Hsg hi illa dr un vermesine gerek yok bende durup duruken kafama esip gidip ozelde yaptirmistim 2 ay once.

benim kaç gündür moralimi bozan olay. bir kaç yere yazdım herkes isteyene cevap yazıyo baya bozuldum valla yazmicam artık dedim.

ablama da klomen verdi doktor 1 sene olmayınca 1 hafta klomen kullanacak gidecek aynı doktora gidiyoz. sen kullandın mı hiç

Canim ben kullandim bana sorabilirsin, 5 gun kullaniliyor ve kesinlikle takip yapilmasi gerekiyor.

Merhaba kızlar ben daha yeni katıldım :) Bende 2019 bekleyenler arasındayım. 1 yıllık evliyim ve bebek düşünüyoruz Rabbim isteyen herkese nasip eylesin bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.
Canım hoşgeldin aramıza. Stres en büyük olumsuz etken. Rahat ol lütfen

Canim ben kullandim bana sorabilirsin, 5 gun kullaniliyor ve kesinlikle takip yapilmasi gerekiyor.
Canım ben kullanmıyorum ablamın 1 senedir olmayınca doktor vermiş 1 hafta sonra gel demiş.
sanırım yumurtaya bakılcak. geçmiş olsun sana da

Onu geçtim de çok bilmişlik yapıp herşeye sazan gibi atlayanlardan nefret ediyorum kuzum, bi de yumuşak bir lisan ile konuşsa neyse. Sanırsın dünya onun etrafında dönüyor.

Ben onu hiç kullanmadım canım, sana şifa olsun inşallah :)

Canimiz rabiamiz canini sıkma. Sen bizi ayakta tutan kisisin. Seni seviyoruz biliyorsun.
Hsg hi illa dr un vermesine gerek yok bende durup duruken kafama esip gidip ozelde yaptirmistim 2 ay once.

Canım benim ya, ben de sizleri çok seviyorum. Allah için hepinizin yeri apayrı bende. Sizi üzenlere ve topiği gereksiz yere işgal edenlere izin vermeyeceğim ❤️

hsg için devlete gidicem balım, artık nasip kısmet :)

Canım hoşgeldin aramıza. Stres en büyük olumsuz etken. Rahat ol lütfen
Hoşbuşduk canım teşekkür ederim. Kesinlikle öyle bunu bildiğimiz halde yapıyoruz. Bu formun en güzel yanı herkes birbirine destek ve yardımlaşma o kadar güzel ki..İnşallah herkes güzel hayırlı haberlerle gelir

Hoşbuşduk canım teşekkür ederim. Kesinlikle öyle bunu bildiğimiz halde yapıyoruz. Bu formun en güzel yanı herkes birbirine destek ve yardımlaşma o kadar güzel ki..İnşallah herkes güzel hayırlı haberlerle gelir

Ben de önceleri stres yapıyordum hele ilk alttan muayene oldugumda çok utanmıştım :) Sonrakilerde dedim amaann, keyfime baktım hiç stres sıkıntı yapmadım. çünkü o doktorlar günde kaç kişiye bakıyor yani (:

Sen de bu şekilde düşün, rahatına bak :)

Merhaba kizlar
13 aylik mucadelemin tedavi surecine bugun itibariyle baslamis bulunuyorum. Daha once soylemistim ozel doktora basladim diye. Dr yeniden doktoruma gittim. Bu arada bugun reglimin 2. Gunuydu Dr ultrasyonla tekrar bakti ve ongunlasmak.icin bekleyen 7 8 kadar yumurtan var dedi.
Infolic combi ve klomen verdi. Inofolic combiye yarin sabah baslayacagim. 2x2 olarak carsambada 2x2 olacak sekilde klomene baslayacagim.
Girdik bir yola allah sonunu hayirli getirsin insallah. 7 8 yumurtadan bir kismi buyuse harika olur.
Gelismeleri bildirecegim. Takipteyim sevgili guzel anne adaylari....

Back