Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 Ekim canım ama 28eylül gibi bekliyorum ben göğüslerim çok sancıyor. Bekletmez
Değerlendirdiniz mi canım

Canım bugün regl oldum ne yazık ki yeni bat 20 Ekim

Son batın olur inşaallah canım benim :/

Canım geçen bi topikte okudum döllenme gerçekleştiği zaman adet sancısı gibi ağrı oluyormuş, inşaallah senin agrılar da bebiştendir :)

Eğer regl başlamazsa pazartesi günü direk kan verecektim ama normal zamanda bile dayanamayan test yapan ben sanırım yarın nöbetçi eczaneden alirim:))hayırlısı canım
Amiinn kuzum ya bize güzel haberler ver :)

İyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar canım benim nasılsın

İyiyim kuzum sen nasılsın nasıl oldun

Merhaba bat 6 ekim

Öğretmen olan var mı , ben de öğretmenim okulun ilk haftası tatilden sonra çok yorucu geçti. Öğrenciler çılgın gibiydiler. İnşallah hayırlı nir yıl olur.. bu arada tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar önümüzdeki ay bende başlayacağım. Bir ay doğum kontrol hapı kullan gel dedi dr. Sizde de aynı mı başladı süreç

Tatilde yazamadım çok okuyamadım da iyisinizdir inşallah, bol bebiş bi ay olur umarım :)

Yok ben catlar mı demiyorum büyüse zaten igneyle catlatıcaz insallah büyür
Anladım canım günde ortalama 1,5mm büyüyo diye biliyorum çatlaması içinde 20 22mm falan olması gerekiyo yanlış bilmiyosam pazartesiyi geçer sanırım

Ben de öğretmenim lisede.Daha kalabalıklar başladı bu yıl biz de tatilden çıkınca çok hızlı başladık eve gelir gelmez yattım eşim yaptı yemekleri sağolsun.Tempoya haftaya alısmayı umuyorum:)
17 ay oldu evleneli fakat eşimin tayini yanıma çıkalı 5 ay oldu şimdilik doğal yolları deniyoruz bir defa düşük yaptım onun da üzerinden 5 ay geçti.Hayırlısı bekliyoruz hala.Bir müddet sonra tüp bebek düşünebilirim ben de çünkü yaş da 33 oldu.

ayy belim çok ağrıyor.
misafirlerimde vardı 5 çocuk 5 büyük toplamda 10 kişi şimdi oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…