• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bebeğin geliyordur inşallahhh
Çok sağolunnn çok teşekkür ederim. Allah hepimize ve isteyen herkese versin. Sizin de umarım tez zamanda gerçekleşir. Ben bu ay kendimden umutlu değilim biraz boşa heycan yapıyorum gibi ama umarım en yakın zamanda kısmet olur

Merhaba kızlar, iyi geceler nasılsınız :)

Pek bakamadım ama özledim sizi valla ,gerçi siz de yazmamışsınız pek :) Herhalde pazar gününün vermiş olduğu tempodan olsa gerek ❤️
Ben de bugün takıldım öyle. Ankaraya geldik 1,5 ay kadar burdayız. Salı günü dr gidicem bakalm hsg için gün alabilcwk miyim

Pek bakamadım ama özledim sizi valla ,gerçi siz de yazmamışsınız pek :) Herhalde pazar gününün vermiş olduğu tempodan olsa gerek ❤️
Ben de bugün takıldım öyle. Ankaraya geldik 1,5 ay kadar burdayız. Salı günü dr gidicem bakalm hsg için gün alabilcwk miyim
Hangi doktora gideceksin cnm merak ettim

Günaydın kızçeler çok güzel bi gün bi hafta olması dileğiyle :) şişkinliğim devam ediyo karnım balon gibi.. bel kasık ağrım hissedilir şekilde azaldı. Bilmiyorum belki yumurtlama belirtisiydi ama ovülasyon testlerim pozitifi göstermedi ? bat 3 ekim umutla bekliyorum

kızlar selamlar yeni haftamız güzel geçsin, mutlu haberler getirsin inşallah :dua:
adetin 28. günündeyim, kasık ağrılarım var, ya regl olmak üzereyim ya da belirti bilmiyorum. bu ay sanki biraz erken yumurtlamıştım, hiç umudum yok ama klasik adet gibi. 2-3 gün bekleyeyim diyorum.

yavrum öncelikle ağrı sızı durumlarını merak ettim. hsg için de işlemlerin sorunsuz ve hızlıca ilerler umuyorum..
Zeyah3917 Zeyah3917 yavrum naptın tatilde misin, kese mese işleri ne zaman olacak meraklardayım :)

Back