• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selamlar yeni haftamız güzel geçsin, mutlu haberler getirsin inşallah :dua:
adetin 28. günündeyim, kasık ağrılarım var, ya regl olmak üzereyim ya da belirti bilmiyorum. bu ay sanki biraz erken yumurtlamıştım, hiç umudum yok ama klasik adet gibi. 2-3 gün bekleyeyim diyorum.

yavrum öncelikle ağrı sızı durumlarını merak ettim. hsg için de işlemlerin sorunsuz ve hızlıca ilerler umuyorum..
Zeyah3917 Zeyah3917 yavrum naptın tatilde misin, kese mese işleri ne zaman olacak meraklardayım :)
İnşaallah bebişin gelmiştir kuzum ya o kadar çok istiyorum ki yalnız kaldım gibi :):) henüz doktora gitmedim kuzum evet tatildeyim tabi rahat rahat gezemiyorum ama olsun buna da şükür Ankara’ya dönünce gidicem inşaallah:):)

Günaydın kızçeler çok güzel bi gün bi hafta olması dileğiyle :) şişkinliğim devam ediyo karnım balon gibi.. bel kasık ağrım hissedilir şekilde azaldı. Bilmiyorum belki yumurtlama belirtisiydi ama ovülasyon testlerim pozitifi göstermedi ? bat 3 ekim umutla bekliyorum

Kuzum sen yine de değerlendir ne olur ne olmaz güzel haberler bekliyoruz :)

Ben de bu sabah regl oldum canim yeni bat 24 ekim :)

Son batın olsun canım benim :)

ov testine başladım canım adetimi gördüm temizlendim şükür. erken başladım yumurtlama değişir korkusuyla :) sen neler yapıyosun
Ohh mis, adet sonrası tekrar umutlar yeşeriyor canım, inşaallah seni çok bekletmez bebişin :)
Ben de yarın dr gidicem pek sanmıyorum hsg için gün vereceğini çünkü adetim bitti :(

canim ben aslinda klomen kullaniyorum pcom var normalde o yuzden duzenli 2 aydir ama 30 gun oldu 2 ayda da; o yuzden 30 diyeyim garanti olsun
Kuzum pco için bitkisel bi ilaç var, burda bi arkadaş kullandığı ay hamile kaldı. Doktor önermiş

yavrum öncelikle ağrı sızı durumlarını merak ettim. hsg için de işlemlerin sorunsuz ve hızlıca ilerler umuyorum..
Ağrılarım sonlandı şükür balım. Hsg için umudum yok pek.
Senin de bata az kaldı :)
Henüz bir değişiklik yok canım regl de başlamadı
belirsizlik insanı öldürüyor :(

İnşaallah bebişin gelmiştir kuzum ya o kadar çok istiyorum ki yalnız kaldım gibi :):) henüz doktora gitmedim kuzum evet tatildeyim tabi rahat rahat gezemiyorum ama olsun buna da şükür Ankara’ya dönünce gidicem inşaallah:):)
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim yavrum. hisler karşılıklı =) ben bu ay 11-13 günler arası uzayan akıntı görmüştüm. şimdi de 28. günüm ama kahverengi lekeleri gördüm. adet geliyor besbelli, gene de ağrı kesici fln almıyorum bir ihtimal diye.. 11. ayımızdı..

Ohh mis, adet sonrası tekrar umutlar yeşeriyor canım, inşaallah seni çok bekletmez bebişin :)
Ben de yarın dr gidicem pek sanmıyorum hsg için gün vereceğini çünkü adetim bitti :KK43:

Kuzum pco için bitkisel bi ilaç var, burda bi arkadaş kullandığı ay hamile kaldı. Doktor önermiş

belirsizlik insanı öldürüyor :KK43:
iyi olmana sevindim kuzumm. hsg için hiç olumsuz düşünme bence, hayırlısı. benim bat güya 27 eylül idi ama sanırım erken yumurtladım ve regl olacağım :(

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim yavrum. hisler karşılıklı =) ben bu ay 11-13 günler arası uzayan akıntı görmüştüm. şimdi de 28. günüm ama kahverengi lekeleri gördüm. adet geliyor besbelli, gene de ağrı kesici fln almıyorum bir ihtimal diye.. 11. ayımızdı..

iyi olmana sevindim kuzumm. hsg için hiç olumsuz düşünme bence, hayırlısı. benim bat güya 27 eylül idi ama sanırım erken yumurtladım ve regl olacağım :KK43:
İnşaallah yerleşmedir kuzum ya ümitsiz olma sen olumlu düşün gelecek inşaallah :dua: kür uyguluyor musun şu anda ?

iyi olmana sevindim kuzumm. hsg için hiç olumsuz düşünme bence, hayırlısı. benim bat güya 27 eylül idi ama sanırım erken yumurtladım ve regl olacağım :KK43:

Balım orası hiç belli olmaz. Çoğu kadın adet oldum sanıyor ama yerleşme kanaması ile karıştırmış oluyorlar aslında :)

Ben de yarın dr gidicem pek sanmıyorum hsg için gün vereceğini çünkü adetim bitti :KK43:

Aa adi neymis o ilacin??

aynen yeni umutlar resmen bekleyişe geçtim :)
hsg mi önerdi doktor

Bir de çatladığı günü birinci gün olarak mi sayiyoruz Allahım ya bir günün hesabını yapıyorum :emir_bebek:

Doğum kontrol hapı o.
madem öyle neden kız kullandığı ay hamile kaldı? Ayrıca prospektüsü okudum, öyle bir şey yazmıyor..

AGNUCASTON nedir ve ne için kullanılır?
AGNUCASTON film kaplı tablet yeşil -mavi, yuvarlak ve bikonveks ve düz bir yüzeye sahiptir. Kutuda, 30 film kaplı tablet içeren ambalajlarda takdim edilir.

AGNUCASTON adet görme ile ilgili hastalıkların tedavisinde kullanılan bitkisel bir ilaçtır. AGNUCASTON aşağıdaki durumlarda kullanılır:

• adet görme ritim bozuklukları

• aylık adet görme öncesi şikayetler

• meme şişmesi ve meme ağrısı

Adet görme ile ilgili bozuklıkların yanısıra meme şişmesi ve meme ağrısı durumlarında bir doktora danışılmalıdır; çünkü daha fazla tıbbi inceleme gerektiren bir hastalıktan kaynaklanabilir.

Adet döngünüzün düzenlenmesi hamile kalma olasılığınızı artırabilir.

Kaldı ki doğum kontrol hapı adet olunca bırakılır lakin bu adet olurken bile kullanılması lazım Mcz09 Mcz09

Back