Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaallah bebişin gelmiştir kuzum ya o kadar çok istiyorum ki yalnız kaldım gibi :):) henüz doktora gitmedim kuzum evet tatildeyim tabi rahat rahat gezemiyorum ama olsun buna da şükür Ankara’ya dönünce gidicem inşaallah:):)

Kuzum sen yine de değerlendir ne olur ne olmaz güzel haberler bekliyoruz :)

Ben de bu sabah regl oldum canim yeni bat 24 ekim :)

Son batın olsun canım benim :)

ov testine başladım canım adetimi gördüm temizlendim şükür. erken başladım yumurtlama değişir korkusuyla :) sen neler yapıyosun
Ohh mis, adet sonrası tekrar umutlar yeşeriyor canım, inşaallah seni çok bekletmez bebişin :)
Ben de yarın dr gidicem pek sanmıyorum hsg için gün vereceğini çünkü adetim bitti

canim ben aslinda klomen kullaniyorum pcom var normalde o yuzden duzenli 2 aydir ama 30 gun oldu 2 ayda da; o yuzden 30 diyeyim garanti olsun
Kuzum pco için bitkisel bi ilaç var, burda bi arkadaş kullandığı ay hamile kaldı. Doktor önermiş

yavrum öncelikle ağrı sızı durumlarını merak ettim. hsg için de işlemlerin sorunsuz ve hızlıca ilerler umuyorum..
Ağrılarım sonlandı şükür balım. Hsg için umudum yok pek.
Senin de bata az kaldı :)
Henüz bir değişiklik yok canım regl de başlamadı
belirsizlik insanı öldürüyor

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim yavrum. hisler karşılıklı =) ben bu ay 11-13 günler arası uzayan akıntı görmüştüm. şimdi de 28. günüm ama kahverengi lekeleri gördüm. adet geliyor besbelli, gene de ağrı kesici fln almıyorum bir ihtimal diye.. 11. ayımızdı..

iyi olmana sevindim kuzumm. hsg için hiç olumsuz düşünme bence, hayırlısı. benim bat güya 27 eylül idi ama sanırım erken yumurtladım ve regl olacağım

İnşaallah yerleşmedir kuzum ya ümitsiz olma sen olumlu düşün gelecek inşaallah kür uyguluyor musun şu anda ?

Balım orası hiç belli olmaz. Çoğu kadın adet oldum sanıyor ama yerleşme kanaması ile karıştırmış oluyorlar aslında :)

Aa adi neymis o ilacin??

aynen yeni umutlar resmen bekleyişe geçtim :)
hsg mi önerdi doktor

Bir de çatladığı günü birinci gün olarak mi sayiyoruz Allahım ya bir günün hesabını yapıyorum

Doğum kontrol hapı o.
madem öyle neden kız kullandığı ay hamile kaldı? Ayrıca prospektüsü okudum, öyle bir şey yazmıyor..

AGNUCASTON nedir ve ne için kullanılır?
AGNUCASTON film kaplı tablet yeşil -mavi, yuvarlak ve bikonveks ve düz bir yüzeye sahiptir. Kutuda, 30 film kaplı tablet içeren ambalajlarda takdim edilir.

AGNUCASTON adet görme ile ilgili hastalıkların tedavisinde kullanılan bitkisel bir ilaçtır. AGNUCASTON aşağıdaki durumlarda kullanılır:

• adet görme ritim bozuklukları

• aylık adet görme öncesi şikayetler

• meme şişmesi ve meme ağrısı

Adet görme ile ilgili bozuklıkların yanısıra meme şişmesi ve meme ağrısı durumlarında bir doktora danışılmalıdır; çünkü daha fazla tıbbi inceleme gerektiren bir hastalıktan kaynaklanabilir.

Adet döngünüzün düzenlenmesi hamile kalma olasılığınızı artırabilir.

Kaldı ki doğum kontrol hapı adet olunca bırakılır lakin bu adet olurken bile kullanılması lazım Mcz09

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…