Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence henüz çatlamamıştır canım, yine de değerlendir. Ay buhar zarar vermemiştir inşaallah
İnş ama buharda çok durmadım zaten yarın sabaha randevu aldım bu gece uyuyamam artık çok cnm sıkıldı.. Çatlamadıysa koyu çıkması lazım

Reactions: H E
20.Gün ovulasyon testinde t c den koyu cıktı bende ovu oldu dedim galiba

Kızlar ben çok kötüyüm ya telefonu kaldıracak gücüm yok kusuruma bakmayın nolur kendimi toparlayabilirsem gelirim hayırlı geceler olsun

Zeyah3917 canımcım biz senden daha çok heyecanlıyız bekliyoruz haberi :)

Bugün pek yoktum kızlar, prolaktinim biraz yüksek çıktı yine. 3 tablet dostinex kullanıcam. Ayrıca bu ay tekrar klomen kullanıcam. Eşime de spermiogram yaptırdık, çok süper değil malesef ama kötü de değilmiş. Yarın takviye bi şeyler yazıcak ona da doktorum. Hareketli sperm sayısını nasıl yüksrltebiliriz kızlar. Bi kaç gündür soğuk sıkım keçiboynuzu özü yediriyorum, bi de çakşır suyu alıcam ama nasıl ne zaman kullanılıyo bilen yazabilir mi

Canım 3 gün sonra yumurtan çatlayacak insaalah çok güzel değerlendirin neden umudun bitti canim ya daha yeni bir döneme giriyorsun
Ya dün buhara oturdum acaba omu erkenden çatlatır testtimin öyle silik çıkması normal mı

Ya dün buhara oturdum acaba omu erkenden çatlatır testtimin öyle silik çıkması normal mı
Tabiki normal canim sen dedin 14. Gin çatlıyor diye 3 gün var inşaallah
Benim 20. Güne kadar silikti 20. Gün birden t c den koyu oldu ertesi gün siliklesti

Ben birde her gün saat 3 gibi yaptım bir iki saat de sivi çok almadım

Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim duaların için Rabbim size de bu günleri tez zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin tabi ki duamda unutmıcam sizi yol arkadaşımsınız benim unutursam hainlik yapmış olurum sizin haberlerinizi de en güzelinden alıcaz inşaallah en çok sen biliyorsun benim ne kadar düştüğümü her zaman yanımda oldun canım benim Allah razı olsun seviyorum sizleri yaaa ümitsizlik yokmuş bunu anladım en olmaz dediğim vakitte verdi Rabbim her zaman dedim her şerde bi hayır vardır diye Rabbim hayırlarını öyle tecelli etti ki başka konularda da Rabbim sizlere şersiz yaşatsın bütün hayırlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…