- 22 Mayıs 2015
- 756
- 660
- 103
Çok sağolunnn çok teşekkür ederim. Allah hepimize ve isteyen herkese versin. Sizin de umarım tez zamanda gerçekleşir. Ben bu ay kendimden umutlu değilim biraz boşa heycan yapıyorum gibi ama umarım en yakın zamanda kısmet olurİnşallah bebeğin geliyordur inşallahhh
neler yapıyorsun canımmeleba ne alemdesiniz ben bu şekilde
Hangi doktora gideceksin cnm merak ettimMerhaba kızlar, iyi geceler nasılsınız :)
Pek bakamadım ama özledim sizi valla ,gerçi siz de yazmamışsınız pek :) Herhalde pazar gününün vermiş olduğu tempodan olsa gerek
Ben de bugün takıldım öyle. Ankaraya geldik 1,5 ay kadar burdayız. Salı günü dr gidicem bakalm hsg için gün alabilcwk miyim
Mrb canım ben 8 günüm geçtikten sonra öğrenmiştim 3 gün geçtiğinde bile negatifti inşallah senin de öyle bisey olmuştur
Doktorun ismi mi, gideceğim bölüm mü kuzumHangi doktora gideceksin cnm merak ettim
Hangi adet normalde 4 gün filan sürüyor benim son ay da olmadım zatenCanım adetin kaç gün sürmüştü
canim ben ayin 20 de adet oldum tedaviye baslamadim ekimde baslicam insallah sizlerde durum.ne takip edemedim canim
Benim batım 29 Eylül beklemedeyim şu an en ufak bi belirti psikolojikmiş gibi geliyorcanim ben ayin 20 de adet oldum tedaviye baslamadim ekimde baslicam insallah sizlerde durum.ne takip edemedim canim
Kasıklarımda hafif yanma ağrı Arası bişi var cildim de bozuldu bu aralar... Ama mide bulantım yok mesela.. Nasip artık bekliyoruzcanim ben ayin 20 de adet oldum tedaviye baslamadim ekimde baslicam insallah sizlerde durum.ne takip edemedim canim
Kadın Doğum ise doktorun adını sordum cnmDoktorun ismi mi, gideceğim bölüm mü kuzum
Ben de bu sabah regl oldum canim yeni bat 24 ekim :)
28 30 gun arası mi bat tarihlerin acabaBen de bu sabah regl oldum canim yeni bat 24 ekim :)
ov testine başladım canım adetimi gördüm temizlendim şükür. erken başladım yumurtlama değişir korkusuyla :) sen neler yapıyosunneler yapıyorsun canım
canim ben aslinda klomen kullaniyorum pcom var normalde o yuzden duzenli 2 aydir ama 30 gun oldu 2 ayda da; o yuzden 30 diyeyim garanti olsun28 30 gun arası mi bat tarihlerin acaba
yavrum öncelikle ağrı sızı durumlarını merak ettim. hsg için de işlemlerin sorunsuz ve hızlıca ilerler umuyorum..Merhaba kızlar, iyi geceler nasılsınız :)
Pek bakamadım ama özledim sizi valla ,gerçi siz de yazmamışsınız pek :) Herhalde pazar gününün vermiş olduğu tempodan olsa gerek
Ben de bugün takıldım öyle. Ankaraya geldik 1,5 ay kadar burdayız. Salı günü dr gidicem bakalm hsg için gün alabilcwk miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?