İnşaallah bebişin gelmiştir kuzum ya o kadar çok istiyorum ki yalnız kaldım gibi :):) henüz doktora gitmedim kuzum evet tatildeyim tabi rahat rahat gezemiyorum ama olsun buna da şükür Ankara’ya dönünce gidicem inşaallah:):)kızlar selamlar yeni haftamız güzel geçsin, mutlu haberler getirsin inşallah
adetin 28. günündeyim, kasık ağrılarım var, ya regl olmak üzereyim ya da belirti bilmiyorum. bu ay sanki biraz erken yumurtlamıştım, hiç umudum yok ama klasik adet gibi. 2-3 gün bekleyeyim diyorum.
yavrum öncelikle ağrı sızı durumlarını merak ettim. hsg için de işlemlerin sorunsuz ve hızlıca ilerler umuyorum..
Zeyah3917 yavrum naptın tatilde misin, kese mese işleri ne zaman olacak meraklardayım :)
Henüz bir değişiklik yok canım regl de başlamadı
Bu ay da nasip olmadı önümüzdeki Batlara bakacağız. 23 Ekim sonraki BATHenüz bir değişiklik yok canım regl de başlamadı
Orhan Seyfi Aksakal canım, ününü duydum. Normalde bayan doktor tercih ediyorum ama erkekler daha naif ve anlayışlı oluyorlar.Kadın Doğum ise doktorun adını sordum cnm
Günaydın kızçeler çok güzel bi gün bi hafta olması dileğiyle :) şişkinliğim devam ediyo karnım balon gibi.. bel kasık ağrım hissedilir şekilde azaldı. Bilmiyorum belki yumurtlama belirtisiydi ama ovülasyon testlerim pozitifi göstermedi ? bat 3 ekim umutla bekliyorum
Ben de bu sabah regl oldum canim yeni bat 24 ekim :)
Ohh mis, adet sonrası tekrar umutlar yeşeriyor canım, inşaallah seni çok bekletmez bebişin :)ov testine başladım canım adetimi gördüm temizlendim şükür. erken başladım yumurtlama değişir korkusuyla :) sen neler yapıyosun
Kuzum pco için bitkisel bi ilaç var, burda bi arkadaş kullandığı ay hamile kaldı. Doktor önermişcanim ben aslinda klomen kullaniyorum pcom var normalde o yuzden duzenli 2 aydir ama 30 gun oldu 2 ayda da; o yuzden 30 diyeyim garanti olsun
Ağrılarım sonlandı şükür balım. Hsg için umudum yok pek.yavrum öncelikle ağrı sızı durumlarını merak ettim. hsg için de işlemlerin sorunsuz ve hızlıca ilerler umuyorum..
belirsizlik insanı öldürüyorHenüz bir değişiklik yok canım regl de başlamadı
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim yavrum. hisler karşılıklı =) ben bu ay 11-13 günler arası uzayan akıntı görmüştüm. şimdi de 28. günüm ama kahverengi lekeleri gördüm. adet geliyor besbelli, gene de ağrı kesici fln almıyorum bir ihtimal diye.. 11. ayımızdı..İnşaallah bebişin gelmiştir kuzum ya o kadar çok istiyorum ki yalnız kaldım gibi :):) henüz doktora gitmedim kuzum evet tatildeyim tabi rahat rahat gezemiyorum ama olsun buna da şükür Ankara’ya dönünce gidicem inşaallah:):)
iyi olmana sevindim kuzumm. hsg için hiç olumsuz düşünme bence, hayırlısı. benim bat güya 27 eylül idi ama sanırım erken yumurtladım ve regl olacağımKuzum sen yine de değerlendir ne olur ne olmaz güzel haberler bekliyoruz :)
Son batın olsun canım benim :)
Ohh mis, adet sonrası tekrar umutlar yeşeriyor canım, inşaallah seni çok bekletmez bebişin :)
Ben de yarın dr gidicem pek sanmıyorum hsg için gün vereceğini çünkü adetim bitti
Kuzum pco için bitkisel bi ilaç var, burda bi arkadaş kullandığı ay hamile kaldı. Doktor önermiş
Ağrılarım sonlandı şükür balım. Hsg için umudum yok pek.
Senin de bata az kaldı :)
belirsizlik insanı öldürüyor
İnşaallah yerleşmedir kuzum ya ümitsiz olma sen olumlu düşün gelecek inşaallahgüzel dileklerin için çok teşekkür ederim yavrum. hisler karşılıklı =) ben bu ay 11-13 günler arası uzayan akıntı görmüştüm. şimdi de 28. günüm ama kahverengi lekeleri gördüm. adet geliyor besbelli, gene de ağrı kesici fln almıyorum bir ihtimal diye.. 11. ayımızdı..
iyi olmana sevindim kuzumm. hsg için hiç olumsuz düşünme bence, hayırlısı. benim bat güya 27 eylül idi ama sanırım erken yumurtladım ve regl olacağım
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim yavrum. hisler karşılıklı =) ben bu ay 11-13 günler arası uzayan akıntı görmüştüm. şimdi de 28. günüm ama kahverengi lekeleri gördüm. adet geliyor besbelli, gene de ağrı kesici fln almıyorum bir ihtimal diye.. 11. ayımızdı..
iyi olmana sevindim kuzumm. hsg için hiç olumsuz düşünme bence, hayırlısı. benim bat güya 27 eylül idi ama sanırım erken yumurtladım ve regl olacağım
İnşaallah canım benim , bu arada evin hayırlı olsun güle güle oturun kuzumcanim ben ayin 20 de adet oldum tedaviye baslamadim ekimde baslicam insallah sizlerde durum.ne takip edemedim canim
Aa adi neymis o ilacin??Kuzum sen yine de değerlendir ne olur ne olmaz güzel haberler bekliyoruz :)
Ohh mis, adet sonrası tekrar umutlar yeşeriyor canım, inşaallah seni çok bekletmez bebişin :)
Ben de yarın dr gidicem pek sanmıyorum hsg için gün vereceğini çünkü adetim bitti
Kuzum pco için bitkisel bi ilaç var, burda bi arkadaş kullandığı ay hamile kaldı. Doktor önermiş
aynen yeni umutlar resmen bekleyişe geçtim :)Kuzum sen yine de değerlendir ne olur ne olmaz güzel haberler bekliyoruz :)
AGNUCASTON canım, hayıt tohumu var içindeAa adi neymis o ilacin??
Doğum kontrol hapı o.AGNUCASTON canım, hayıt tohumu var içinde
6 gün kala canım, öyle diyorlarHayırlı günler kızlar. Erken gebelik testi ne zaman daha iyi sonuç veriyor
madem öyle neden kız kullandığı ay hamile kaldı? Ayrıca prospektüsü okudum, öyle bir şey yazmıyor..Doğum kontrol hapı o.
Bende 3 ay kullandım. Bildiğimden yazıyorum.Kaldı ki doğum kontrol hapı adet olunca bırakılır lakin bu adet olurken bile kullanılması lazımMcz09
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?